Evo, danas mi je dosao komp iz ADMa skupa sa navedenim monitorom.
Tako ja sretno sve otpakiram, konfiguracija je vec slozena, povezem sve odgovarajucim prilozenim zicama, stavim neki stari mis i tipkovnicu te ukljucim racunalo. Racunalo se pali iste sekunde, no monitor odmah izbacuje "No Signal" i nakon 10sec se gasi. Pokusavam pritisnuti tipke na monitoru i pritiskom na jednu mogu birati izmedu DVI i D-Sub, no koje god da odaberem i dalje nema signala. Prikopcao sam ga obicnim D-Sub, tj. VGA kablom (ako se nevaram, to je isto - plavi kabel koji ide uz monitor) na maticnu plocu. Citao sam po internetu i kazu ljudi da bi se sa mojom grafickom HD6870 trebalo spojiti direktno na nju. No evo slike sto ima na grafickoj: https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS0lIdsQuUOzIXkrx0ZXOQhWMRMqZDnhmddfVDVafw5dT0esWm7Xw To su dva DVI-D utora, 2 HDMI micro i jedan HDMI (ispravite me ako grijesim). No nigdje nema VGA utora, a to je jedini kojeg sam dobio uz monitor a kod kuce nemam nikakav drugi. Sada bih molio ako bi mi netko mogao reci tocno koji kabel da kupim, pa da odem sutra da se ne mucim 4 dana sa glupim monitorom...
Eh da, komp je prazan, tj. nema Windowse, tako da mi netko ne kaze da probam u Safe modu poreknut (procitao sad na netu) i sl...
Hvala.