- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto bi se prebacio konkretno?
Mos misliti surfanja na 3,5"
Da, na iPhone-u su ogroman minus dimenzije ekrana. No, ipak, možda je ipak bolje surfati na iOS-u jer je Internet Explorer pun glupih ograničenja kao npr. "Vaš predglednik ne podržava prenošenje fotografija na Facebook." Onda moram skinuti aplikaciju (katastrofa je izbor) i preko nje (ima bugova milijardu) prenositi i ne smijem čak zaključati telefon dok to traje. 😞
Da, na iPhone-u su ogroman minus dimenzije ekrana. No, ipak, možda je ipak bolje surfati na iOS-u jer je Internet Explorer pun glupih ograničenja kao npr. "Vaš predglednik ne podržava prenošenje fotografija na Facebook." Onda moram skinuti aplikaciju (katastrofa je izbor) i preko nje (ima bugova milijardu) prenositi i ne smijem čak zaključati telefon dok to traje. 😞
Glavno da od Androida imaš fobiju...
Android mi je zagorčao život nakon što sam uzeo L7 II. Žali Bože novaca. Čim sam ga uzeo, ta njegova sporost, restartanje samog od sebe, video nisam mogao pokrenuti ako nije bio na YouTube-u. Kad usporedim Lumiu 625 koja ima gori hardver (i OS ako se ne varam) ona je Bog Bogova.
aj stavi prvo 8.1 DP na nju pa onda vidi ako bi mjenjao...
Stavljen je, sve je isto. Osim personalizacije (slika na pločicama), Cortane i Centra sa notifikacijama.

Moj ti je savjet da ne ideš na ip4S, i ja sam mislio (isto l625 imam) ali kad sam vidio koliko se ljudi žali na bateriju (a mene je moja l625 razmazila sa svoja 2 dana baterije :)) reko ništa.
Plus veličina ekrana bi bio ogroman downgrade.
Plus što je ip užasno krhak zbog stakla (osim ako si voljan stavljati kondom na mobitel).
Pa jednostavno uzmi neki kvalitetni android i na miru si. Ja imam Nexus 5 i radi ko urica, ja prezadovoljan.
Možda Xperiu M2?

Mislim da je greška prelazak sa WP 8 na iOS. Možda je bolje rešenje težiti ka WP 8 sa većim ekranom.