Daleko najbolji desk na bug forumu , neki dan sam cak na instagramu naletio na tvoj setup , nesjesam se na kom profilu al bio je tvoj desk u to sam siguran . Naravno pokupio sam ti par ideja , ovaj stol je toliko odlican da sam si ga pikirao i u 8 mj je moj . Pitanje jedno , tj vec sam te pitao al je to 246 ili 186 stol . ?
Vaš Desk
- poruka: 4.846
- |
- čitano: 2.261.012
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stol je i meni odlican, gdje ga ima za kupit i koja je cijena?
stol je i meni odlican, gdje ga ima za kupit i koja je cijena?
Ikea , Ploca gore je kuhinjska zove se KARLBY imas 186cm za 800kn cca i 246 za 1200kn . Sastrane uzmes ladice ove mislim da su po 350 kn ako se nevaram . Ima i kao ormaric , isto za 400 kn cca . Pogledaj si na ikea stranici .
preskupo...za te pare napravim 2-3 stola po svojem dizajnu
Gluposti... Radna ploča te u bulku košta oko 400kn bez rezanja i kantiranja... a di su još ormarići sa vodilicama itede...
Mene je stol 140X70 sa pločom debline 4 cm, znači dvije radne ploče ljepljene u duplo po kojoj sad možeš hodati bez problema i sa boćnom stranicom, sa izradom i montažom kod mene od strane profi stolara koštao 700 kn. I brijem da bu me nadživio. Za duplo veču lovu u dućanima prodaju škart.
Mene je stol 140X70 sa pločom debline 4 cm, znači dvije radne ploče ljepljene u duplo po kojoj sad možeš hodati bez problema i sa boćnom stranicom, sa izradom i montažom kod mene od strane profi stolara koštao 700 kn. I brijem da bu me nadživio. Za duplo veču lovu u dućanima prodaju škart.
Nađe se okej stolova za istu lovu i u IKEA-i i sličnima....ja imam 160x80 napravljen od eurolighta i koštao je 800kn u IKEA-i
Ono sta mi se sviđa mi cijena nije bitna ako nije rijec o astronomskoj cijeni nego onoj koja je meni za moju placu prihvatljiva , tako da ovaj stol i da me ispadne 2k kuna nije mi skup . Sad ce ekipa rec , vidi ovog sta mu se sviđa on kupi , naravno sviđa mi se i range rover koji kostsa 60k eura al on mi je preskup . mislim da shvacate poantu koju zelim rec .
a tko je rekao da meni trebaju ladice i to? obicna ploha, 4 noge, rezanje kantiranje i polica za mjenjac niti 100 eur, rucno slagano naravno...
a tko je rekao da meni trebaju ladice i to? obicna ploha, 4 noge, rezanje kantiranje i polica za mjenjac niti 100 eur, rucno slagano naravno...
Pa gle, uzmi ivericu desetku, skantiraj, uzmi najjeftinije nogice i eto te na još manje para... ali moraš znati da su ljudi spremni platiti više za nešto što im se sviđa.
upravo to tko je to rekao ?
Čitaj malo...
Čovjek je rekao: " Ikea , Ploca gore je kuhinjska zove se KARLBY imas 186cm za 800kn cca i 246 za 1200kn . Sastrane uzmes ladice ove mislim da su po 350 kn ako se nevaram . Ima i kao ormaric , isto za 400 kn cca . Pogledaj si na ikea stranici . "
Na što je lokalni majstor odgovorio sa: "preskupo...za te pare napravim 2-3 stola po svojem dizajnu"
Za te pare može napraviti glupe stolove od iverice, a još da mi je vidjeti taj dizajn koji spominje....
Čitaj malo...
Čovjek je rekao: " Ikea , Ploca gore je kuhinjska zove se KARLBY imas 186cm za 800kn cca i 246 za 1200kn . Sastrane uzmes ladice ove mislim da su po 350 kn ako se nevaram . Ima i kao ormaric , isto za 400 kn cca . Pogledaj si na ikea stranici . "
Na što je lokalni majstor odgovorio sa: "preskupo...za te pare napravim 2-3 stola po svojem dizajnu"
Za te pare može napraviti glupe stolove od iverice, a još da mi je vidjeti taj dizajn koji spominje....
Čovječe pa to sam ja napisao , citaj ti malo . Al rusketu nisam to govorio nego kolegi koji je pitao di ima za nabavit stol i po kojoj cijeni pa sam usput ja cijene ladica napisao jer cu ih ja uzet .
Ruske se obratio sa "tko je rekao da MENI trebaju " a ja odgovaram sarkasticno "tko je to rekao " jer rusketu nisam pricao o ladicama neg kolegi iznac a ruske se ko padobranac ubaci i misli da govorimo njemu . Neznam sta vam nije jasno .
To su ove Alex ladice, malo sam ih preispipao dok sam u Ikei bio :D, jako dobro napravljene i robusne,
ja sam micke ladičar na kotačima uzeo, mislim da se tak zove, nešto jeftiniji al ajd prolazi.
Stol mislim da imam isti kao i Zekoslav po slikama što vidim, Malm se zove i za 100 eura mislim da je jako dobar.
Da se u Ikei dobrih stvari naći za manje novca.
jednostavno...
Nekako sam stekao dojam da voliš automobile :D
Sakrij te kabele
jednostavno...
Nekako sam stekao dojam da voliš automobile :D
cime sam se odao :D ?
Sakrij te kabele
ovo je sve provizorno dok ne uredim drugu sobu za komp, filmove, igre, mada to vec govorim dobrih pol godine, ako ne i vise...a igre i ne igram previse, al dobro :D
nedjelja je ljudi moji, sto se radi? pa slika se setup naravno :D
sala na stranu, slikao sam ga jer sad imam novi kejs, stari postovi su bili sa Corsair-om 760T, sad je sa Phanteks Enthoo Evolv TG.
i video sam uradio, uskoro dolazi ...
EDIT : ljudi evo vam cijeli stan, da vidite da sam uredan, i oprostite zbog kabla u spavacoj, kad sam se probudio zaboravio sam ga sloziti gore na ormaric :/
mene samo zanima jel to kod tebe inace tako uredno, ili samo za slikanje. jer nemogu si ni zamislit sebe da odrzavam neki prostor ovako slozenim i cistim bez dodatnih gluposti na stolu.
mene samo zanima jel to kod tebe inace tako uredno, ili samo za slikanje. jer nemogu si ni zamislit sebe da odrzavam neki prostor ovako slozenim i cistim bez dodatnih gluposti na stolu.
jedina stvar koju sam uradio sada prije fotkanja je da sam ' uvukao stolicu pod stol ' i to je to.
inace je uvijek ovako uredno :) kao i ostatak stana.
Nema se ovdje šta pričati pa ću samo reći što mi se ne sviđa. Ovaj stolić (ili šta već) za PC mi se nikako ne uklapa. Kad već imaš novaca plati da ti netko napravi custom stalak koji će izgledati kao da je došao u kompletu sa stolom.
Druga stvar je TV. Šteta je ne postaviti na zid ovu grdosiju, mislim da bi izgledalo još bolje.
Inače sve jako jako lijepo
EDIT : ljudi evo vam cijeli stan, da vidite da sam uredan, i oprostite zbog kabla u spavacoj, kad sam se probudio zaboravio sam ga sloziti gore na ormaric :/
prvi put cujem za taj kabel sexanje (FUCK kabel) sto stoji odmah pored kreveta, tuzan si jer je ne higijenski sto stoji na podu a trebo bi bit na ormaricu?
salu na stranu, stavarno sam na prvu procito "FUCK kabel" kao da je taj FUCK pridjev :S
Polako moja PC "gajba" dobiva konačan izgled. Posložio sam nove komponente i kablove, a još se čeka samo grafička kartica da upotpunim hardware, te klizna vrata od kaljenog stakla da završim i građevinsku priču. Na kraju sam jako zadovoljan kako je sve ispalo, od ergonomije, rasvjete, do samog doživljaja sjedenja na Iron-u i buljenja u PG279Q
Kad sve završim, napravit ću nekoliko kvalitetnijih slika i mali video sa tijekom radova.
Polako moja PC "gajba" dobiva konačan izgled.
Izgleda skučeno dosta, a i računalo je blizu prozora koji se niti ne može otvoriti kako treba.
Izgleda skučeno dosta, a i računalo je blizu prozora koji se niti ne može otvoriti kako treba.
Kako misliš da se ne može otvoriti? Pa pogledaj bolje. Sve je dobro proračunato. Širina čiste radne površine (bez računala koje je odvojeno od nje) je 117cm i dubina 90/100cm. Možda se čini skučeno na slikama, ali u stvarnosti je idealno. Uzmi u obzir da G15 ima sama oko 55cm :-)
meni laktovi leže točno na pregibima gdje počinje urezani dio stola
Ja bih rekao da je ovo odlično iskorišten prostor. Mala prostorija al opet stane velika stolica i ima dovoljno prostora na samom stolu što je najvažnije. A i jedno krilo prozora se može otvoriti bez problema tako da bih i ja radije stavio PC na isto mjesto umjesto gurati ga na stol pa izgubiti mnogo važniji dio prostora. Čak je ovo bolja opcija nego staviti ga ispod stola :)
Meni je sve što je uže od dva metra malo i premalo.
Lijevo krilo prozora ne možeš otvoriti do kraja sigurno.
ps. meni osobno je i monitor predaleko, čak i za 27" model, ali nisi mogao drugačije kad imaš takav prostor.
Hvala kolega! Točno tako sam i ja razmišljao jer je prije tu bio dio ogromnog hodnika koji nije služio ničemu, tako sam izmjerio površinu, stavio sve na papir i kad je krenulo renoviranje napravio sam ovaj box. Jedno krilo je i više nego dovoljno za prozračivanje, a drugo se otvara samo kad se pere a dostupan je i izvana s terase.
Meni je sve što je uže od dva metra malo i premalo.
Lijevo krilo prozora ne možeš otvoriti do kraja sigurno.
ps. meni osobno je i monitor predaleko, čak i za 27" model, ali nisi mogao drugačije kad imaš takav prostor.
Ekran nije na zidu nego je od očiju udaljen točno 76cm što je za dijagonalu od 68cm idealno a ti slobodno kvari oči bulječi u njega s 30-40cm