Tutorial za instalaciju Marshmallow-a na Honor 5x

poruka: 1
|
čitano: 3.741
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tutorial za instalaciju Marshmallow-a na Honor 5x

Kako mi je ovo prvi tutorial na Bug forumu. Želim naglasiti, da je ovo isključivo za pomoć onima koji žele instalirati zadnju Android verziju 6.0.1 na svoj Huawei Honor 5x. Osim novog Android update-a radite i update za EMUI sučelje sa 3.1 na 4.0..

Ne odgovaram na pogreške, probleme koji mogu nastati prilikom instalacije.

Ova verzija Androida je legalna, update linka ću staviti. Ovo nije verzija za mobitele koji su flešani i na kojima su rađene nekakve izmjene u software-u. Ovo je isključivo verzija za one uređaje koji ste kupili kod operatera, kao ja u Tele 2 ili na prodajnom mjestu. Znači, ne gubi se garancija!

U slučaju da sam nešto izostavio, gramatički krivo napisao, slobodno me ispravite, pa ću nadopuniti.

Da započnemo :)

Kao što naslov govori, ovo je update za Huawei Honor 5x model mobitela mora biti KIW-L21. Znači nije za L22,23,24 i slične. ISKLJUČIVO KIW-L21

1. Ako ste pokušali napraviti update preko HiCare i izbacilo Vam je da nema nikakav update, znači da ćete morati ručno instalirati. To znači, za početak, napravite update firmwarea na B-140.

Kako znati da imate taj firmware? Odete pod settings - about phone (o telefonu) - build number ( broj međuverzije) - i na zadnjem broju mora pisati oznaka B140.

2. OBAVEZNO napunite bateriju na 100%, makar nije potrebno do kraja, ali čisto da vam se telefon ne resetira tijekom procedure. Spremite sve kontakte na SIM karticu ili na pc i ako želite napravite backup svega što imate u telefonu.

3. Kad ste to napravili onda na svojoj unutarnjoj memoriji od telefona ili od SD kartice napravite folder dload.Sve mala slova!

4. Kad ste to napravili, skinite zip. folder sa ove stranice  http://www.mediafire.com/download/40suctw2y81ccio/update.zip  i kopirajte isti zip. folder u vaš folder na telefonu. Znači u folder dload

5. Kad ste to napravili, odite u settings - update (prog. za ažuriranje) - izaberite local update. Nakon toga će otvoriti novi ekran gdje će prepoznati automatski vaš zip update. Stisnete install (instaliraj) i ostavite da mobitel sve napravi. NE GASITE UREĐAJ, NE PRITISKAJTE NIŠTA!

6. Kad napravi update. Telefon će se upaliti. Kod mene je sve ostalo, od aplikacija slika i ostalog. Predlažem, da napravite tvornički reset mobitela. Neće izbrisati novu Android verziju, nego će osigurati da vaš telefon normalno radi. Kako napraviti tvornički reset? Opet pod settings -  restore settings - factory reset i to je to. Instalirajte opet aplikacije i ostalo što ste imali. Ili pomoću backup vratite sve na telefon.

Ponavljam, prvi put radim tutorial, ako sam što krivo napisao, nešto vam ne odgovara, napišite i budem ispravio :) 

Uživajte u novoj Android verziji Marshmallow 6.0.1 i EMUI sučelju 4.0 :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2016 18:16 (cro_denis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice