Dell U2311H

poruka: 354
|
čitano: 124.935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dell U23111H

Zato i pitam jer želim vidjeti iskustva iz prve ruke.

Svagdje gdje sam čitao reviewove po netu, ali svagdje se spominje kako je malo spor za fps, koliko ne bi znao, samo kažu da je sporiji i da nije za fps.

Ostale karakteristike su mu super.

Tnx pico! {#}{#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dell U23111H

Svih bode u oko tih 8ms... ali ja nisam primjetio nikakve probleme radi toga. Slika je uredna. Ne zamara oci, nema ghostinga ni slicnih anomalija.

1 0 hvala 2
15 godina
Re: Dell U23111H
Pero Dinamit kaže...

Planiram i ja kupiti navedeni monitor, ali čitao sam po netu da nije baš neki kada su u pitanju fps igre (cod4 tipa). Ima li netko iskustva sa ovim monitorom i fps igrama?

a eno imas u mom malom rewiu-u snimku i usporedbu lg-a od 5 ms i ovoga della , molim te prestani se zabrinjavat okko tih 8 ms jer su to teške gluposti , pa ja sam gamer i igram fps-ove svaki dan , cak i oni kod kojih je brzina najvaznija kao call of duty 2 ne zastajkuju , tako da ostavi se ćorava posla.

15 godina
neaktivan
Dell U23111H

A ljudi, šta marketing napravi, ko primjeti tih 8 ms, i točno mi pokaže, ima od mene godišnje 24 litre rakije, svašta ljudi povjeruju, kao npr. nekli dan gledam reklamu na TV-u, čini mi se da je Panasonic Viera, ima 600 Hz, reko opa, ali ljudi vide samo 60, ali nema veze, slika će bit fluidnija!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 6:49 (Ivsa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

A ljudi, šta marketing napravi, ko primjeti tih 8 ms, i točno mi pokaže, ima od mene godišnje 24 litre rakije, svašta ljudi povjeruju, kao npr. nekli dan gledam reklamu na TV-u, čini mi se da je Panasonic Viera, ima 600 Hz, reko opa, ali ljudi vide samo 60, ali nema veze, slika će bit fluidnija!?

Radi se o brutalnoj telki nemoj se zavaravati. {#}

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
Dell U23111H

Baš sad gledam malo reviewa o Dellu pa si misliš za što mu služe ta 4 USB utora?

Hvala

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ivsa kaže...

Kod telki je neka druga fora, a zove se pokretna rezolucija. Ne znam najbolje objasniti pa probaj proguglati, uglavnom nije bez veze.

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
17 godina
nick54312 kaže...

Baš sad gledam malo reviewa o Dellu pa si misliš za što mu služe ta 4 USB utora?

Hvala

USB hub

15 godina
nick54312 kaže...

Hvala

nema 4 nego 2 utora , pa da mozes uštekat nesto u njih ,budu korisni.

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

Hvala

Pa što nema dva sa strane i dva od ispod? Znači može poslužit i kao utor za USB stick, hoće li biti što sporiji prijenos podataka?

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

Hvala

Pa što nema dva sa strane i dva od ispod? Znači može poslužit i kao utor za USB stick, hoće li biti što sporiji prijenos podataka?

pa koliko vidim na svome nama 2 od ispod , probao sam i ne čini mi se sporij prijenos podataka , to je zgodno za usb slusalice , jer ih je bliže za uštekat

14 godina
neaktivan
Dell U23111H

Evo jedan jako dobar review, ja uopće nisam znao da se on može tako puno okretat i nisam znao da se ekran u 5 sekundi skine s postolja.

Kruger
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
nick54312 kaže...

Evo jedan jako dobar review, ja uopće nisam znao da se on može tako puno okretat i nisam znao da se ekran u 5 sekundi skine s postolja.

jeap , vrlo jednostavno ga je skinut , iako vjeruj mi postolje je prekrasno dizajnirano , kao i cijeli ekran , melem za oći.

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

jeap , vrlo jednostavno ga je skinut , iako vjeruj mi postolje je prekrasno dizajnirano , kao i cijeli ekran , melem za oći.

Ma daj nemoj mi to govorit još ću počet trčat u Zagreb po njega.

Kad smo već na Dellu što misliš koji monitor ima lik koji bolesno clocka svoju GTX580?

Pa Dell u2311h naravno :)

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 20:58 (nick54312).
17 godina
Dell U23111H

Ala ima 8ms odziv, ffs to moje super sensitive oko primjeti.{#}

To je 300% više od odziva mog samsunga LoL.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

A da malo poslušaš review i vidš što čovjek govori za taj 8ms odaziv??

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
Hyperion kaže...

on je bio sarkastičan ako nisi primjetio

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...
Hyperion kaže...

on je bio sarkastičan ako nisi primjetio

Nisam primijetio, a i nisam razumio što je napsiao.

Kruger
17 godina
nick54312 kaže...

Nisam primijetio, a i nisam razumio što je napsiao.

lol

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
17 godina
Dell U23111H

evo ... 1581 kunu u MagazinRS ducanu...

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Dell U23111H

Eo samo da kažem da sam ga kupio na vaše preporuke, i mogu reći da je monitor odličan. Svaka preporuka, derem i COD4, BC2, N4S i ne osjetim onih 8ms kao što piše po netu da je nedostatak kod brzih FPS-a i slično.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Kupujem monitor ovaj ili idući tjedan pa me zanima da li je DELL U2311H još uvijek best buy do ~1650kn? Čitao sam recenzije po netu i ovdje koje su mahom vrlo pozitivne, ali bi još jednom čekirao stanje jer ne kupujem monitore svaki dan.

Zanemarujući polemike o "dugačkom" odzivu, da li postoji neki drugi razlog da kupim TN monitor u cjenovnom rangu umjesto ovoga? Vrtit će igre, filmove, net i sl.

EDIT: Naravno molim preporuke ako bude razloga za kupnju TN monitora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 11:07 (Badaboom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Badaboom kaže...

Kupujem monitor ovaj ili idući tjedan pa me zanima da li je DELL U2311H još uvijek best buy do ~1650kn? Čitao sam recenzije po netu i ovdje koje su mahom vrlo pozitivne, ali bi još jednom čekirao stanje jer ne kupujem monitore svaki dan.

Zanemarujući polemike o "dugačkom" odzivu, da li postoji neki drugi razlog da kupim TN monitor u cjenovnom rangu umjesto ovoga? Vrtit će igre, filmove, net i sl.

pao je na 1650? omfgggggggg ja sam ga platio 2100 goddamn!, itekako je bestbuy

14 godina
neaktivan
Dell U23111H

E ljudi pročitao sam sve postove i odluka je pala... mislim da je za 1500kn u pitanju sasvim pristojan monitor

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dell U23111H

Ne pristojan, odličan!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Lazy kaže...

E ljudi pročitao sam sve postove i odluka je pala... mislim da je za 1500kn u pitanju sasvim pristojan monitor

sasvim pristojan ?

pa ovaj monitor po kvaliteti vrijedi za 2400 kn.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Dell U23111H

E to mi je drago čut, volim kad platim manje a dobijem više {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Stigao i moj primjerak! Oduševljen! Prešao na njega sa 19" SyncMastera 940nw, razlika je zbilja ogromna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dell U23111H

Evo vidim da je u adm stigla i neka silver verzija ovog della koja je jeftinija 100 kn od black verzije. Jel ima tko ikakvih saznanja da li se model silver u čemu razlikuje od black modela (osim u boji), odnosno da li je itko kupio taj silver model?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10039 (na slici kao da je neki philipsov model)

logic sense of no sense.

0 0 hvala 0
15 godina
Saryne kaže...

Evo vidim da je u adm stigla i neka silver verzija ovog della koja je jeftinija 100 kn od black verzije. Jel ima tko ikakvih saznanja da li se model silver u čemu razlikuje od black modela (osim u boji), odnosno da li je itko kupio taj silver model?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10039 (na slici kao da je neki philipsov model)

omfg wtf je ovo , ruzan je >.<

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice