Best buy monitor do 3000 kn

poruka: 40
|
čitano: 13.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Šta je po vama best buy monitor do 3000kn,nije bitno koja dijagonala te dali je wide ili klasični,dakle šta bi vi kupili da sada kupujete monitor do 3000kn koji bi služio za igranje,gledanje HD materijala i divx-a?

i cant wait 4 the weekend 2 begin
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2008 17:56 (galama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samsung Snycmaster 226BW, 22" wide screen, osobno ga imam i tu je kojih 100-200kn iznad 3k. Klasika, jako jako zadovoljan!

Evo i slikice...

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture001.jpg

...:::Anime Phreak:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Best buy monitor do 3000 kn
Aral kaže...

Samsung Snycmaster 226BW, 22" wide screen, osobno ga imam i tu je kojih 100-200kn iznad 3k. Klasika, jako jako zadovoljan!

Evo i slikice...

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture001.jpg

Ne pričaj gluposti! U međuvremenu je izaša 2032BW, zbog muljanja sa matricama ne zna koju će dobit, ... Za nešto više od 2000kn može uzet 2232BW.

Ako se možeš malo rastegnit i uzet lenovo L220x ( premda bi bilo bolje da mu je reza 1680x1050 )

17 godina
neaktivan

Kakve gluposti, o cem ti pricas? Rekao je monitor do 3k kuna, 226bw mu dodje oko 2,6k kuna, malo sam pretjerao sa cjenom jer sam govorio svoju kad sam kupio. Ovaj 2032bw mu ni ne treba jer je manji, ako vec hoce do 3k kuna, tj. skuplji. Osobno bih mozda birao Dell, imam ga na poslu i slika je jako dobra. Na kraju nemoze puno ni fulaz, kolko para tolko muzike!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,Gainward GeForce 7900GS 512MB,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aral kaže...

Kakve gluposti, o cem ti pricas? Rekao je monitor do 3k kuna, 226bw mu dodje oko 2,6k kuna, malo sam pretjerao sa cjenom jer sam govorio svoju kad sam kupio. Ovaj 2032bw mu ni ne treba jer je manji, ako vec hoce do 3k kuna, tj. skuplji. Osobno bih mozda birao Dell, imam ga na poslu i slika je jako dobra. Na kraju nemoze puno ni fulaz, kolko para tolko muzike!

Pa dobro ti je koega rekao. 2232BW je nasljednik 226BW i nema smisla preporučati stariji model.

Lenovo bi bio najbolji mogući izbor, ali nije dostupan i ne zna se kada će doći. Još je i tvornica panela zgorila...ja ga cekam strpljivo. :)

Ovo da bi dell-a ti ne stoji, TN matrica je u svim 22 LCDima dostupnim kod nas, pa bolje da ne toši novac uzalud na gotovo isti proizvod.

Evo jedan review 2023BW - isti kao i 2232BW, samo 2 inca manji. :)

Evga 680i SLI, E6700, 2x2 GB OCZ 800MHz 5-5-5-15, Club3D 8800GT, barica 320GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300
17 godina
neaktivan

Trenutni best buy u klasi za te novce ti je  Samsung SM 2232BW i u vecini ducana ne kosta iznad 2500 kn. Svakako je i 226bw vrijedan spomena ali sto se mene tice je 2232bw  poprilicno bolja kupnja. Iako je lenovo L220x daleko najjaca stvar samo on ti je malo malo preko 3000 kn.

Sad... Ovisi sto ti se svida vise. I koliko si spreman izdvojit.

17 godina
neaktivan

@Aral

Mislija san na 2232BW, a ne na 2032BW. ( 2032BW ( 206BW ) je potpuno isti ka 2232BW ( 226BW ) samo je 2" dijagonalno kraći ). Dellovi nisu nešto, ako si mislija na WFP 2007  (  ja mislin da je to onaj sa S-IPS  matricon ) i on je nešto više od 3000 kn. Lenovo je odličan izbor ( valjda reza 1920x1200 ne izgleda presitno ).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samsung SyncMaster 226BW - iskrene preporuke!!!  Smijeh

Intel Core2 Duo E6400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan

Stariji brat 226-ice, SM 225BW. Smijeh

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A šta vi nemate pamjetnijega posla nego za****** covjeka bzvz. Ajde da spamate na nekom topicu ali covjek je lijepo pitao za preporuku/savjet a vi tu je**** ga u mozak.

Moj  savjet  ti  je  da  pricekaš  ono  Lenovo  cudo  od  22"  prvi  takav  koji  nema  standardnu  TN  matricom  u  sebi.  Pa  pogledaš  koliko  ce  onda  cjena  biti  jer  on  bi  trebo  bit  svega  nešti  sitno  iznad  3000  tisuce  kuna.

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lenovo 22" sa rezolucijom 1920x1200, bio u BUG-u na testu.

Još nisu stigli u HR, a kad stignu cijena bi trebala biti malo viša.

3199Kn je kao neka preporučena

17 godina
neaktivan

Ja sam apsolutno protiv Samsunga koji nisu sami vrh Samsung ponude.

Njihov entry level je ćemes totalni.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, i ja sam sad skuzio....razlika je u ova dva incha Cool Ali i ovo je donekle tocno, samsung svakako nije najbolji, ali recimo u vemilu kad sam kupovao isao sam bas na to, tak da ono...ja sam full zadovoljan Nevinašce Naravno, ima i drugih, valjda i boljih al ovo je moje misljenje.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,Gainward GeForce 7900GS 512MB,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako već imaš 3k kn onda nebi išao na monitore sa TN matricama nego bi se rastegao do nekih malo boljih monitora.

Dell 2007 WFP je oko 3100-3200kn ima s-IPS matricu

Philips W200WP7ES ima ili s-IPS ili p-MVA matricu i košta 3000kn (ako nemaš par stotina kuna više ovo je najbolji monitor koji možeš kupiti za 3000kn)

Lenovo L220W koristi s-PVA i ima ogromnu rezoluciju. Sama rezolucija može stvarati probleme za gamere jer traži vrlo snažnu grafičku karticu, također visok DPI traži navikavanje i prikaz nije toliko dobar kao kod predhodno navedenioh monitora

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zahvaljujen na odgovorima.

Wolv taj Dell i Philips su 20 inčni monitori?Wide ili klasićni?

i cant wait 4 the weekend 2 begin

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja uzeo Lenova LD221 za 2.405 - izuzetno dobar monitor.

Naoružan logikom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
galama kaže...

Zahvaljujen na odgovorima.

Wolv taj Dell i Philips su 20 inčni monitori?Wide ili klasićni?

Wide.... mislim pa pogledaj kakvi su

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
17 godina

Probajte pronaci i ovaj: LG L226WTQ

review1

review2

review3

Ugl. pokazao se najboljim izborom među TN matricama (pogotvo novije verzije jer su stare imale nekih problema sa artafektima)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 17:52 (elvis again).
17 godina

Kakvi su Dell monitori u ovom cjenovnom rangu šta se tiče multimedije? Prvenstveno igara i filmova?

p.s. čekam od Lenova L220x - ali je prokleta tvornica izgorila - je li možete virovat... Čeka sam ga misec dana u mikronisa da bi neki dan tvornica izgorila... koji su izgledi da se takvo nešto desi?!

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa bolji je od Lenova što se tiče kvalitete prikaza barem koliko sam vidio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A da mi daš nekakav primjer... - jer je L220x proglašen najboljim 22" monitorom trenutno na tržištu od strane Bug-a a i svi ostali ga manje više naveliko hvale... Znam da Dell kod nekih modela ima dosta visok nivo odziva koji baš i ne "leži" multimediji... - zato kažem: daj primjer stari - jer ako mogu kupit nešto bolje za istu cijenu - naravno da oću...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing
17 godina
neaktivan

Dell 2007WFP, S-IPS matrica, nešto više od 3000kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

A da mi daš nekakav primjer... - jer je L220x proglašen najboljim 22" monitorom trenutno na tržištu od strane Bug-a a i svi ostali ga manje više naveliko hvale... Znam da Dell kod nekih modela ima dosta visok nivo odziva koji baš i ne "leži" multimediji... - zato kažem: daj primjer stari - jer ako mogu kupit nešto bolje za istu cijenu - naravno da oću...

Za početak visok DOT pitch zahtjeva navikavanje, u početku će ti sve biti jako sitno jednostavno to je rezolucija za 24".... kvaliteta boja nije ništa posebno za PVA matricu...

Dell nema problema za odazivom jer wtb od 16ms nije sporo, ne znam jesi li vidio monitor. Ako ima problema onda je to eventualno kod nekih modela (revizija) loše pozadinsko osvjetljenje tj lagano probija sa strane no opet neki ljudi to niti ne primjete ako im se baš ne ukaže prstom u to.

Dalje s-IPS matrica je ipak nešto kvalitetnija od PVA dok i sam možeš zaključiti kako 22" monitor sa PVA matricom od cca3200kn ne može biti usporediv sa 20" s-IPS ili 20" PVA monitorom od 3200kn. Nešto ipak fali.

Vidjet ćemo kako će biti sa Samsungom 22" PVA koji bi se uskoro trebao pojaviti.

Jednostavno kada Lenovo stigne u dučane prošeći i pogledaj oba monitora na njihovim nativnim rezolucijama i odluči što želiš. Lenovo ima ogromu rezoluciju koja dobro dođe kod gledanja HD-a no za igranje opet zbog rezolucije nije baš odličan izbor.

17 godina

Hvala na odgovoru. Međutim, ja imam od samsunga 19" widescreen (940BW) i slika naravno nije nešto - a pogotovo na DVI na koji sam ga nedavno priključia - jer sam 7 misec prošle godine kupia novu konfiguraciju... Da ne duljim - nekako mi je premala promjena sa 19" na 20" - mislim kad već kupujem novi monitor, želia da bude i primjetno veći od staroga... Ako me razumiš...

Dakle nadopuna na moje pitanje bi bila - je li postoji neki provjereno dobri Dell-ov monitor dijagonale od 22" za cca 3500kn? Ili da idem na Samsung ili nekog drugog proizviđača...? Dell mi je ovde favorit jer oni tradicionalno imaju odlične monitore...

-- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni zanima ovaj 2032bw i koliko je preporučljiv...

ili ako imatko preporuku monitora u tom rangu cijene

17 godina
elvis again kaže...

Probajte pronaci i ovaj: LG L226WTQ

review1

review2

review3

Ugl. pokazao se najboljim izborom među TN matricama (pogotvo novije verzije jer su stare imale nekih problema sa artafektima)

Ima li netko ovaj monitor, kakav je? Moze li se rotirati ekran, u jednoj od navedenih recenzija pise da mu je minus sto se ne moze rotirati (swivel), dok na nekim stranicama kazu da podrzava tu funkciju. Zbunjen sam, je li moguce da postoji vise revizija istog modela s tako znacajnom razlikom? Zar ne bi bilo lakse izbaciti model pod nesto drugacijom oznakom...
17 godina
neaktivan
gotoff kaže...

Lenovo 22" sa rezolucijom 1920x1200, bio u BUG-u na testu.

Još nisu stigli u HR, a kad stignu cijena bi trebala biti malo viša.

3199Kn je kao neka preporučena

Stigao je u RH i ima ga Mikronis, ali nemoj ga uzimati ako si gamer u suprotnom topla preporuka!!
17 godina
neaktivan

Moja topla preporuka Dell imam ga već pola godine i veoma sam zadovoljan :)

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-5205

http://www.korint.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam samsung 2232BW i stvarno sam prezadovoljan...izmeju ostalog bio je Bugov izbor u pretproslom broju!

baci oko...

http://www.behardware.com/articles/689-10/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

SAMSUNG SM 206 BW!!!

PX8600 GTS 256 MB
AMD Athlon 64 x3 4200+ 2.2 GHz 1 GB Kingmax 800 MHz 250 GB HDD 8MB Cache
Abit KN9 Ultra nForce 570 Samsung Syncmaster 206 BW 20" 2MS 3000:1

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: