Xposed

poruka: 14
|
čitano: 2.972
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Savjet za Xposed

Imam Samy s3 mini...(carbon ,CyanogenMod)lollipop 5.1.1
Ne znam koje file treba skinut za xposed,na xda ih ima ,probao neke i neće install...
Ako me može netko uputit točno koj filove skinut za ovaj model..
Hvala..

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xposed
Flashaj custom recovery i sa sluzbene xposed teme skini apk i zip koji flashaj.
13 godina
Xposed

za vecinu korisnika je pravi download -arm verzija :) ta je meni npr radila (Z3 Compact), a pise i u topicu da je ta za vecinu...

znaci sdk-24-arm ili tako nesto se zove

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xposed

http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3113463

Koje sad da skinem....probo sam neke već preko recovery i nema install...pa zato pitam,da opet ne skinem krivo..

Hvala..

0 0 hvala 0
13 godina
Xposed

nemoj skidati taj, to je unofficial a u meduvremenu je dosla sluzbena nadogradnja i 3 nove verzije - link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

treba ti najvjerojatnije ovaj file, kao sto sam naveo u prethodnom postu:

xposed-v74-sdk22-arm

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xposed

Ne znam gdje grijesim...stavim taj file i instaler na sd card...instaliram zip preko recovery...kad odem na install,odmah me izbaci,nema instalacije.....

0 0 hvala 0
13 godina
Xposed

mozda ne radi za te custom romove, ne znam. a mozda i tvoj mob spada u neku drugu kategoriju, probaj googlati

EDIT: Koji android imas? Pise na wiki da taj mob moze najvise na kitkat 4.1.2. taj xposed je samo za lollipop...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 15:54 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xposed

Imam lollipop..verzija..5.1.1....ja oba file stavim na sd card..iz recoverija instaliram zip...sve prode ok..onda iz es file explorera pokrenem instaler i nista...vidio sam po nekim tutorialima da radi na custom romovima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 23:47 (karlito13).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xposed

Rijesio....instalirao sa GP xposed g-touchwiz i poslje sve prolazi....odmah instalirao gravitybox,sve radi kako treba...

0 0 hvala 0
13 godina
Xposed

Ah, i meni se to znalo dogadati. Ako vec imas instaliranu Installer aplikaciju u trenutku kada flashas xposed zip, nece ga prepoznati. Treba uninstall aplikaciju, onda flashati zip, i na kraju staviti installer. Moram to raditi svaki put kad upgradeam ROM

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xposed

Izvadio bateriju ,upalim mob sistem se podigne i više nema xposed...izbrisalo se...ne mogu ga ponovo instalirat..neće i neće,šta god da probam..za ne vjerovat...odustajem..:)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xposed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Xposed
karlito13 kaže...

Ovdje ti sve piše http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118

Ako imaš 5.0 ili 5.1, ako je to Galaxy S4 onda on ima snapdragon 600, koji je armv7. Dakle prema slici, ako je 5.1 i ako nema touchwiz onda ide xposed-v78-sdk22-arm.zip. Pripazi i na svoju odgovornst, jer izgleda da xposed na 5.1 s touchwizom ne radi.

Xposed+verzije+za+Lollipop Xposed+verzije+za+Lollipop

Inače, koje module najčešće koristite, gravitybox?

karlito13 kaže:

Imam lollipop..verzija..5.1.1....ja oba file stavim na sd card..iz recoverija instaliram zip...sve prode ok..onda iz es file explorera pokrenem instaler i nista...vidio sam po nekim tutorialima da radi na custom romovima...

Na custom ROM-ovima može biti problema. Xposed je prvenstveno namjenjen stock ROM-ovima, da od njih 'uživo' napravi custom ROM. Znači rootaj stock ROM i od njega uz pomoć xposeda napravi 'custom' ROM ili flešaj custom ROM.

There is no job like cron job!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 14:26 (hrvooje).
10 godina
neaktivan
Xposed

Da li mogu ubacit xposed u samija s4,i ako ide koji file...ako može link..

kad probam sa root testom,kaže da je rootan...

hvala...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 13:36 (karlito13).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice