Dvostruki ulaz

poruka: 10
|
čitano: 3.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dvostruki ulaz

Vlasnik sam SAMSUNG SyncMastera 2232BW (22 incha), te ima ulaze: 1 DVI i 1 RGB.

Za spojiti na komp nebi bilo problema (DVI) ali posto imam PS3 i spojio sam ga na monitor (HDMI - DVI), treba mi još jedan DVI ulaz.

Pokusao sam, posto imam RGB kabel i adapter (RGB zenski / DVI muski), spojiti ih ali (kučište (DVI ulaz) - adapter - rgb kabel - monitor (RGB ulaz) ali mi je kvaliteta "samo" 1280x720 a to je na monitoru od 22 incha jednostavno premalo, te mi slika izgleda mutna, nekvalitetna i rategnuta.

Zanima me postoji li drugi način da se to riješi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dvostruki ulaz

Zar ne prihvaća veću rezoluciju na RGB ulazu?

14 godina
neaktivan
Dvostruki ulaz

Ne, maksimum je 1280 * 720, pokusavao sam podesiti direktno sa menuom iz monitora (ako me kuzis), ali dalje od toga ne ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dvostruki ulaz

bump, eto sad skuzio da mi VGA   trebao podrzati puno vecu rezoluciju, zasto nece?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CRT kaže...

bump, eto sad skuzio da mi VGA   trebao podrzati puno vecu rezoluciju, zasto nece?

Probaj u "Screen Resolution", pod "Advanced Settings" postavkama maknuti ono "Hide modes that this display cannot support", možda dobiva krive informacije od EDID-a monitora.

14 godina
neaktivan
Dvostruki ulaz

nije to.

ALI, sredio sam problem, adapter mi je bio spojen na zuti umjesto na bijeli izlaz (znam da sam noobovski objasni ali neznam kako drukcije)

jedini problem je sto je slika malčice rastegnuta nakon sto sam iso auto-adjustment (inace bi imala rubove sa strane) ali to mogu trpiti posto je high rezolucija

SREDJENO 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CRT kaže...

nije to.

ALI, sredio sam problem, adapter mi je bio spojen na zuti umjesto na bijeli izlaz (znam da sam noobovski objasni ali neznam kako drukcije)

jedini problem je sto je slika malčice rastegnuta nakon sto sam iso auto-adjustment (inace bi imala rubove sa strane) ali to mogu trpiti posto je high rezolucija

SREDJENO 

Kako misliš rastegnuta? Da mu nisi stavio neku 4:3 rezoluciju?

14 godina
neaktivan
Dvostruki ulaz

VGA podrzava najvise 2048 x 1536

e posto je moj ekran prilicno rastegnut ostajale su crne trake sa strane, pa sam auto ad. (direktno iz menia monitora) nastela to i slika je prekrila cjeli ekran

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CRT kaže...

VGA podrzava najvise 2048 x 1536

e posto je moj ekran prilicno rastegnut ostajale su crne trake sa strane, pa sam auto ad. (direktno iz menia monitora) nastela to i slika je prekrila cjeli ekran

Pa to je 4:3 rezolucija. Stavi mu nativnu, tj. 1680x1050 i bit će ti kako treba slika.

14 godina
neaktivan
Dvostruki ulaz

sredjeno :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice