Samsung galaxy ace-nece se upaliti nakon update-a

poruka: 5
|
čitano: 8.974
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Molim vas hitnooooo za pomoć,isao sam nadograđivati samsung galaxy ace na 4.2.2,nakon sto sam ga nadogradio i stisnuo reboot now da se ponovo pokrene mobitel se samo ugasio i nece se vise nikako upalitiii,molim vas hitno za pomoc,unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pogledaj ovo

S tim bi trebao uci u download mod i sa odinom staviti odgovarajuci firmware
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molim za pomoć, naime sinoć je izašao novi službeni update softwarea za Samsung Galaxy S3 mini, instalirao i nakon toga mob je mrtav, povremeno uspijem da mi pokaže log mobitela i to je sve. Ima li načina vratit ga ili je soft by by!??Garancija naravno istekla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy ace-nece se upaliti nakon updat
miro051 kaže...

Molim za pomoć, naime sinoć je izašao novi službeni update softwarea za Samsung Galaxy S3 mini, instalirao i nakon toga mob je mrtav, povremeno uspijem da mi pokaže log mobitela i to je sve. Ima li načina vratit ga ili je soft by by!??Garancija naravno istekla.

Bio sada kod servisera u Europatrade i čovjek kaže matična fuć, popravak iste (zamjena) 800 kn fuć !! Bemti tehniku kupljen nov prije godinu i  4 mjeseca! Nema popravka vraćam se ako treba nokiji 5110 mila majka za ova današnja govna od tehnike!

10 godina
neaktivan
Samsung galaxy s5 nece upaliti

Kupila sam nov samsung galaxy s5 i vec druge sedmice nece upaliti. Prvo sam se ugasio , kada sam ga pokusala upaliti samo pise samsung. Puni se sve normalno , gori i ona lampica i porikazuje koliko se napunoi. Ja ga resatujem ono se poihavilo mjesto samsung anroid. Molim vas pomozite...{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice