- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i mojih slikica!
;)
Ah sto da kazem, ja ne samo da slusam glazbu vec ja i uzivam u njoj! :D
Evo i mojih slikica!
;)
Ah sto da kazem, ja ne samo da slusam glazbu vec ja i uzivam u njoj! :D
previse zvucnika definitivno, bilo bi oke da su rasporedjeni po sobi ali ovako svi na jednom mjestu ne bas
Evo par slika moje sobe i deska,zvučnici su mi na jednom mjestu svi dok nenabavim si sad kukice za 2 technicsa koja mi idu iznad kreveta,panorama nije baš najbolje ispala(tresu mi se ruke neznam više ni sam zašto),mjesto gdje se inače okupimo kad dođemo kod mene i sve redom.Uglavnom meni se sviđa a za ostale neznam.Slike su slikane huaweiem ascend g300.
Evo da i ja pokazem svoje "radno mjesto"
Na prvoj slici je iMac 27", kojim se ja i ne koristim puno jer je Mac ...njima se koristi netko drugi...
Na drugoj slici je PC kojim se trenutno koristim, ali je nova konfa na vidiku
Iza mene je mini knjiznica...Ljevim dijelom se koristi tetak koji je studirao japanologiju i skandinavistiku , a desni dio je moj...tu ima svacega...
Nisam namjeravao nista spremati, jer tako inace soba izgleda u "prirodnom okruzenju" iako vecinu onih novina ili prodam ili bacim u smece :)
Pozdrav :)
Temporary solution...
El to lonac, braco?
Evo da i ja pokazem svoje "radno mjesto"
Na prvoj slici je iMac 27", kojim se ja i ne koristim puno jer je Mac ...njima se koristi netko drugi...
Na drugoj slici je PC kojim se trenutno koristim, ali je nova konfa na vidiku
Iza mene je mini knjiznica...Ljevim dijelom se koristi tetak koji je studirao japanologiju i skandinavistiku , a desni dio je moj...tu ima svacega...
Nisam namjeravao nista spremati, jer tako inace soba izgleda u "prirodnom okruzenju" iako vecinu onih novina ili prodam ili bacim u smece :)
Pozdrav :)
Koliko si para dao za ove Bose zvučnike?
Bose Companion 2 Series 2
Oko 90€ u Njemackoj, ali vise ga ne mogu nigdje naci osim na ebay-u....zvuk je heben! Definitivno ih mogu preporuciti
Evo nasao sam neki, mislim da je to nasljednik: http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/speakers/computer_speakers/companion_2/companion2_s3.jsp
EDIT: Nasao sam i ovaj sto ja imam: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/320677_-companion-2-series-ii-bose.html
Bose Companion 2 Series 2
Oko 90€ u Njemackoj, ali vise ga ne mogu nigdje naci osim na ebay-u....zvuk je heben! Definitivno ih mogu preporuciti
Evo nasao sam neki, mislim da je to nasljednik: http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/speakers/computer_speakers/companion_2/companion2_s3.jsp
EDIT: Nasao sam i ovaj sto ja imam: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/320677_-companion-2-series-ii-bose.html
Ma čisto sam htio pitati da vidim jesi li bio lud dati 800 i nešto kuna za koliko su se prodavali kod nas.
90€ je također puno za takve zvučnike, al dobro, barem si miran sad bar 10 godina s obzirom da se Bose zvučnici jako jako malo kvare.
To sam uzeo na Amazonu i imao sam neki popust tako da su me izasli jos malo jeftinije ali nisam siguran koliko oko 10-15€...kod nas 800kn!! Nisu normalni
Koji kok će ti neon lights u kućištu koje ima solid side panel?
Koji su ono pull ventovi on the radiator?
Ne mogu ja biti glup kad si ti zaboravio staviti sliku di se on vidi.
Drugo pitanje ništa?
Ne mogu ja biti glup kad si ti zaboravio staviti sliku di se on vidi.
Drugo pitanje ništa?
Predpostavka je majka svih zaheba, zato u buduce ne predpostavljaj
Sharkoon SE 800 140mm su u Pull.
Evo mog deska (dosla konfa prije 3 dana :D )
Sto kazete? :)
Oprostite na losim slikama, nisam imao bolju kameru... :(
10 slika, a samo na jednoj je tvoj desk.
Ovdje pripadaju tvoje slike: http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx
Pardon, nisam vidio... :/ A osim toga, prvi mi je put da stavljam slike, pa ono... :p Ali eto, nadam se da kvaliteta nije previse losa i da sam uspio pokazati kako to izgleda kod mene... :)

U iščekvivanju mbo i cpu. :)
EDIT: Tek sam sad skužio koliko se vidi prašina, ne brinite, sutra ide detaljno čišćenje svega. :)
kako se zove kućište i miš?
kako se zove kućište i miš?
Kućište je neko noname, nešto FXtech nikad čuo, al meni je super, ima čak nešto otvora za cable managment tako da ću to sve iskoristiti, a miš je Logitech MX518. Imaš pod Moj PC, moram sutra nadopunit kad mi dođu cpu i mbo.
Logitech G930 koji se jedva vidi
Logitech X530
A4tech mis i tipkovnica
Xperia Z Dock
Malo mi izgleda da je preskućeno ovdje,ja u tom malom prostoru nebih mogao raditi kako treba,jednostavno mi je mal prostor.
moraš skinut monitor ako hoceš zatvorit prozor :D
je jako je mali prostor jer sam u stanu dok se nepreselim u kucu a valjda ce biti uskoro
prije sam imao laptop pa nijebilo tog problema :D
vidi ne reeeedaaaaaaaa
krecilo se
slikano papučom?