Otključavanje Xperia Z1 Compact

poruka: 5
|
čitano: 1.852
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Bok, zanima me kako mogu najjednostavnije otključati navedeni mobitel. Idem u inozemstvo pa mi treba. Znao sam otkljucati stari galaxy sa rootanjem itd no ne znam da li je to moguce s novijim modelima (ne pratim bas). Ima li kojih provjerenih "jeftinijih" stranica s onim kodovima za otkljucavanje i je li to najbolji nacin?

PS. Ne znam kakvu politiku HT vodi sa otključavanjem mobitela, bio sam ugovorom vezan par mjeseci no taj sam ugovor raskinuo ovo ljeto.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Otključavanje Xperia Z1 Compact
try6 kaže...

Bok, zanima me kako mogu najjednostavnije otključati navedeni mobitel. Idem u inozemstvo pa mi treba. Znao sam otkljucati stari galaxy sa rootanjem itd no ne znam da li je to moguce s novijim modelima (ne pratim bas). Ima li kojih provjerenih "jeftinijih" stranica s onim kodovima za otkljucavanje i je li to najbolji nacin?

PS. Ne znam kakvu politiku HT vodi sa otključavanjem mobitela, bio sam ugovorom vezan par mjeseci no taj sam ugovor raskinuo ovo ljeto.

Hvala

ako je ugovor raskinut, dovoljno je tražiti otključavanje kod telekoma koje je besplatno za razliku od siteova koji će naplatiti. (Treba čekati 10-tak dana.)

14 godina
odjavljen

Ako ti je ugovor raskinut poslusaj kolegu, u suprotnom se javi kolegi 'win32' koji to rijesava za prostojnu cijenu i 100% je pouzdan (iz moja 2 iskustva)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaci otkljucavanje je besplatno cim je ugovor raskinut, ne vezano za starost uređaja? nazvat cu ih pa vidit sto kazu

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Otključavanje Xperia Z1 Compact
try6 kaže...

znaci otkljucavanje je besplatno cim je ugovor raskinut, ne vezano za starost uređaja? nazvat cu ih pa vidit sto kazu

Da čim ugovorna obaveza prestane i uređaj je otplaćen.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice