Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.271.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Vaš Desk

Evo i mog deska.

Hahahahahaha~

7 0 hvala 0
17 godina
Re: Vaš Desk
Kawabunga kaže...

Evo i mog deska.

nešto fali, nešto fali, nešto fali, hmmmmm{#}

E da, komp{#}

{#}

edit: u 3.14čku materinu tek sam sad skužio da je to laptop, ja mislio da je to neka tipkovnica{#} mogao si ga bar otvoriti :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 22:14 (rooswelt1991).
15 godina
rooswelt1991 kaže...
Kawabunga kaže...

Evo i mog deska.

nešto fali, nešto fali, nešto fali, hmmmmm{#}

E da, komp{#}

{#}

edit: u 3.14čku materinu tek sam sad skužio da je to laptop, ja mislio da je to neka tipkovnica{#} mogao si ga bar otvoriti :-D

hahahhahahaha i ja sam isto pomislio da fali komp, sva sreca da si napisao da je to laptop inace nebi ni primjetio.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
Vaš Desk

A jebiga...:) hahahahaha

Hahahahahaha~

3 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

Evo Moj Kutić :)

Kutić Kutić
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 23:35 (Encyanix).
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Briši tu sliku sa bljeskalicom {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Encyanix kaže...

Briši tu sliku sa bljeskalicom {#}

Evo samo za tebe xD

15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

joj sve super, sam mene muči nešto, kako tu možeš sjedit i radit?, nekako mi malo mijesta... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
neaktivan

Evo i moj, ne mučite me zbog spetljanih kablova u kučištu, radi se o napajanju koje je imalo sve to....

15 godina
Zvjerkan kaže...
Encyanix kaže...

joj sve super, sam mene muči nešto, kako tu možeš sjedit i radit?, nekako mi malo mijesta... 

Nebi čovjek rekao, ali taman {#}

15 godina

Evo i moj, ne mučite me zbog spetljanih kablova u kučištu, radi se o napajanju koje je imalo sve to....

Aj dobro cable managment, al mogo si prašinu barem očistit...{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Aj dobro cable managment, al mogo si prašinu barem očistit...{#}

Prašina se bez bljeskalice skoro pa i ne vidi golim okom, meni ne smeta {#}

14 godina
Vaš Desk

Encyanix imas isti komp ko ja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Bemti, imas manje mjesta nego ja... Isto te zena stjerala? :D

15 godina
Leryan kaže...
Encyanix kaže...

Bemti, imas manje mjesta nego ja... Isto te zena stjerala? :D

hahahahahah.. tek mi je 15g xD

17 godina
neaktivan
Vaš Desk

Onda je mama {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Chaky kaže...

Onda je mama {#}

da...heheheh.

17 godina
Vaš Desk

Ja ovu ekipu ne razumijem.... {#}

divovski zvučnici stoje na stolu, divovska kućišta stoje na stolu, modemi-routeri su također na stolu

čemu to?

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

divovski zvučnici stoje na stolu, divovska kućišta stoje na stolu, modemi-routeri su također na stolu

čemu to?

Lijepo izgleda. Šteta držat na podu.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
15 godina
Ziga kaže...

čemu to?

Meni su žešči oni koji stave Subwoofer na stol ili policu xD

17 godina
neaktivan
Vaš Desk

{#}

Meni je komp na stolu, jer mi manje skuplja prasinu i ima bolji protok zraka.

Stol ima "predvideno" mjesto za kuciste koje s bokova ima dosta mali razmak izmedu dasaka i stranica kucista, pa mi ventilatori s boka manje hlade.

Switch i modem su mi takoder na jednoj polici stola, je ne zelim busiti zid pa da ih pricvrstim na njega.

Subwoofer nemam, ali da ga imam, vjerojatno bih ga stavio na neku donju policu, a ne pod (isto zbog prasine).

Svatko se snalazi kako zna i umije. Ne moze uvijek sve biti po pravilima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Chaky kaže...

{#}

Meni je komp na stolu, jer mi manje skuplja prasinu i ima bolji protok zraka.

Stol ima "predvideno" mjesto za kuciste koje s bokova ima dosta mali razmak izmedu dasaka i stranica kucista, pa mi ventilatori s boka manje hlade.

Switch i modem su mi takoder na jednoj polici stola, je ne zelim busiti zid pa da ih pricvrstim na njega.

Subwoofer nemam, ali da ga imam, vjerojatno bih ga stavio na neku donju policu, a ne pod (isto zbog prasine).

Sve je to ok, ali subwoofer nema korist ako nije na podu , ili u nekom kutu :D

14 godina
protjeran
Ziga kaže...

čemu to?

Jer vole buljiti u sve te neonke i misliti kako imaju enterprise na stolu. Posebno mi super kako im sve svjetli u plavom zelenom i čemu sve ne i onda oni tako "rade" za tim stolom.

Ah ta djeca.

Better safe than Sony
17 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Chaky kaže...

{#}

Kao sto sam napisao ne mozes uvijek slijediti pravila (da ti je subwoofer na podu).

Recimo u zaru borbe ga potegnes nogom, pa poslije tko ziv, tko mrtav (palac vs. woofer) {#}

15 godina
Chaky kaže...
Encyanix kaže...
Chaky kaže...

{#}

Kao sto sam napisao ne mozes uvijek slijediti pravila (da ti je subwoofer na podu).

Recimo u zaru borbe ga potegnes nogom, pa poslije tko ziv, tko mrtav (palac vs. woofer) {#}

ahahahaah..XD

17 godina
Bypass kaže...
Ziga kaže...

čemu to?

Jer vole buljiti u sve te neonke i misliti kako imaju enterprise na stolu. Posebno mi super kako im sve svjetli u plavom zelenom i čemu sve ne i onda oni tako "rade" za tim stolom.

Ah ta djeca.

Jesi li ikada pokušao staviti neku svijetlu neonku da ti svijetli iza monitora?

Čak je znanstvaeno dokzano da zelena boja, iza lcd-a monitora, televizora, manje napreže oči nego kad je iza bijelo.

Probaj, i sam ćeš osjetiti razliku.

ali sad ne kažem da lupiš crvenu ili narađastu neonku, il još gore ljubičastu da ti oči ispadnu{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Čak je znanstvaeno dokzano da zelena boja, iza lcd-a monitora, televizora, manje napreže oči nego kad je iza bijelo.

ali sad ne kažem da lupiš crvenu ili narađastu neonku, il još gore ljubičastu da ti oči ispadnu{#}

iza mog LCDa već godinama i godinama stoji mini lampa s štednom žaruljom koja svjetlost baca na zid

crvena neonka je smrt za oči

17 godina
Ziga kaže...
rooswelt1991 kaže...

iza mog LCDa već godinama i godinama stoji mini lampa s štednom žaruljom koja svjetlost baca na zid

Pa to ti pričam, svaka stvar ima svoje prednosti i mane.

Bio sam na jednom seminaru prije par godina i baš smo učili o tim bojama, kako dijeluju.

ako se sad dobor sjećam, nemojte me baš za riječ uzeti; crvena boja nas tjera da radimo "ekspolozivne stvari", tipa reagiranja u afektu, bez previše razmišljanja. navodno da je uspijeh McDonalds-a zasnovan na takvim malim "trikovima".

Ako se ne varam, za radnu površinu, gdje čovjek radi, tad je kod nas to bio "učenički radni prostor", trebalo bi imati : drveni stol (po mogučnosti svijetlije drvo) soba bi trebala biti svijetlo žute boje, s tim da bi se iza ekrana monitora trebala nalaziti svijetlo zelena boja. Stolica bi treba imati mogučnost podešavanja po visini, i visna bi trebala biti da, kad si udaljen 25cm od stola laktove staviš na rub stola, i saviješ ruku pod 90 stupnjeva, da bi ti prsti trebali biti u ravnini sa vrhom ekrana. imao sam negdje tu skicu i sa točnim položajem podloge za miš i tipkovnice, ali neam pojma gdje se to sad nalazi :-D 

sječam se da je bilo ono da tipkovnica ispod stola je "smrt", jerstavljanjem ruku ispod stola, tijelo naginje naprijed, a time i glava automatski bliže monitoru.

Možda se potrudim pa ti nađem cijelu skicu, ali sad mi se neda ići u ekspediciju u stare papire, da ti to nađem, bar ne po ovim temparaturama{#}

15 godina
Ziga kaže...

čemu to?

nego gdje bi ti ih drzao na ogradi od prozora zakacene na povjetarcu?

btw. zvucnike stvarno neznam gdje bi ti drzao ako ne na stolu, mozda bi sjedio na njima?

u mom slucaju kuciste je na stolu ne radi ledica (koje ionako mi ne trebaju, a i crkle 3 od 4 prednje) nego radi toga jer nemam gdje drugdje, a i prakticno je posto zaklanja pogled od vratiju sobe prema monitoru :) :)

modem je u boravku

zvucnici na stolu jer neznam kako bi bio zvuk da ih stavim u wc, npr.

sub uredno dole ispod stol,a cesto posluzi i kao udoban smjestaj za lijevu nogu (a desna na pedalama volana rofl)

tipkovnica i mis vidi cuda pa su na stolu, probat cu ih premjestiti na krevet pa sa 3m udaljenosti tipkati, mozda je bolje iskustvo...mozda bi i monitor mogao maknuti sa stola, pa da bude prazan stol lijepo...

{#}

Bypass kaže...
Ziga kaže...

čemu to?

Ah ta djeca.

netko voli netko ne...ne moras zato biti dijete...

sorry, big guy{#}

15 godina
rooswelt1991 kaže...
Ziga kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pa to ti pričam, svaka stvar ima svoje prednosti i mane.

Bio sam na jednom seminaru prije par godina i baš smo učili o tim bojama, kako dijeluju.

ako se sad dobor sjećam, nemojte me baš za riječ uzeti; crvena boja nas tjera da radimo "ekspolozivne stvari", tipa reagiranja u afektu, bez previše razmišljanja. navodno da je uspijeh McDonalds-a zasnovan na takvim malim "trikovima".

Ako se ne varam, za radnu površinu, gdje čovjek radi, tad je kod nas to bio "učenički radni prostor", trebalo bi imati : drveni stol (po mogučnosti svijetlije drvo) soba bi trebala biti svijetlo žute boje, s tim da bi se iza ekrana monitora trebala nalaziti svijetlo zelena boja. Stolica bi treba imati mogučnost podešavanja po visini, i visna bi trebala biti da, kad si udaljen 25cm od stola laktove staviš na rub stola, i saviješ ruku pod 90 stupnjeva, da bi ti prsti trebali biti u ravnini sa vrhom ekrana. imao sam negdje tu skicu i sa točnim položajem podloge za miš i tipkovnice, ali neam pojma gdje se to sad nalazi :-D 

sječam se da je bilo ono da tipkovnica ispod stola je "smrt", jerstavljanjem ruku ispod stola, tijelo naginje naprijed, a time i glava automatski bliže monitoru.

Možda se potrudim pa ti nađem cijelu skicu, ali sad mi se neda ići u ekspediciju u stare papire, da ti to nađem, bar ne po ovim temparaturama{#}

ide u arhivu :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice