- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj gaming room
Svaka čast, takva soba je vjerojatno san snova svakog gejmera. :)
Nek te ne diraju ovi glupi komentari
A ostalima hvala na pohvalama .Uostalom ovde je tema izgled stola sa kompjuterom a ne enterijer stana , zar ne ? Pre svega nov sam ovde tako da se nadam lepom druzenju i zezanju .
Sve je prva liga (i moj mokri san) ali trebao si nabvit i neko custom vodeno, jer vidim da ti pare nisu problem, pa ti ovi ventovi nebi sluzili samo da popune otvor u dnu obsidiana. Inace, kao sto sam rekao, vrh.
Vodeno hladjenje dolazi pred leto jer ce se grejati u sobi posto ja nemam klima uredjaj jer mi smeta , sprema se nesto vec od EKWB za procesor , chipset , ram memoriju i grafiku , ne brini se nisu za dzabe ventovi tu
Sve 5 samo još poraditi na rasporedu zvučnika btw. na što su oni uopće spojeni na TV ili PC
Na leto ce da se spuste zvucnici , zeznuo sam se sto sam ih digao ovoliko ali otom potom , za sad ne smeta .Inace zvucnici su povezani na PC , TV i PS4 a retko kad ih koristim na pc-u osim kada pustim muziku inace dok sam za kompom i peglam igre nosim slusalice .
Na leto ce da se spuste zvucnici , zeznuo sam se sto sam ih digao ovoliko ali otom potom , za sad ne smeta .Inace zvucnici su povezani na PC , TV i PS4 a retko kad ih koristim na pc-u osim kada pustim muziku inace dok sam za kompom i peglam igre nosim slusalice .
+ my 2 cents kad ste se dotaknuli zvučnika.
Ja bih osobno prodao Z 906 i uzeo neko pojačalo i 5.1 sustav koji samelje te Logiteche, koji jesu dobri, bez daljnjeg, ali nemaju što raditi pored nekog boljeg 5.1 sustava uparenog s pojačalom.
Ja bij najvise voleo BOSE Acoustimass 10 speaker system ili BOSE Lifestyle® 535 Series II home entertainment system ali to je vec preskupo , a ovaj logitech sam dobio po nekoj neverovatnoj ceni pa sam ga zato i uzeo .
eto napokon da je i moj nazovi projekt gotov, sry na losoj kvaliteti slika, mobitel nije bas kvaliteta
i zanemarite monitor, primarni je na popravku pa sam ovo izvuka iz garaze
eto napokon da je i moj nazovi projekt gotov, sry na losoj kvaliteti slika, mobitel nije bas kvaliteta
zip trake...strujne kablove grupirat na jednu stranu,a ostale na drugu...
NHF, ima potencijala.
istina za kablove, da, to cu kad budem ima vremena malo poslozit kako treba
Evo i moj kutak.
- Super, dobro si slozio ove kablove.
- Super, dobro si slozio ove kablove.
Ma jooj to mi je najgore.Brdo,brdo kablova ali sve sam ih vojnički složio
Ja bij najvise voleo BOSE Acoustimass 10 speaker system ili BOSE Lifestyle® 535 Series II home entertainment system ali to je vec preskupo , a ovaj logitech sam dobio po nekoj neverovatnoj ceni pa sam ga zato i uzeo .
Precijenjeno smeće....za duplo manje para uzmeš Wharfedale 5.1 sustav koji sažvače i ispljune te acoustimase.
My place :)
Zar ti nije neudobno korstiti miša na jednoj, a tipkovnicu na drugoj visini?
tak je i kod mene,na razlicitim visinama jel....ocito samo stvar navike . na poslu u istoj ravnini ,doma onak - uopce nisam ni razmisljao o tome dok sad nisi spomenuo,ali problema nikakvih.
Ovako mi je bas odlicno a kada je na jednoj te istoj visini neugodno mi ne mogu koristit mis
My place :)
Zar ti nije neudobno korstiti miša na jednoj, a tipkovnicu na drugoj visini?
to ni ja ne podnosim :)
Evo i moj kutak.
Evo i moj kutak.
Dižu prašinu :)
Super izgleda !
Može samo pitanje di si minionse nabavio? :D
Lijepo uredno i jednostavno. svaka čast!
nego, koje je ovo pojačalo/reciever?
Evo ovako: Da li mislis na minione na wallpaperu ili na zidu? jer ako mislis na ovo na zidu ima ih 5 i tu sam ih kupio http://www.ebay.com/itm/190961952722?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Pojacalo: Pioneer A-30-K
Zvucnici: Wharfedale Diamond 10.2
Stalci: Norstone Stylum 3
DAC: HRT Music Streamer II
Monitor: LG 27EA73
Ova bijela kutija ispod stola je http://www.ebay.com/itm/230974216672?var=530145316354&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Kupio sam je i u njoj drzim produzni,switch i hrpu kablovinja.Olaksalo mi je ciscenje prasine 100 puta jer inace su kablovi bili magnet za prasinu (koju mrzim).
Lijepo uredno i jednostavno. svaka čast!
nego, koje je ovo pojačalo/reciever?
Izgleda kao pioneer