AOC E2343F2 LCD 23" "No Signal" problem

poruka: 6
|
čitano: 3.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo, danas mi je dosao komp iz ADMa skupa sa navedenim monitorom.

Tako ja sretno sve otpakiram, konfiguracija je vec slozena, povezem sve odgovarajucim prilozenim zicama, stavim neki stari mis i tipkovnicu te ukljucim racunalo. Racunalo se pali iste sekunde, no monitor odmah izbacuje "No Signal" i nakon 10sec se gasi. Pokusavam pritisnuti tipke na monitoru i pritiskom na jednu mogu birati izmedu DVI i D-Sub, no koje god da odaberem i dalje nema signala. Prikopcao sam ga obicnim D-Sub, tj. VGA kablom (ako se nevaram, to je isto - plavi kabel koji ide uz monitor) na maticnu plocu. Citao sam po internetu i kazu ljudi da bi se sa mojom grafickom HD6870 trebalo spojiti direktno na nju. No evo slike sto ima na grafickoj: https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS0lIdsQuUOzIXkrx0ZXOQhWMRMqZDnhmddfVDVafw5dT0esWm7Xw To su dva DVI-D utora, 2 HDMI micro i jedan HDMI (ispravite me ako grijesim). No nigdje nema VGA utora, a to je jedini kojeg sam dobio uz monitor a kod kuce nemam nikakav drugi. Sada bih molio ako bi mi netko mogao reci tocno koji kabel da kupim, pa da odem sutra da se ne mucim 4 dana sa glupim monitorom...

Eh da, komp je prazan, tj. nema Windowse, tako da mi netko ne kaze da probam u Safe modu poreknut (procitao sad na netu) i sl...

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: AOC E2343F2 LCD 23" "No Signal" problem
Aronnax kaže...

Evo, danas mi je dosao komp iz ADMa skupa sa navedenim monitorom.

Tako ja sretno sve otpakiram, konfiguracija je vec slozena, povezem sve odgovarajucim prilozenim zicama, stavim neki stari mis i tipkovnicu te ukljucim racunalo. Racunalo se pali iste sekunde, no monitor odmah izbacuje "No Signal" i nakon 10sec se gasi. Pokusavam pritisnuti tipke na monitoru i pritiskom na jednu mogu birati izmedu DVI i D-Sub, no koje god da odaberem i dalje nema signala. Prikopcao sam ga obicnim D-Sub, tj. VGA kablom (ako se nevaram, to je isto - plavi kabel koji ide uz monitor) na maticnu plocu. Citao sam po internetu i kazu ljudi da bi se sa mojom grafickom HD6870 trebalo spojiti direktno na nju. No evo slike sto ima na grafickoj: https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS0lIdsQuUOzIXkrx0ZXOQhWMRMqZDnhmddfVDVafw5dT0esWm7Xw To su dva DVI-D utora, 2 HDMI micro i jedan HDMI (ispravite me ako grijesim). No nigdje nema VGA utora, a to je jedini kojeg sam dobio uz monitor a kod kuce nemam nikakav drugi. Sada bih molio ako bi mi netko mogao reci tocno koji kabel da kupim, pa da odem sutra da se ne mucim 4 dana sa glupim monitorom...

Eh da, komp je prazan, tj. nema Windowse, tako da mi netko ne kaze da probam u Safe modu poreknut (procitao sad na netu) i sl...

Hvala.

A da jednostavno staviš DVI to VGA kabl? Ili ako ti monitor ima DVI ulaz onda uzmi DVI kabl(bijeli široki) i uživaj.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
moderator

pa normalno da nema slike kad nisi spojio monitor na grafičku... {#}

kupi dvi kabel ili dvi > d-sub adapter

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

A jbg neznam, na starom kompjuteru nisam nikad morao spajat ravno na graficku... no ok, tako sam i mislio, thnx.

14 godina
neaktivan

Imao si integriranu grafičku.

13 godina
neaktivan

Nisam, ali valjda je imala vga utor...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: