Best buy 2-3 istih monitora?

poruka: 9
|
čitano: 2.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

zanima me koje monitore mogu dobiti do 1000 kn

moraju bti HD

sad imam Philips 220E 22", da li se isplati nabavit jos jedan takav pa da imam 2 ista, ili da recimo prodam taj pa nabavim neka druga 2?

uglavnom, trebao bih vise monitora jer se bavim glazbom, produkcijom itd. za igre mi nije tako bitno, ali i za to dobro dode;)

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Best buy 2-3 istih monitora?
minikdo5 kaže...

moraju bti HD

sad imam Philips 220E 22", da li se isplati nabavit jos jedan takav pa da imam 2 ista, ili da recimo prodam taj pa nabavim neka druga 2?

uglavnom, trebao bih vise monitora jer se bavim glazbom, produkcijom itd. za igre mi nije tako bitno, ali i za to dobro dode;)

LG E2251T odličan monitor, full HD i sve šta ti treba.

Nemoraš mijenjati monitor ako ne želiš, ako baš hoćeš uzmi još jedan ovakav isti.

Kalko1212 ingame
17 godina
minikdo5 kaže...

moraju bti HD

A zakaj bi moral imat baš dva ista monitora, uglavnom ako kupuješ jedan ili dva komada do 1000kn ovo dole ti je najbolji izbor to sigurno.{#}

http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-23-aoc-e2350sda-1920x1080-250-cdm2-20-000-0001-5ms-black/48921

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
ne znam, da lijepse izgleda? na mojem se recimo ne moze podesit visina monitora, samo kut gledanja
Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nabavi identični.

14 godina
neaktivan
posto nigdje ne mogu naci isti takav monitor, mozete li preporucit 2 jednaka monitora do 1000 kn? znaci da zajedno kostaju toliko, mogu biti rabljeni. moraju biti velicine 22". stavio bih svakog sa strane svog starog monitora, ili bi mozda svoj prodao
Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
to sto ti trazis je nemoguce, di ces naci 2 screena 22'' da su dobra i da valjaju za 1k lol
Zrdavko Mamić je moj idol!
13 godina
neaktivan
Soccer <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=E2343F2+

3 godine jamstva, 23", 2x HDMi, 2 ms odaziva.

Do 1.100Kn ne moraš dalje tražiti.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice