Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.251.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
Rav3n kaže...

Pa doro 80kn (links) nije bas tolko puno.. bar po mom misljenju :P .. u svakom slucaju zgodan gadget

Možeš mi dati link na linksovoj stranici gdje ga ima uzeti? Ja ga ne mogu nigdje naći.

The only limit is your own imagination.
15 godina
neaktivan

Evo izvoli

Ima ga i na portiu, trenutno malo skuplji. 

EDIT: duma.ivan vidim da si iz Splita, a tamo ga i ima na lageru.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 11:45 (Bernard Huky Hux).
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Evo izvoli

Ima ga i na portiu, trenutno malo skuplji. 

EDIT: duma.ivan vidim da si iz Splita, a tamo ga i ima na lageru.

Gledam ga uzeti već duže vrijeme, al mi je nekako bio preskup na ebay-u, sad znam gdje ga uzeti!

Hvala ti puno! :D

The only limit is your own imagination.
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo moj desk nakon malog makeovera :)

Dodao sam bočnu policu (ovo gdje je laptop) te kupio novo kučište.

Zalman Z3+

Monitor je na redu za izmjenu, dolazi neki 24" :)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
26 0 hvala 3
14 godina
Vaš Desk

Evo i moj.

Nije me bilo neko vrijeme. 

U nabavci sam NAS-a pa će biti još nekih promjena.
P.s. znam da imam na HAF-u prašine, očišćena čim sam vidio zbog bljeskalice.
Naletio sam na neku staru fotku. Iz 2009. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 20:52 (sudy_freak).
Moj PC  
26 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Jednostavno i uredno. Odlično!

p.s. vidim da piješ dosta kave kao i ja, pa ti preporučam da si uzmeš silikonski podložak za šalicu. Silikonske diskete ili retro ploče

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
10 godina
neaktivan
Vaš Desk

Zidni sat je DIY ili?

1 0 hvala 0
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Jednostavno i uredno. Odlično!

p.s. vidim da piješ dosta kave kao i ja, pa ti preporučam da si uzmeš silikonski podložak za šalicu. Silikonske diskete ili retro ploče

Hvala ti 

Nije kava, 3u1 je i to mi je dosta, ali da, šalica mi je često tu pa ću uzeti u obzir.
Disketa mislim da imam još po kući negdje pravih, pa nema smisla kupovati. Odličan prijedlog. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
CyberPlague kaže...

Zidni sat je DIY ili?

Ne, poklon za rođendan.
Ne znam gdje je kupljen. Ako ti je baš bitno, mogu se raspitati 

Imaš na slikomania.hr hrpu dobrih stvari, između ostalih i zidnih satova.

10 godina
neaktivan
Vaš Desk

Sliči mi na moj LP sat, i to Dire Straitsov prvi LP album

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ako mogu samo pitati, gdje se može nabaviti takav "zidni" stol, kao što je ovaj gdje ti je laptop?

Je li to zašarafljeno u zid ili ima noge na kojima stoji?

Razmišljam nabaviti nešto kao što ti imaš, da imam jedan kraj za učiti/pisati/čitati, a drugi da mogu koristiti računalo/laptop.

Zapravo nešto više tipa ovog:    

Ne znam ni točno kako se to zove, "zidni" stol?  I postoji li takva stvar samo bez nogu, recimo da se samo zavida u zid?

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 21:20 (DmL).
14 godina
DmL kaže...
nul-3 kaže...

Ako mogu samo pitati, gdje se može nabaviti takav "zidni" stol, kao što je ovaj gdje ti je laptop?

Je li to zašarafljeno u zid ili ima noge na kojima stoji?

Razmišljam nabaviti nešto kao što ti imaš, da imam jedan kraj za učiti/pisati/čitati, a drugi da mogu koristiti računalo/laptop.

Zapravo nešto više tipa ovog:    

Ne znam ni točno kako se to zove, "zidni" stol?  I postoji li takva stvar samo bez nogu, recimo da se samo zavida u zid?

Najbolje bi ti bilo napraviti svoj stol.

Uzmeš mjere, kupiš ploče, odneseš kod stolara (ako si u prilici) da ti stavi L nosače i to je to.
Ali budi siguran da zid na koji ćeš montirati nije rigips .

15 godina
neaktivan

Udobnost 10/10   Kvaliteta 9/10 -dolje na baseu gdje su kotači dobio sam ga malo izgrebanog. No ništa strašno.

Ja sam 179cm i 66kg  Naslon stolice je i dalje za 3 prsta veči od mene. Udobnost je maksimalna. Makar još nisam probao sjesti na Hermana Millera da bi ga mogao toliko nahvaliti.

O njegovim funkcijama ti ne moram posebno pričati, vjerojatno znadeš i sam. Osim da kad sjedneš stolica nema dolje podnicu več trake (gurtne) koje su pomalo rastezljive pa ti nije ni pretvrdo a ni premekano 

Imgur slike, sve se vidi o čemu sam ti reko.

Za tebe kako si se opisao je u najmanju ruku D serija ili M. Ova moja F serija je najjeftinija od dxracera, dalje svaka serija je po 50 eur skuplja od prethodne.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Da, F serija

Sa ofišl EU shopa. Šalju ga iz Poljske. U petak ga poslali, u utorak je bio kod mene. 

Snowballa je super. Ulovio sam ga na flash saleu, tako da sam si ga nabavio relativno povoljno pa mi nije žao. 

To nije istina. Mic lovi zvuk kako treba. Ima 3 opcije da si odabereš kako da on "lovi" zvuk. 

dali su kvalitetne i cvrste te naravno udobne, dali mogu izdrati tezinu od 95kg i naravno visina 192 da ne ispadne da sam debel  Trenutno koju imam je udobna, kupio je u yisk ili kako se vec pise bila neka 600-700kn kao na snizenju sa 1200, ona hidraulika di se cijela stolica drzi je samo propala ali jos radi, onaj krug na sredini se valjda rasirio i samo se spustilo do poda

Koliko je postarina?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 22:04 (dennocro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odgovorio sam post iznad tvog prethodnog o kvaliteti i tome.  Može ona izdržati i 120kg do kolko je preporučano, pa i više. Ali F serija će te bi biti premala to ti ja garantiram. Za tebe je K serija ili M serija. U suprutnom ti neće biti udobno samo sjedište, a i biti češ viši od samog naslona, pa koja korist od te stolice.  

Poštarina je 20eur DPD, dolazi kurir iz Varaždina. Te 30eur UPS, pa kod nas preuzima Overseas.

12 godina
Vaš Desk

taman dok sam napisao sam sve pregledao na str sta imaju, i vidim koje meni pasu bas te sto si napisao po visini, al te su i skuplje...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Vaš Desk

je pljuga je za nas malo vecih proporcija.. cijena se popne u totalu do skoro 3000kn

denno j3bi se nisam debel  (mama i cura dobro kuhaju, di god se okrenem ne mogu se sakrit od kalorija). al imam "šarmantni" trbuščić 

i sad sam se isao detaljno mjerit, 187cm.. eto ti na 

EDIT: vidim imaju i Need for Seat svoj EU ofišl shop, al na listi za slanje ne vidim hrvatsku.. treba ih kontaktirat za detalje (btw denno malo šale nadam se da nisi zamjerio)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 22:35 (neznalica90).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Osim dxracera ima  GT Omega, NeedforSeat i Playseat. Ali svi su oni skuplji od dxracera. A najkvalitetniji je GT Omega.

Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
Vaš Desk

ma nisam, nasmijao sam se :D i ja imam ajmo reci taj po tvom nazivu "sarmantni" haha to cure vole koliko ja znam..skupljat cemo pare pa kupiti nadam se da se isplati

sa Need for Seat str bi nama pasala office-comfort

Gt omega i nije skuplja od dxr racera za nas visoke 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 23:22 (dennocro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Vaš Desk

Moja stolica / stol po mjeri. Monitor je na zidnom stalku. Nacrt mojih vijuga djelo, inspirirano sa Rietveldovom Red & Blue chair. Jedino što sam spajao čeličnim vijcima zbog čvrstoće.

EDIT: ako je tko zainteresiran, dam mu mjere i detaljnije fotke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 9:37 (Punti).

28 0 hvala 3
14 godina
Vaš Desk

Preporuka svima, uredska stolica TRIGE u Jysku s 1.499,00 kn na 650 kn.
Ja sam ju dana uzeo.

Moram svima reći da je stvarno preporod sjediti na ovakvoj stolici.
Do sada sam imao SKODSBoRG koja se prije drugačije zvala.
Služila me dobro od 2011. no sada je koža na desnom rukohvatu otpala (počela se habati pa sam zamijenio).

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
sudy_freak kaže...

Preporuka svima, uredska stolica TRIGE u Jysku s 1.499,00 kn na 650 kn.
Ja sam ju dana uzeo.Moram svima reći da je stvarno preporod sjediti na ovakvoj stolici.
Do sada sam imao SKODSBoRG koja se prije drugačije zvala.
Služila me dobro od 2011. no sada je koža na desnom rukohvatu otpala (počela se habati pa sam zamijenio).

Ma ove stolice su sve iste, iskreno ne vrijedi vise od 400 kuna... ako malo bolje razmislite pa sve se razlikuju u debljini spuzve, kvaliteta izrade preosjetljiva, naslonjac za sjedalo sastavljen ovim naslonima za ruke koji su od suplje plastike, a ovi kotaci u dnu isto tako... pa nije mi jasno zasto ne naprave sve od metala pa nek onda imaju sta naplatit... ja sam ih jedno vijeme samo kupovao i gomilao u podrum dok nisam kupio pravu stolicu sa metalnim djelovima. Ove sve pucaju na istom mjestu a to je naslon za ruku u ovom kutu ispod naslonjaca dok se spuzva koja je u pocetku savrsena, s vremenom tako ispegla pa imate osjecaj ko da sjedite na dasci...

Fool for a day, King for a lifetime...
15 godina
sudy_freak kaže...

koža na desnom rukohvatu

ovo je najbitnije u ovom postu :P

bas se spremam kupiti neku takvu stolicu, uzet cu u obzir :) hvala

14 godina
Vaš Desk

E svašta.... Nek mi moderatori objasne zašto su mi obrisali post o iskustvu s dotičnim stolcom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

E svašta.... Nek mi moderatori objasne zašto su mi obrisali post o iskustvu s dotičnim stolcom.

Promocija trgovine/proizvoda?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
Najbrži kaže...
vrinho kaže...

Promocija trgovine/proizvoda?

I ja to mislim ali ne vidim reklamu za Jysk tu na Bugu. Pa nije da sam ju popljuvao, dobra je samo se nasloni za ruke brzo pohabaju. Ako nekome to smeta onda nemam riječi.

17 godina
neaktivan
Vaš Desk

Stolica se meni ne svida, imam je vec godinu dana.

Mana joj je sto ne mozes namjestit nagib da si ravniji sa stolom, nego cijelo vrijeme se osjecam u nekom polulezecem stanju, "zavaljeno" sto mi nikako ne pase jer se osjecam apsolutno nestabilno ...

Ne znam da li je drugima tako, s obzirom da stolica ima uredno mogucnost nagiba i visine, ali meni je taj nagib premali prema naprijed...

inace stolica odlicno izradena za te novce, drzi mene od 135 kila sasvim dobro i udobno se osjecam kada sjedim, samo me muci taj nagib, koji nije posljedica tezine, pa da se ona sama savije, vec bas tog povratnog federa koji bi je trebao drzati uspravnije, barem po mom misljenju...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zmedic kaže...

Ma ove stolice su sve iste, iskreno ne vrijedi vise od 400 kuna... ako malo bolje razmislite pa sve se razlikuju u debljini spuzve, kvaliteta izrade preosjetljiva, naslonjac za sjedalo sastavljen ovim naslonima za ruke koji su od suplje plastike, a ovi kotaci u dnu isto tako... pa nije mi jasno zasto ne naprave sve od metala pa nek onda imaju sta naplatit... ja sam ih jedno vijeme samo kupovao i gomilao u podrum dok nisam kupio pravu stolicu sa metalnim djelovima. Ove sve pucaju na istom mjestu a to je naslon za ruku u ovom kutu ispod naslonjaca dok se spuzva koja je u pocetku savrsena, s vremenom tako ispegla pa imate osjecaj ko da sjedite na dasci...

Sorry što ne dajemo 1.500 kuna za stolice i više, mislim.. Konstatacija ti ne drži vodu.
Gle, slažem se da je bolje uzeti jednom jednu kvalitetnu, ali opet, nek mi ova bude 4-5 godina, zamijenim ju i dobro.
Meni se s niti jednom nije dogodilo ovo što ti kažeš.
Pucanje držača naslonjača.
I na prošloj, i na ovoj je plastika samo iz vana.
Unutra je metal, koji, nemam pojma, ali je metal.
A dosta se i ljuljam i stuff.
Sjedim u prosjeku 4-6 sati (često i više) dnevno na stolicama, imam 187 cm i 100 kg tako da sam reprezentativni primjerak.

RuskeGTT kaže...
sudy_freak kaže...

koža na desnom rukohvatu

ovo je najbitnije u ovom postu :P

bas se spremam kupiti neku takvu stolicu, uzet cu u obzir :) hvala

Od 2011. je dobro služila 

Evo, ovdje jedino što joj je otišlo i kako sam riješio.

Inače, odlična fotelja, no kad sam sjeo na ovu, dupe preporodilo.

vrinho kaže...

Nisam vidio post pa nemam pojma, nisam u toku 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 0:18 (sudy_freak).
12 godina
Vaš Desk

ja sam prije 3 god kupio isto u yisku i ok je za te novce al sam ocekivao vise, rukohvati vise nemaju spuzvu nestala je sad je tvrdo zeljezo ili sta je vec, hidraulika propada...dok ne skupim pare za onu racing sto smo u postovima prije pisali posluzit ce i ova

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dennocro kaže...

ja sam prije 3 god kupio isto u yisku i ok je za te novce al sam ocekivao vise, rukohvati vise nemaju spuzvu nestala je sad je tvrdo zeljezo ili sta je vec, hidraulika propada...dok ne skupim pare za onu racing sto smo u postovima prije pisali posluzit ce i ova

Kao KSI i ostali sidemani hahahah. Stvarno je yebena 

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice