Imam problem s monitorom tako da svaki put kada pokrenem neku igricu počne mijenjati rezoluciju, tj 2.s je jedna pa druga rezolucija mada je igrica u istoj rezoluciji kao i windowsi, kada prebacim na VGA kabel onda sve radi normalno, ali na DVI ne :(
DIV problem - SyncMaster P2270HD
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.859
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koju gafičku imaš? događa li se to od prvog dana ili je tak počelo?
Grafička je Radeon 9250 i to se dođaga od 1. dana
hm, nešto se s nečim "ne slaže", to je dosta stara grafička, a novi monitor, jesi li probao staviti najnovije drivere?
restarto sam drivere i sada sve je radilo, evo sada opet dns je počelo isti taj problem :(
Rezolucija kompa mi je 1920x1080 a i čim igricu pokrenem u toj rezoluciji javlja se onaj problem al čim smanjim rezoluciju nema više problema
restarto sam drivere i sada sve je radilo, evo sada opet dns je počelo isti taj problem :(
znači kada si stavio nove drivere radilo je. nadam se da si prije stavljanja novih drivera obrisao stare. gle i meni je monitor na rezoluciji 1920x1080, i kada uđem ili izađem iz igre koja je na manjoj rezoluciji, malo mi zašteka, na sekundu, pogotovo recimo gta4. a kao što rekoh, grafička ti je dosta stara, možda joj jednostavno ne odgovara toliko velika rezolucija.