Koji monitor od 24" Full HD(ali da ima HDMI priključak)mi preporučate?Može li to biti LG 2453 SQ ili šta?(cijena 1600-1700kn max.)?
24" monitor za PC
- poruka: 49
- |
- čitano: 11.968
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ja ti imam lg w2453 tq i samo rijeci hvale, platio sam ga 1949 kn u technomax-u, isti takav monitor samo s hdmi ulazom ti je 100 kn skuplji, ovaj koji sam ja uzeo ti ima vga i dvi ulaz, 50 000:1, 2ms, full hd, cinema mod, tipke su ti-touch, garancija tri god., i preporucio bi ti da ga svakako spojis digitalno ako si u mogucnosti pa da u potpunosti iskoristis kvalitetu monitora tj slike, nadam se da sam pomogao!
Pozzz
E,a ja sam vidio LG W2453SQ za 1500kn u Protisu no ništa ne piše(ništa ne piše o ulazima)pa zna li tko ima li on HDMI?
A tu je W2453V a on ima HDMI.
Evo,nastavljam na ovu temu da ne bih nepotrebno otvarao novu.Naime,24"Syncmaster je zauzeo mjesto 2 televizora u kući,tako da mi treba novi monitor za PC.Pošto nemam para za još jedan 24" Full HD,palo mi je oko na 22" Full HD model(250cd/metru kvadratnom,50000:1,DVI i VGA port).
ZA moj PC grafička će biti ili HD5870 ili HD5970,pa me zanima da li mogu sa tim monitorom dobiti lijepu sliku koja priliči igranju igara na very high detaljima?
neshvaćan zasto bi kupova grafulju od 3100 kn kad nece disat "punim plućima" tj. kad neces imat neki uber kul monitor sta ce ona "pokretat"
Pa to je dobar monitor.Ima dobar kontrast,svjetlinu i rezoluciju.Ne shvaćam u čemu je stvar?
Pa to je dobar monitor.Ima dobar kontrast,svjetlinu i rezoluciju.Ne shvaćam u čemu je stvar?
Htjeo je rec da je rezolucija monitora mala i nece do kraja iskoristit te skupe graficke.
Točno, evo od toga tvoga monitora rezolucija je 1680 x 1050(špekuliram možda i nije, nisam siguran) i on košta oko 1500(karikram neznam na kojeg tocno mislis) a grafićku mislis kupit od 3100kn odnosno 4100 sta je po Meni pretjerano ima za kupit vrlo dobrih grafi i od 1500kn i na manje da su skoro dobre kao i navedena(5870 i 5970) isto guraju 1080p i full HD pa bi po meni bilo pametnije investirat u monitor...osim ako si neki "okorjeli" gejmer i tražiš fps(frames per second) iako mene ne zanima tih 20-40 fps-ova sta ces izgubit kupnjom jeftinije kartice a PUNOOO boljeg monitora tako da je po meni pametnije tih 1.5 tisuću kuna dodat onom iznosu sto si naveo da mislis potrosit i kupit neki kvalitetni monitor posto se monitori ne mjenjaju tako cesto(bar ja ne mjenjam) a grafa dođe i ode tj. tehnologija tu leti ... tako pametno biraj :)
Ma nije meni problem :-)
Znači ništa,onda uzimam ovaj lg w2453v
I u kombinaciji sa 5870 grafom.
Neznam zasto si toliko zapea za 5870 je*eno je skupa ali je i dobra i opravdava cijenu, valjda -.-
Neznam ništa o dotičnom monitoru tako da ti nemogu rec pros i cons pogledaj par reviewa po intu, jutub itd pogledaj ima li tema na forumu bilo kojem...
Neshvaćam zasto se još iko ne uplete tj. da savjet ima 480 pogleda a samo 9 poruka :S
Sretno
Pa ako hoću pokretati najzahtjevnije igre na high sa uključenim aa i af treba mi nešto tipa HD5850,HD5870.
Neznam zasto si toliko zapea za 5870 je*eno je skupa ali je i dobra i opravdava cijenu
super savjet samo steta sto nema smisla
Ma nije meni problem :-)
Znači ništa,onda uzimam ovaj lg w2453v
I u kombinaciji sa 5870 grafom.
Ja ti imam taj monitor i super mi je. Kupio sam ga u Algoritma za 1799 kn jer ga tada nije bilo u Protisa gdje je dosta jeftiniji. U svakom slučaju, dobra kupovina za te pare, a i u BUG-a je dobija prepuruku.
Neznam zasto si toliko zapea za 5870 je*eno je skupa ali je i dobra i opravdava cijenu
Vidim da si ti dosta bahat al to možeš bit samo na internetu jer si uživo 100% slabić koji dobiva batina od svih pa onda na internetu glumiš nekog i nešta al samo na internetu to mozes i glumit
Vidim da si ti dosta bahat al to možeš bit samo na internetu jer si uživo 100% slabić koji dobiva batina od svih pa onda na internetu glumiš nekog i nešta al samo na internetu to mozes i glumit
Da te pitam, na koga se to odnosilo?!
Pa nećete se sada valjda svađati?Tema je o monitoru!
Što se tiče lg w2453v,vidio sam ga uživo i stvarno je predobar!
Odnosilo se na sramba nije skupio ni 3 posta i vec poceo glumit budalu.
Možda sam krivo se izrazio evo pa da shvatiš, iako sam siguran da vec znas ali nema veze... 5870 kosta 3000kn sto je po meni previse za graficku ALI sa time dobijas odlicne perfomanse
ja prvi bi išao na jeftiniju "verziju" tj. 5850 koja jest slabija(deset do dvadeset frame-ova) ali je i bome jeftinija 1000 kn zavisi od dućana pa je po meni isplativija 1000 + onaj iznos od 1500 i dobijes 2500 kn za neki odlican monitor
Ali stvarno,isplati li se meni kupovati 24" Full HD monitor kad već sada imam 22"(21.5" ili 22",nisam 100% siguran,model je syncmaster 2233)?Jer,komp će koristiti ponajviše za gaming(aviosimulacije,pucačine iz 1. lica,utrke...),a sjedit ću na udaljenosti od oko 80-90 cm.Pa ne bih sada htjeo da mi sve buder mutno.
Grabi 2434Pw dok ima...
Cijene idu gore, sve ih je manje na tržištu, a boljeg i povoljnijeg nećeš naći.
Stize Samsung 2470H, nazalost sa onom gay crvenom nijansom.
http://www.hgspot.hr/45110/monitor-asus-vh242s
ovo bi te trebalo zadovoljiti i ispunjava sve tvoje zahtjeve...
pozz, da ne otvaram ponovno temu...
iduci tjedan dolazi hd5870 i zanima me koji monitor da kupim u zamjenu za postojeci (lg 22" flatron 1650*1050)
dali da kupim lg led 22" fullhd ili neki veci monitor npr 24" sa fullhd podrskom?
hvala
ako imas sretstva, kupi 24" LCD ili LED jer LED jako malo struje trosi, al na tebi je izbor, ako ti 22" nije dosta onda uzmi, al ako ti je dovoljno, usto sam soro siguran, radije ulozi u disk od 1 TB ili 64 GB SSD pa na njega stavi windowse, ubrzat ce ti komp i do 200%
pozz, da ne otvaram ponovno temu...
iduci tjedan dolazi hd5870 i zanima me koji monitor da kupim u zamjenu za postojeci (lg 22" flatron 1650*1050)
dali da kupim lg led 22" fullhd ili neki veci monitor npr 24" sa fullhd podrskom?
hvala
ja imam lg-ja, preporučam.
E sutra ću da ubodem 2470HD i baš me briga ko šta kaže :)
E sutra ću da ubodem 2470HD i baš me briga ko šta kaže :)
Nećeš požalit monitor je stvarno super.
Ej da ne otvaram novu temu zanima me da li vam je sitna full hd rezolucija. Malo me je strah ako uzmem neki 23 ili 24 full hd da će mi biti sve presitno i preveliki napor za oči...
Ej da ne otvaram novu temu zanima me da li vam je sitna full hd rezolucija. Malo me je strah ako uzmem neki 23 ili 24 full hd da će mi biti sve presitno i preveliki napor za oči...
ništa nije sitno, evo na fotki print screen rezolucije 1920x1080, milina za rad
Pa izgleda ok! Ma ja sa 17 crt-a prelazim na 23 ili 24 lcd pa mi se to čini možda malo sitnije ali iz SS-a mi se čini dobro. Usput, koliko se treba odmaknuti od toliko velikog monitora? Sada sam oko 60-ak cm od monitora.