Dell U2311H

poruka: 354
|
čitano: 125.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dell U23111H

Eto ga i u Linksu...

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=100332417&id_artikl=100.332.110

Sudeči po komentarima, svi koji ste ga do sada nabavili ste zadovoljni...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dell U23111H

pogledajte sto kazu na ovom forumu:

http://hardforum.com/showthread.php?t=1518544&page=62

ima i usporedba sa proslom revizijom monitora (prelistajte malo) kao i utisci "igraca"

ocito je da je monitor dosta daleko od idealnog ... ali za te novce vjerujem da je najbolji izbor

17 godina
BoTiA kaže...

pogledajte sto kazu na ovom forumu:

http://hardforum.com/showthread.php?t=1518544&page=62

ima i usporedba sa proslom revizijom monitora (prelistajte malo) kao i utisci "igraca"

ocito je da je monitor dosta daleko od idealnog ... ali za te novce vjerujem da je najbolji izbor

Ja imam prvu reviziju. Pri brightnesu > 50 imam malo probivanje svjetla dole lijevo kada je slika na ekranu crna. Inace mi je (prema kalib.) brightness 30, tako da se to jedva primjeti. Za sada nisam primjetio nikakav tinting ni nekakve druge probleme. Jedino to probivanje svjetla ali to mi toliko i ne smeta.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
17 godina
Dell U23111H

evo link na online monitor test, koristan za jednostavan i brzi self-test monitora, pa ko hoce moze probati:

http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341512

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 8:57 (BoTiA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dell U23111H

evo tolika je daljina , btw sad cu radit full plex sidepannel za kejs , bit ce sexy ahha

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Evo stigli monitori dell u2311h na koje sam cekao. Kupio sam tri komada za moj EYEFINITY sistem. Pogledaj slike. Igram na rezoluciji 6048x1080

DJ
16 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...

Evo stigli monitori dell u2311h na koje sam cekao. Kupio sam tri komada za moj EYEFINITY sistem. Pogledaj slike. Igram na rezoluciji 6048x1080

Vidim ima se, trosi se. :P

p.s

rade prodaj jedan monitor pa kupi neki radni stol :D

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 21:19 (luka_cro).
14 godina

Ajde sto bi ameri trebali biti bolji od nas i masovno igrati preko eyefinitya kad i mi mozemo u lijepoj nasoj

DJ
14 godina

hahaha radni stol, da radni stol se slaze po mjeri treba mi stici svaki dan.

p.s u ducanima nemogu naci po zelji pa sam dao da mi se poseban napravi. toliko o stolu.

a da moram jedan monitor prodati nebi ih ni kupovao

DJ
17 godina
neaktivan
Dell U23111H

Svaka čast, odličan setup. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
djdamir81 kaže...

wohoho , nice one !

14 godina
neaktivan
djdamir81 kaže...

Sviđa mi se, jako.

Kruger
15 godina
neaktivan
Dell U23111H

Strava konfa..još kakva kvalitetnija zvučna i slušalice i ovaj rad > {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dell U23111H

i onda, hoće li netko napisati domaću recenziju?

i postati koju sliku monitora koristeći test alate (u mraku, cisto bijela...) ili napraviti još koju usporedbu sa TN-om u igricama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BoTiA kaže...

i onda, hoće li netko napisati domaću recenziju?

i postati koju sliku monitora koristeći test alate (u mraku, cisto bijela...) ili napraviti još koju usporedbu sa TN-om u igricama?

vidiš moga sam ja ali stvarno nemam nijedan tn da usporedim , nisam uspia dovuc prijatelja , ajde ako ima neko iz splita neki malo pošteniji tn i radi mu se rewiew neka se dovuče pa mozemo napisat jedan domaći ;).

14 godina
neaktivan
Dell U23111H

Evo i ja nabavio dotični monitor.

Prezadovoljan. Prelazak s 16" laptopa na ovo, zakon.

Nisam još niš igral. Filmovi izgledaju super, posebno bluray. Detalji, boje - super.

He who dares wins.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dell U23111H

Eto i mene s jednim...

Zadovoljan, tek ga otpakirao. Više ovih dana.

Ajde neka netko stavi svoje postavke.

Pozdrav, Matija.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=17855060

Na ovoj stranici su navedeni neki setupi, meni kod svih smeta crveni štih.

17 godina
Dell U23111H

Meni su ove savrsene:

Brightness: 30
Contrast: 75
Input Color Format: RGB
Mode Selection: Graphics
Sharpness: 50
RGB: Custom
• R: 99
• G: 95
• B: 98

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mcquinn kaže...

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=17855060

Na ovoj stranici su navedeni neki setupi, meni kod svih smeta crveni štih.

Probo sam i ja par tudjih postavki da vidim kak će bit, al niš od toga, samo je gore.

Imam ga na:

Preset mode: Custom (RGB)

R: 100

G:100

B:100

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
17 godina
neaktivan
Dell U23111H

hm, steta sto nema hdmi....

...no zanima me da li ste kad ste kupovali taj monitor uopce imali prilike pogledati kakva je slika tj. monitor u radu ili ono, ekipa kaze da je to ok monitor i odluka o izboru je pala?

...naime, zanima me jel ima uopce koji ducan gdje se ima mogucnost vidjeti upaljene monitore i da ih na neki nacin mozes usporediti kad su na hrpi, jer ovo sto je recimo u Linksu to nije nista - ima dva tri neka monitora kod kojih se vidi neki siromasni screensaver i to je to...nesto malo gdje sam jedino vidio da ima je Feniks..koliko - toliko...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gogogold kaže...

(...)

Nisam trebao gledati u dućanu jer sam već znao sve kaj se može znati, a do informacija sam došao putem youtube-a, raznih foruma, tft cenrala, digital versusa itd. Kad sam ga otpakirao i spojio, bio je onakav kakav sam znao da će bit i to je to. Mrak monitor. Svi bi trebali imati jednoga :)

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 22:34 (FLes).
15 godina
neaktivan
gogogold kaže...

hm, steta sto nema hdmi....

...no zanima me da li ste kad ste kupovali taj monitor uopce imali prilike pogledati kakva je slika tj. monitor u radu ili ono, ekipa kaze da je to ok monitor i odluka o izboru je pala?

...naime, zanima me jel ima uopce koji ducan gdje se ima mogucnost vidjeti upaljene monitore i da ih na neki nacin mozes usporediti kad su na hrpi, jer ovo sto je recimo u Linksu to nije nista - ima dva tri neka monitora kod kojih se vidi neki siromasni screensaver i to je to...nesto malo gdje sam jedino vidio da ima je Feniks..koliko - toliko...

Bilo bi to lijepo, ali...

Na to sam jedino naišao u Ventex-u i Technomax-u, ali u čemu je problem?

Npr. 10 monitora je preko switcha spojeno na jedan komp i onda niti jedan ekran ne može pokazati svoj 'maksimum'.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
tnakir kaže...

Meni su ove savrsene:

istina ove su najbolje , sve na 100 je prezeleno

17 godina
athlon64 kaže...
tnakir kaže...

Meni su ove savrsene:

istina ove su najbolje , sve na 100 je prezeleno

Kalibracija u pravilu ovisi od panela do panela. Nekom sve na 100 moze stvarno biti ok.

14 godina
neaktivan
Dell U23111H

Planiram kupiti novi monitor, pa iako sam pročitao cijelu temu i dalje sam u nedoumici što uzeti ,uglavnom za gledanje HD filmova i obradu video sadržaja  a manje za igranje, dvoumim se između Samsung XL2370 naravno DELL U2311H 23 ili nešto drugo po vašoj preporuci.

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lumbrela kaže...

Planiram kupiti novi monitor, pa iako sam pročitao cijelu temu i dalje sam u nedoumici što uzeti ,uglavnom za gledanje HD filmova i obradu video sadržaja  a manje za igranje, dvoumim se između Samsung XL2370 naravno DELL U2311H 23 ili nešto drugo po vašoj preporuci.

Hvala!

Za 1800kn nećeš nać bolji od Dell u2311h i ja ga kupujem drugi tjedan.

Kruger
17 godina
Dell U23111H

Planiram i ja kupiti navedeni monitor, ali čitao sam po netu da nije baš neki kada su u pitanju fps igre (cod4 tipa). Ima li netko iskustva sa ovim monitorom i fps igrama?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Planiram i ja kupiti navedeni monitor, ali čitao sam po netu da nije baš neki kada su u pitanju fps igre (cod4 tipa). Ima li netko iskustva sa ovim monitorom i fps igrama?

Gluposti. Ja igram L4D2 i BFBC2 i idu bez greske.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice