CRT monitor mi pišti

poruka: 17
|
čitano: 4.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti
pitanje

Neznam dali je neko pokrenio ovaku temu, ja ju nišam našao.

Ne pišti mi uvjek ali svakih 10-15 min samo kad ga ugasim i ponovno upalim pa iznova za 10-15 min. Nekad se zna desit da ne pišti svaki 1/10 put.

Dali mu je kraj blizu ili štoje.

Da ne zaboravim to radi jedno mjesec dana.

Ovo pištanje me TEŠKO iritira.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 750 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CRT monitor mi pišti

pišti i ti njemu :D :D

sorry, al ovo sam moro napisat :D

probaj kabl malo klimat na ulazu u monitor...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 19:30 (LittleNicky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti
autorov komentar

Jel si siguran da je to to.

ČUDNO???

Prodrmao sam pa ču vidjeti, ipak hvala.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 750 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CRT monitor mi pišti

Isto to se je i meni događalo. Zvuk je kao neka visoka frekvencija i stvarno iritira. Ja sam to riješio na sljedeći način - kupio LCD Samsung 2232BW!!Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
RE: CRT monitor mi pišti
ivan262 kaže...

Jel si siguran da je to to.

ČUDNO???

Prodrmao sam pa ču vidjeti, ipak hvala.

nisam siguran, zato i kažem da probaš...

ak se ne varam, nekad davno kad sam i ja imo CRT monitor imo sam nekakvo pištanje i prestalo je nakon što sam stavio novi kabl...
17 godina
CRT monitor mi pišti

i ja sam to rijesio kupnjom novoga monitora :)  2433bw

mozda piste zavojnice,treba ga rastaviti pa vidjeti jel se moze ustanoviti odakle pisti,ako piste zavojnice mozes ih zaliti sa silikonom

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CRT monitor mi pišti

Ja sam imao sličan ili isti problem s 959NF,zvuk visoke frekvencije koji bi se pojačavo u periodu 5-10min nakon paljenja.Mjesecima sam to slušao i nadao se da mi ipak neće eksplodirat u facu (zvučalo je baš tako)...i nakon šta sam uzeo t220 taj zvuk je potpuno nestao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti

hehe, čini se da ljudi taj problem rješavaju kupnjom samsungovih lcd-a, ja sam kupio  syncmaster 940BW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti

provjeri na kolikoj učestalosti osvježavanja radi??? smanji na 55-60Hz ako je više od toga!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CRT monitor mi pišti

Ja mislim da mu je bolje da mu monitor pišti nego da oćoravi, 60Hz na CRT-u nije ni malo prijatno. Što rekoše, verovatno pišti neki element tipa zavojnice ili kondenzatora, možeš da ga otvoriš pa da oslušneš, a možeš i da ga odneseš u neki elektro-servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CRT monitor mi pišti
autorov komentar
Ivan(4) kaže...

Ja mislim da mu je bolje da mu monitor pišti nego da oćoravi, 60Hz na CRT-u nije ni malo prijatno. Što rekoše, verovatno pišti neki element tipa zavojnice ili kondenzatora, možeš da ga otvoriš pa da oslušneš, a možeš i da ga odneseš u neki elektro-servis.

Monitor mi je još pod garancijom, dali bi ovi to priznali kao kvar, jer nebi išo bezveze(Ilok-osijek 70km moram u ve-mil).
A rezolucija jena 1152 X 864 uz 75Hz(to je max. za ovu rezoluciju).
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti

digni ga 85hertza pa ćeš vidjeti ili na 60hertza

0 0 hvala 0
17 godina
CRT monitor mi pišti

da bi ga dignuo na 85 hz mora spustiti rezoluciju

a sa time nista ne dobiva

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti

Meni se to događa sa napajanjem, neko staro Fortronovo od 400W neznam kaj mu je, al kad ga iza stavim na 0(ona klackalica prekidac) prestane al mi se onda poniste datum i vrijeme...PLZ help

[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti

Imas dvi tehnike za rijesit problem ,udres sakon odozgor   ili sa strane....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT monitor mi pišti

Ne rade ni te,vec sam probo i odozdola...

[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
CRT monitor mi pišti

kod napajanja su 99.99% zavojnice u pitanju.titraju i zato se cuje zujanje i pistanje

probaj ga rastaviti i oslusni odakle pisti,99% je da su zavojnice,mozes ih zaliti sa silikonom i prestati ce

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice