I taj se čini dobar, samo jedno pitanje, ovo High Glossy se odnosi na screen ili okvir monitora? Jel rađe bih izbjegao glosy ekran ako mogu :)
Glosy je samo okvir i postolje monitora.
I taj se čini dobar, samo jedno pitanje, ovo High Glossy se odnosi na screen ili okvir monitora? Jel rađe bih izbjegao glosy ekran ako mogu :)
Glosy je samo okvir i postolje monitora.
To ti je fenomenalna ponuda jel dobiješ odličan 24 incja IPS monitor. Imam ti ja takav i odličan je.
Mislim da si ga ti i predložio ako se ne varam :)
Super ako ga imaš imam nekoliko pitanja pa ako ti nije problem odgovoriti :)
1. Kakve mogučnosti spajanja, pošto na Ekupi ne piše ništa o tome ( koje portove ima)
2. Jel flickerfree?
3. Kako se ponaša u igrama? Ima li blura ili ghostinga?
4. Kakva je kvaliteta slike(prvenstveno kakve su boje?) i osjeti li pretjerano ips glow u mraku?
Hvala unaprijed :)
Sudeći po ovom linku ima isto kao i moj DVI - VGA - HDMI. U paketu di dođe VGA kabel ali ovi drugi nisu skupi. Ja sam si kupio odmah HDMI jer moj ima i zvučnike (koje naravno ne koristim ali kad ih ima da ih mogu iskoristit nekad ako bude trebalo). Imaš tu ne eKupi neke te featurse i piše da je flicker free. Ja ti mogu reći iz prakse da je monitor ugodan za oči i da je razlika u odnosu na stari Acer LCD koji sam imao kao nebo i zemlja po pitanju boja i kvalitete slike ali nisam ja neki expert po tom polju da dam bolji sud. IPS glow ja uopće nisam ni doživio i nema nikakvog problema s nikakkivm sjajem. Isto tako u gamingu je meni odličan i blura ili ghostinga ja ne vidim. Čisto sumnjam da se da išta bolje naći za 1100kn, odnosno ne može se sigurno.
Hvala na odgovoru :) Naišao sam i ja na taj link kada sam malo progooglo ;)
pozdrav. posto mi je trenutni monitor otkazao suradnju, trebam neki novi. e sad, mislio sam ga zadrzati jos neko vrijeme dok skupim dovoljno novaca za 3komada po 22" jer si pravim sim racing cockpit, ali nije izdrzao. financije su mi trenutno u banani pa bi bilo dobro da to uzmete u obzir kad mi budete nesto preporucili. znaci trenutno bi uzeo jedan od 22" (moze i veci ako ima za tako malo novaca) 1920x1080 pa za 2-3 mjeseca jos 2 komada. primarno bi mi to bilo za igranje. posto ide eyefinity pozeljno je da ima DP i da se moze montirat na zid. ne mora imati nosace jer cu ih ionako pravit sam, samo je bitno da ima mogucnost montiranja na zid. bilo bi dobro da ima i sto tanji rub te dobar kut gledanja. toliko puno zahtjeva a tako malo novaca :( ne znam sto bi vam uopce i rekao za cijenu. znaci ne trebam nista sad ono full nabrijano ali opet da nije neki totalni srot. dal bi se dalo nac tako nesto za otprilike 900kn? ne morate bas sad gledat na 40-50kn...
pozdrav. posto mi je trenutni monitor otkazao suradnju, trebam neki novi. e sad, mislio sam ga zadrzati jos neko vrijeme dok skupim dovoljno novaca za 3komada po 22" jer si pravim sim racing cockpit, ali nije izdrzao. financije su mi trenutno u banani pa bi bilo dobro da to uzmete u obzir kad mi budete nesto preporucili. znaci trenutno bi uzeo jedan od 22" (moze i veci ako ima za tako malo novaca) 1920x1080 pa za 2-3 mjeseca jos 2 komada. primarno bi mi to bilo za igranje. posto ide eyefinity pozeljno je da ima DP i da se moze montirat na zid. ne mora imati nosace jer cu ih ionako pravit sam, samo je bitno da ima mogucnost montiranja na zid. bilo bi dobro da ima i sto tanji rub te dobar kut gledanja. toliko puno zahtjeva a tako malo novaca :( ne znam sto bi vam uopce i rekao za cijenu. znaci ne trebam nista sad ono full nabrijano ali opet da nije neki totalni srot. dal bi se dalo nac tako nesto za otprilike 900kn? ne morate bas sad gledat na 40-50kn...
Malo je skuplji, ali ima IPS, wall mount, FHD... KLIK
Nemogu naci sebi monitore koji bi mi pasali da ih spojim 3 komada. Da mi je da su monitori velicine 23 ili preko 23" nikako manje. Naravno da su Full HD rezolucije. Da ne budu pre skupi.
Ili neko drugo rijesenje za monitor jedan koji je drugacije rezolucije nije velicina 16:9
Hvala unaprijed
Malo je skuplji, ali ima IPS, wall mount, FHD... KLIK
bitno je da ima DP... nazalost ovaj otpada...
ovaj je u futuri cini mi se nesto manje od 1000kn? 21,5"? to je taj model? samo nasao sam dva u futuri, jedan kosta 974kn a drugi 1030kn? pretpostavljam da je neka greska u pitanju?
slobodno predlozite jos koji ako imate nesto na umu :)
Lp, molio bi preporuku za 22 " monitor sa zvučnicima do 1200 kn.
hvala
Pozdrav, Htio bih si kupiti monitor koji ima DVI-D utor do 1300kn
Htio bih da je "24, 23" incha i da je "Full HD"
Prijatelj mi je preporucio Samsung ili Dell marku.
Hvala :)
Zelio bi kupiti 3 monitora. Da nisu preskupi velicina od 23" do 24" da nije vece ni manje moze i 22.5". Da imaju sto manji rub. Da bi slika izgledala bolje. Pozeljno bi bilo da imaju mogucnost montiranja na zid. Da su neke solidne kvalitete.Naravno da su u Full Hd rezoluciji. Ili ako imate nekakvu drugu preporuku. Da ne uzmimam 3 komada nego nesta drugacije. I naravno da monitori nisu nesta previse skupi.
tebao bih best buy 21,5 monitora? naravno ne sad ono tia dell od 2500 kuna i to neo nesto privhatlivjive do milju kuna. najvise korstim za video filmove jutub serije i to, i ne preferiam vece od 21.5. hvala unaprijed :)
AOC I2269VWM
Može preporuka za neki monitor ekvivalentan Dell UltraSharpu U2412M, a da je barem nešto jeftiniji? Bitno da je 24" i 16:10.
Može preporuka za neki monitor ekvivalentan Dell UltraSharpu U2412M, a da je barem nešto jeftiniji? Bitno da je 24" i 16:10.
LG monitor 24MB65PM-B,njihov panel koristi i dell pa mislim da bi ovo trebalo biti najsličnije,naravno da neznamo kaj je ispod haube pa ako ima netko ovdje spomenuti LG neka napiše koju o tom modelu.Koliko sam na brzinu uspio primjetiti monitor nema HDMI,paje to minus u odnosu na dell-a, ako je nekom to bitno.
pozdrav moze pomoc da li bi tko znao gdje bih mogao nabaviti monitor od 120hz do 144hz od 19 do 22 inchi pozeljno ,nesto tipa BenQ na nabava net nece mi izbacit hz..
jako mi treba za gaming..
lp
do 22" niti nema takav monitor. tek od 24" ja mislim
Info za entuzijaste, izgleda da se sprema 27" IPS monitor sa 120/144Hz od strane Asusa, reza ce bit WQHD (1440p), model se zove Asus MG279Q:
http://www.kitguru.net/peripherals/monitors/anton-shilov/asustek-unveils-wqhd-ips-display-with-120hz144hz-refresh-rate/
EDIT: evo jos jedan link po tom pitanju:http://www.pcper.com/news/Displays/CES-2015-ASUS-MG279Q-27-2560x1440-IPS-120-Hz-Variable-Refresh-Monitor
Evo jutros mi kihnuo monitor pa bi si sad trebao naruciti drugi,upravo gledam i ne mogu se odluciti izmedu Dell-a P2414-H i Acera B246HYLAYMIDR ( model UM.QB6EE.A01 )
Molim Vas hitno preporuku izmedu ova dva ili ako ima nesto bolje u tom cjenovnom rangu
Narucujem danas
do 22" niti nema takav monitor. tek od 24" ja mislim
ok pa onda od 24 koji ima najjeftiniji sa 144hz i da je dobar
Evo jutros mi kihnuo monitor pa bi si sad trebao naruciti drugi,upravo gledam i ne mogu se odluciti izmedu Dell-a P2414-H i Acera B246HYLAYMIDR ( model UM.QB6EE.A01 )
Molim Vas hitno preporuku izmedu ova dva ili ako ima nesto bolje u tom cjenovnom rangu
Narucujem danas
istu dilemu sam imao, ja sam uzeo dell.a, sada mozda jedino malo zalim jer acer ocit ima malo veci ''hod'' dizanja i spustanja ekrana pa eto ovaj mi je na najvise sada i ono taman ali nekad bi da ide jos mrvicu, zasto sam uzeo dell.a, jer je bia skuplji :D mislio sam valjda je i bolji, a sada dali je neznam.. sada gledam ovaj aoc sta je tu netko napisao, e da sam barem njega vidio kad sam kupovao :(
Narucujem danas
Već više od 10, 20 puta preporučen u tom cjenovnom rangu kao best buy Dell P2414H. Stoga nema greške.
Pozdrav, trebala bi mi preporuka za monitor, najviše bi se koristio za gledanje filmova i malo gaminga. Cijenonvni rang negdje od 1200-1500kn i da po mogućnosti ima hdmi. Veličina 23 ili 24 inča, a može i neki pristojni od 27 ako ne košta puno više. Hvala unaprijed!
pozdrav ovako zanima me u vezi monitora ovoga LINK,znaci dosad u nijednoj igri mi to nije bilo nego samo kad igram league of legends,udem u igru i stavim rezoluciju 1920x1080 i kad npr. mirujem u igrim vidim neke vodoravne,nebih rekao crte vise kao neke sjene na ekranu probao sam prebaciti na 1280x1024 i vise se ne vide te sjene,zna netko u cemu je problem.Nije bas sad neki veliki problem ali me zivcira hh... sry za off topic
Pozdrav, trebala bi mi preporuka za monitor, najviše bi se koristio za gledanje filmova i malo gaminga. Cijenonvni rang negdje od 1200-1500kn i da po mogućnosti ima hdmi. Veličina 23 ili 24 inča, a može i neki pristojni od 27 ako ne košta puno više. Hvala unaprijed!
Ako kupuješ za keš onda onaj iz Češke (Alzashop) imaš BenQ 27 inča za te novce (čini mi se da je oko ili ispod 200 eura) koji je dosta dobar. Ako ne kupuješ za keš nego kod nas na rate onda ovaj http://www.ekupi.hr/Acer-G247HLbid-24-monitor-483606.aspx