Vaš Desk
- poruka: 4.846
- |
- čitano: 2.262.954
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e hvala ti puno :))
Lol protjeran je imam neki feeling da će napravit novi profil i da će stavit iste slike ali sa litrom fante kako je kolega iznad rekao
Komp u ladici? samo tak nabacan?
.....
airflow:no airflow
.....
airflow:no airflow
temperature su bolje nego u starom jeftinom CM 334 kučistu, ovo sam trenutno samo nabacao tako, imam i pametnijih stvari nego se zahebavat sa pc-om 3 dana :D, što je najbitnije tišina je na nivou
naručio sam ovo : http://www.ebay.com/itm/1pc-Angel-Eye-BLUE-Led-16mm-12V-Metal-Switch-Latching-Push-Power-Button-/290724668926?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b08a65fe
pa ću probiti rupu kroz ladicu da ga mogu paliti jednostavnije :)
naručio sam ovo : http://www.ebay.com/itm/1pc-Angel-Eye-BLUE-Led-16mm-12V-Metal-Switch-Latching-Push-Power-Button-/290724668926?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b08a65fe
To nemozes koristit za palit pc, treba ti momentary gumb kao ovaj
To nemozes koristit za palit pc, treba ti momentary gumb kao ovaj
tnx
a od kablova da nakacim na maticnu ?
može ovo : http://www.ebay.com/itm/NZXT-CBW-FRPAN-200mm-Front-Panel-HDD-ED-PLED-Reset-Power-SW-SPK-Extension-Cable-/231203097944?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item35d4c74d58
?
Etoga, riješio sam i problem zvučnika.
Svaki izdržava do 100W, subwoofer je 50W, pojačalo je 4x20W.
Imam 4 ulazna/izlazna kanala na pojačalu, a spojeni su tak da imam dva lijeva i dva desna.
Svaki zvučnik ima svoj kanal a woofer ima samo desni kanal posto je dolje desno.
Prije sam imal one male Minton zvučnike koje nisam mogo pojačat preko 40-ak % jer ih je probilo a sad napokon imam zvučnike koji se mogu pratit s wooferom.
Ja sretan.
Evo kak to sad zgleda.
E ove naljepnice npr. Intel inside jel se to dobi kad kupis komponentu ili
daleko je to od F1
Da, a vjerojatno ima i na ebay-u za uzet
Evo moje
Evo moje
Odlično !
Evo moje
jesi ti sa onog foruma di na kraju posta uvijek napises
Stipe
inace lijep i cist desk,minimalizam volim
Evo moje
Stipe
ako je to tebi lijepo onda stvarno, vidi te silne kablove.... mogao ih je bar za potrebe slikanja sakrit
a tek raspored zvucnika
Evo moje
Stipe
ako je to tebi lijepo onda stvarno, vidi te silne kablove.... mogao ih je bar za potrebe slikanja sakrit
a tek raspored zvucnika
Najbolje su maramice koje je kaktiga skrio
Ne :)
Eto i mojega.
Niste me ne pitajte.
Jos puno puno dana ce se to slagat haha.
Em kaj mi treba para a neam ih em kaj treba volje,a volju dobim tek kad imam para haha :)
Bespomocan sam...
Samo mi treba proc i rami i grafa...nis vise. To ce za par godina doc ;)
Trebam i napajanje novo,jer ovo je kurcina,nemogu ni minimalan cable management napravit...
Stay tuned.
Bilo je i vrijeme da predes na AM3+! Nis, prodam ti ja svoj FX-4100 kad uzmem FX-83XX. :D
Eto i mojega.
Niste me ne pitajte.
Jos puno puno dana ce se to slagat haha.
Em kaj mi treba para a neam ih em kaj treba volje,a volju dobim tek kad imam para haha :)
Bespomocan sam...
Samo mi treba proc i rami i grafa...nis vise. To ce za par godina doc ;)
Trebam i napajanje novo,jer ovo je kurcina,nemogu ni minimalan cable management napravit...
Stay tuned.
Zašto ti taj Scythe ventilator tako stoji?
malo sakrija kablove, muzika - didov stari radio savršeno radi
Nebu ti se kištra (pc) dobro provela ak bu tak do zida sa zadnjim krajem... :) mislim na ispuh zraka...
Zagi..necu fala..uzet cu fx 6300 kad cu kupovat. A u vezi ventilatora..kako to stoji? Normalno..stoji tak da puse u kuciste jer na njega ide jos radijator za vodeno...a za "ispuh" cu udaljit malo stol pa da nebu tak blizu..

A u vezi ventilatora..kako to stoji? Normalno..stoji tak da puse u kuciste jer na njega ide jos radijator za vodeno...a za "ispuh" cu udaljit malo stol pa da nebu tak blizu..
pa radijator takoder treba ispuhivati zrak iz kucista... ja ne kuzim? ostali?