Samsung Galaxy 3 ROM Instaliranje

poruka: 4
|
čitano: 2.438
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Zelio bih da instaliram neki ROM za Samsung Galaxy 3, a trenutno imam 2.2 froyo verziju sa kojom bas i nisam odusevljen jer zna zastopati i sl.

Eh zelio bih da instaliram taj ROM, citao sam o njima na jednoj temi ali nista mi nije pomoglo :/ 

Molio bih vas da mi preporucite neki rom i da mi kazete kako da ga instaliram, ali da poslije njega sve radi.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy 3 ROM Instaliranje
FORCEN kaže...

Pozdrav svima

Zelio bih da instaliram neki ROM za Samsung Galaxy 3, a trenutno imam 2.2 froyo verziju sa kojom bas i nisam odusevljen jer zna zastopati i sl.

Eh zelio bih da instaliram taj ROM, citao sam o njima na jednoj temi ali nista mi nije pomoglo :/ 

Molio bih vas da mi preporucite neki rom i da mi kazete kako da ga instaliram, ali da poslije njega sve radi.

Hvala unaprijed.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 pogledaj tu stranicu
i upisivaj jos po googleu kyrillos rom 9.6 / 10.6 itd ima ih tu puno verzija ali procitaj

sve detaljno prije nego sto krenes sa instalacijom jer mozes nesto sje*at po meni 

ti je najbolja 9.6 na njoj sam pokrenuo cak i pes 2012 s malim lag-om :)
ako imas pitanja slobodno postavi ja cu ti rado pomoc

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy 3 pitanje

Namjeravam ići u Njemačku pa usput kupiti navedeni mob,navodno je oko 130 eur jeftiniji.pa me zanima ima li taj mobitel pošto je za Njemačko tržište meni na Hrvatskom jeziku?pozz Darko

darko jović

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ima, a ako kojim slučajem nema, to se lako riješi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice