Prebaciti se s Windows Phonea 8 na iOS

poruka: 11
|
čitano: 1.438
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Prebaciti se s Windows Phonea 8 na iOS 7?
Pozdrav ljudi, evo već dosta vremena koristim WP8 platformu (Lumia 625) i poprilično sam zadovoljan njome. Nekidan "prčkam" po stranici HT-a i ugledam iPhone 4S po extra primamljivoj cijeni u tarifi Plan za surfanje L. Što mi vi preporučujete? Bi li bilo bolje da se prebacim na iOS ili da ostanem na WP? (Android mi ne pada na pamet, imam fobiju od njega). Svaka je pomoć dobrodošla i unaprijed hvala!
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

Zasto bi se prebacio konkretno?

Mos misliti surfanja na 3,5"{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 1:09 (duhonja).

5 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Prebaciti se s Windows Phonea 8 na iOS

Da, na iPhone-u su ogroman minus dimenzije ekrana. No, ipak, možda je ipak bolje surfati na iOS-u jer je Internet Explorer pun glupih ograničenja kao npr. "Vaš predglednik ne podržava prenošenje fotografija na Facebook." Onda moram skinuti aplikaciju (katastrofa je izbor) i preko nje (ima bugova milijardu) prenositi i ne smijem čak zaključati telefon dok to traje. 😞

17 godina
S-TEH kaže...

Da, na iPhone-u su ogroman minus dimenzije ekrana. No, ipak, možda je ipak bolje surfati na iOS-u jer je Internet Explorer pun glupih ograničenja kao npr. "Vaš predglednik ne podržava prenošenje fotografija na Facebook." Onda moram skinuti aplikaciju (katastrofa je izbor) i preko nje (ima bugova milijardu) prenositi i ne smijem čak zaključati telefon dok to traje. 😞

Glavno da od Androida imaš fobiju...

Gledam te!
11 godina
neaktivan

Android mi je zagorčao život nakon što sam uzeo L7 II. Žali Bože novaca. Čim sam ga uzeo, ta njegova sporost, restartanje samog od sebe, video nisam mogao pokrenuti ako nije bio na YouTube-u. Kad usporedim Lumiu 625 koja ima gori hardver (i OS ako se ne varam) ona je Bog Bogova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 9:16 (S-TEH).
16 godina
odjavljen
S-TEH kaže...

aj stavi prvo 8.1 DP na nju pa onda vidi ako bi mjenjao...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan

Stavljen je, sve je isto. Osim personalizacije (slika na pločicama), Cortane i Centra sa notifikacijama.

S očima te vidin!
15 godina
protjeran

Moj ti je savjet da ne ideš na ip4S, i ja sam mislio (isto l625 imam) ali kad sam vidio koliko se ljudi žali na bateriju (a mene je moja l625 razmazila sa svoja 2 dana baterije :)) reko ništa.

Plus veličina ekrana bi bio ogroman downgrade.

Plus što je ip užasno krhak zbog stakla (osim ako si voljan stavljati kondom na mobitel).

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 10:02 (EZY-E).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Pa jednostavno uzmi neki kvalitetni android i na miru si. Ja imam Nexus 5 i radi ko urica, ja prezadovoljan.

Battlelog: gjurki
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Možda Xperiu M2?

S očima te vidin!
11 godina
neaktivan

Mislim da je greška prelazak sa WP 8 na iOS. Možda je bolje rešenje težiti ka WP 8 sa većim ekranom.

Život je lep
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice