Šta je po vama best buy monitor do 3000kn,nije bitno koja dijagonala te dali je wide ili klasični,dakle šta bi vi kupili da sada kupujete monitor do 3000kn koji bi služio za igranje,gledanje HD materijala i divx-a?
Šta je po vama best buy monitor do 3000kn,nije bitno koja dijagonala te dali je wide ili klasični,dakle šta bi vi kupili da sada kupujete monitor do 3000kn koji bi služio za igranje,gledanje HD materijala i divx-a?
Samsung Snycmaster 226BW, 22" wide screen, osobno ga imam i tu je kojih 100-200kn iznad 3k. Klasika, jako jako zadovoljan!
Evo i slikice...
http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture001.jpg
Samsung Snycmaster 226BW, 22" wide screen, osobno ga imam i tu je kojih 100-200kn iznad 3k. Klasika, jako jako zadovoljan!
Evo i slikice...
http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Picture001.jpg
Ako se možeš malo rastegnit i uzet lenovo L220x ( premda bi bilo bolje da mu je reza 1680x1050 )
Kakve gluposti, o cem ti pricas? Rekao je monitor do 3k kuna, 226bw mu dodje oko 2,6k kuna, malo sam pretjerao sa cjenom jer sam govorio svoju kad sam kupio. Ovaj 2032bw mu ni ne treba jer je manji, ako vec hoce do 3k kuna, tj. skuplji. Osobno bih mozda birao Dell, imam ga na poslu i slika je jako dobra. Na kraju nemoze puno ni fulaz, kolko para tolko muzike!
Kakve gluposti, o cem ti pricas? Rekao je monitor do 3k kuna, 226bw mu dodje oko 2,6k kuna, malo sam pretjerao sa cjenom jer sam govorio svoju kad sam kupio. Ovaj 2032bw mu ni ne treba jer je manji, ako vec hoce do 3k kuna, tj. skuplji. Osobno bih mozda birao Dell, imam ga na poslu i slika je jako dobra. Na kraju nemoze puno ni fulaz, kolko para tolko muzike!
Trenutni best buy u klasi za te novce ti je Samsung SM 2232BW i u vecini ducana ne kosta iznad 2500 kn. Svakako je i 226bw vrijedan spomena ali sto se mene tice je 2232bw poprilicno bolja kupnja. Iako je lenovo L220x daleko najjaca stvar samo on ti je malo malo preko 3000 kn.
Sad... Ovisi sto ti se svida vise. I koliko si spreman izdvojit.
@Aral
Mislija san na 2232BW, a ne na 2032BW. ( 2032BW ( 206BW ) je potpuno isti ka 2232BW ( 226BW ) samo je 2" dijagonalno kraći ). Dellovi nisu nešto, ako si mislija na WFP 2007 ( ja mislin da je to onaj sa S-IPS matricon ) i on je nešto više od 3000 kn. Lenovo je odličan izbor ( valjda reza 1920x1200 ne izgleda presitno ).
Samsung SyncMaster 226BW - iskrene preporuke!!!
Stariji brat 226-ice, SM 225BW.
A šta vi nemate pamjetnijega posla nego za****** covjeka bzvz. Ajde da spamate na nekom topicu ali covjek je lijepo pitao za preporuku/savjet a vi tu je**** ga u mozak.
Moj savjet ti je da pricekaš ono Lenovo cudo od 22" prvi takav koji nema standardnu TN matricom u sebi. Pa pogledaš koliko ce onda cjena biti jer on bi trebo bit svega nešti sitno iznad 3000 tisuce kuna.
Lenovo 22" sa rezolucijom 1920x1200, bio u BUG-u na testu.
Još nisu stigli u HR, a kad stignu cijena bi trebala biti malo viša.
3199Kn je kao neka preporučena
Ja sam apsolutno protiv Samsunga koji nisu sami vrh Samsung ponude.
Njihov entry level je ćemes totalni.
Da, i ja sam sad skuzio....razlika je u ova dva incha Ali i ovo je donekle tocno, samsung svakako nije najbolji, ali recimo u vemilu kad sam kupovao isao sam bas na to, tak da ono...ja sam full zadovoljan
Naravno, ima i drugih, valjda i boljih al ovo je moje misljenje.
Ako već imaš 3k kn onda nebi išao na monitore sa TN matricama nego bi se rastegao do nekih malo boljih monitora.
Dell 2007 WFP je oko 3100-3200kn ima s-IPS matricu
Philips W200WP7ES ima ili s-IPS ili p-MVA matricu i košta 3000kn (ako nemaš par stotina kuna više ovo je najbolji monitor koji možeš kupiti za 3000kn)
Lenovo L220W koristi s-PVA i ima ogromnu rezoluciju. Sama rezolucija može stvarati probleme za gamere jer traži vrlo snažnu grafičku karticu, također visok DPI traži navikavanje i prikaz nije toliko dobar kao kod predhodno navedenioh monitora
Zahvaljujen na odgovorima.
Wolv taj Dell i Philips su 20 inčni monitori?Wide ili klasićni?
Ja uzeo Lenova LD221 za 2.405 - izuzetno dobar monitor.
Zahvaljujen na odgovorima.
Wolv taj Dell i Philips su 20 inčni monitori?Wide ili klasićni?
Kakvi su Dell monitori u ovom cjenovnom rangu šta se tiče multimedije? Prvenstveno igara i filmova?
p.s. čekam od Lenova L220x - ali je prokleta tvornica izgorila - je li možete virovat... Čeka sam ga misec dana u mikronisa da bi neki dan tvornica izgorila... koji su izgledi da se takvo nešto desi?!
pa bolji je od Lenova što se tiče kvalitete prikaza barem koliko sam vidio
A da mi daš nekakav primjer... - jer je L220x proglašen najboljim 22" monitorom trenutno na tržištu od strane Bug-a a i svi ostali ga manje više naveliko hvale... Znam da Dell kod nekih modela ima dosta visok nivo odziva koji baš i ne "leži" multimediji... - zato kažem: daj primjer stari - jer ako mogu kupit nešto bolje za istu cijenu - naravno da oću...
Dell 2007WFP, S-IPS matrica, nešto više od 3000kn
A da mi daš nekakav primjer... - jer je L220x proglašen najboljim 22" monitorom trenutno na tržištu od strane Bug-a a i svi ostali ga manje više naveliko hvale... Znam da Dell kod nekih modela ima dosta visok nivo odziva koji baš i ne "leži" multimediji... - zato kažem: daj primjer stari - jer ako mogu kupit nešto bolje za istu cijenu - naravno da oću...
Hvala na odgovoru. Međutim, ja imam od samsunga 19" widescreen (940BW) i slika naravno nije nešto - a pogotovo na DVI na koji sam ga nedavno priključia - jer sam 7 misec prošle godine kupia novu konfiguraciju... Da ne duljim - nekako mi je premala promjena sa 19" na 20" - mislim kad već kupujem novi monitor, želia da bude i primjetno veći od staroga... Ako me razumiš...
Dakle nadopuna na moje pitanje bi bila - je li postoji neki provjereno dobri Dell-ov monitor dijagonale od 22" za cca 3500kn? Ili da idem na Samsung ili nekog drugog proizviđača...? Dell mi je ovde favorit jer oni tradicionalno imaju odlične monitore...
meni zanima ovaj 2032bw i koliko je preporučljiv...
ili ako imatko preporuku monitora u tom rangu cijene
Lenovo 22" sa rezolucijom 1920x1200, bio u BUG-u na testu.
Još nisu stigli u HR, a kad stignu cijena bi trebala biti malo viša.
3199Kn je kao neka preporučena
Moja topla preporuka Dell imam ga već pola godine i veoma sam zadovoljan :)
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-5205
ja imam samsung 2232BW i stvarno sam prezadovoljan...izmeju ostalog bio je Bugov izbor u pretproslom broju!
baci oko...
http://www.behardware.com/articles/689-10/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html
SAMSUNG SM 206 BW!!!