Samsung SyncMaster 2232BW,odličan monitor
Best buy monitor do 3000 kn
- poruka: 40
- |
- čitano: 13.045
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ovo je monitor kojeg cu ja kupiti, pokupio je odlične ocjene a i cjena je vrlo prihvatljiva za 22''.
Moze se pomicati po vertikali ali nema pivot sto za tu vrstu monitora nije niti potrebno tako da je po meni to dobra investicija jer ima i 3 godine garancije.
Monitor Samsung SM 225BW, 22" LCD, 5 ms, DVI, srebrno-crni
Naziv: Monitor Samsung SM 225BW, 22" LCD, 5 ms, DVI, srebrno-crni Gotovina/Kartice: 1.999,00 Krediti: 2.221,11 Jamstvo: 3 god. OPIS:ModelSM 225TWZaslon22" LCD Razmak točaka0.285 mmSučelje15 pin D-Sub, DVI-D CVBSSvjetlina280 cd/m2Kontrast700 :1Vrijeme odziva5 ms (G to G)Maksimalna rezolucija1680x1050Kut gledanja160/160 (H/V)Potrošnja70 W maxDimenzije50.5 x 40.8 x 22.0 cmMasa6.9 Kg
Moj je savjet Dell 2007 WFP i mislim da bi svakako trebao uzeti ovaj monitor, ni ostali nisu loši ali nijedan se ne može usporediti s ovim
Samsung Snycmaster 226BW, 22" wide screen jedan od boljih monitora i nećeš požaliti ako ga kupiš.
Evo ja sam kupio Samsung 2232BW i nisam zadovoljan sa njime. Prva stvar je da pozadinsko osvjetljenje probija na sve četiri strane, a najviše pri dnu i pri vrhu. Moja stara belinea od 1000 kuna je bolja po tom pitanju (Ozbiljno!). I druga stvar je što je nosač monitora totalno loš, jer ako malo zatresem stol od kompjutera monitor se toliko zaklima da ne prestane klimati slijedećih pet i više sekundi i u opće ne pretjerujem i može se pomicati samo nekih desetak stupnjeva. I zadnja stvar je da je slika jako blijeda koju jedva možeš naštimati da ti na nešto liči(tipke za naštimavanje su zbilja katastrofalne, totalno nezgodne za koristiti). Monitor nema mogučnost ugradnje nosača za zid, tipka za gašenje kada ugasiš kompjuter ostane cijelo vrijeme blicati, što je iritantno(sva sreća što joj se može smanjiti jakost) i u opće mi nije jasno kako je mogao dobiti tako dobre ocijene u BUG-u(broj 182, "NAŠ IZBOR"). Nažalost ne znam za neku alternativu, ali ću je sigurno uskoro potražiti!
Pozdrav!
Ne znam jesi li već shopingirao,
neki dan sam vidio ovaj SAMSUNG, preporučena cijena kod nas je 2.899,00 kn
http://www.futurelooks.com/samsung-syncmaster-t220-widescreen-22-inch-lcd-monitor-review/
Napoleon Bonparte
bok!imaš u hg-spotu benq 24" za 3000 kn,e sad kakav je !mislim da nemre bit loš!
Za te pare ti je najbolji lenovo l220x imaš ga u M-Computers za 3050 kn.
Monitor Samsung SM T220, 22" LCD, 2 ms, DVI, D-Sub, 20000:1, 170/160, crno-crveni ili Monitor Samsung SM T200, 20" LCD, 2 ms, DVI, D-Sub, 20000:1, 170/160, crno-crveni
prvi je za 2,5 k a drugi je nesto skuplji za 3,2 k..ima mi ga frend,,slika je stvarno odlicna,,.prporucujem i osobno mislim da je to jedan od bestbuya sad..
Kaj kažete na nekog DELL-a? Koliko dati novaca za njega? Koji uopće uzeti dell a da ima sve đto bi trebali današnji modeli LCD-a imati?
Jeli je on kvalitetan izbor za obradu slika i sl.?
TNX!