Ima li itko kakav savjet ? Preko navifirma sam skinuo orig. softver i neče ga učitati.... Ludim !!!
Nokia 5800 - Cooked Firmware-i na hrvatskom
- poruka: 488
- |
- čitano: 176.611
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Mislim da si zeznuo sa stavljanjem Blaze-a nakon Pixel-a.Ne znam,nikad nisam imao situaciju kao ti,valjda ga nisi brickao.Par postova iznad sam stavio link na temu na Dailymobile-u,pa probaj malo pročitati tamo.Ne znam što bih ti drugo preporučio.
Neznam ni ja ali znam da oko 17 : 00 idem van grada ( na selo ) gdje nemam net, ali ču uzet lapotop i imam skinute sve softvere, original i pixel, i sve potrebne programe, a upute sam si spremio u Word.... Pa dok ne uspije , ne idem spavat !
Da te malo utješim - ako vibrira, može se spasiti...;)
Probaj prvo mob upaliti bez memorijske kartice.
Ako neće, prati OVAJ tutorial. Znači, izvadi bateriju i ponovno je stavi te formatiraj memorijsku karticu ako ikako možeš i započni korak po korak po tutorialu. Sa NaviFirm-a skini najnoviji dostupni firmware (v60). Kada postupak flashanja završi, ugasi JAF i emulator, odspoji mobitel i opet izvadi-stavi bateriju.
Da te malo utješim - ako vibrira, može se spasiti...;)
Probaj prvo mob upaliti bez memorijske kartice.
Ako neće, prati OVAJ tutorial. Znači, izvadi bateriju i ponovno je stavi te formatiraj memorijsku karticu ako ikako možeš i započni korak po korak po tutorialu. Sa NaviFirm-a skini najnoviji dostupni firmware (v60). Kada postupak flashanja završi, ugasi JAF i emulator, odspoji mobitel i opet izvadi-stavi bateriju.
Neče bez memorijske.
Sad sam probao isponova, skidam preko Navi-a firmware, javim kako bude prošlo ( mem. nemogu formatirati jer nemam adapter nikakav )
Ako ne uspije, ponovno - probaj upaliti bez memorijske. Ako ni to ne uspije, probaj flashati bez memorijske.
Ako ne uspije, ponovno - probaj upaliti bez memorijske. Ako ni to ne uspije, probaj flashati bez memorijske.
Ma kako god, samo da uspije, spreman sam cijeli dan s tim se hebat kad sam sam to i shebao. Puno hvala javim sve.
Ne znam hoćeš li moći flashati bez memorijske kartice.
Radiiiii !!!! Hvala puno svima. Sad je original V60 na njemu i puštam ga, brijem da neču stavljat više custom firmware haha.
Jej...
Ma nema ni potrebe. Imao sam prilike koristiti v60 jedno kraće vrijeme (isto je bilo spašavanje brickanog moba u pitanju :P) i izgleda mi dosta uglađeno...
Daj mi samo reci jesi flashao bez memorijske,da znam za ubuduće
U teoriji (kažem u teoriji, jer nisam isprobao) bez kartice se može flashati i pokrenuti samo originalni firmware.
Jej...
Ma nema ni potrebe. Imao sam prilike koristiti v60 jedno kraće vrijeme (isto je bilo spašavanje brickanog moba u pitanju :P) i izgleda mi dosta uglađeno...
Ja sam stavio Blaze Ultimate (koji je baziran na v60) i sve radi odlično.
ja sam uspio riješiti svoj problem. samo am ga vratio na original softwer v60.3
Flashao sam ga sa memorijskom. Pa ono, radi sve ok, ali još to nije ni približno Pixelu ali, ajde idemo stavljat Pixel ROFL
ja sam uspio riješiti svoj problem. samo am ga vratio na original softwer v60.3
v60 spašava stvar...:)
Flashao sam ga sa memorijskom. Pa ono, radi sve ok, ali još to nije ni približno Pixelu ali, ajde idemo stavljat Pixel ROFL
Opet budeš downgrade napravio. Pazi na to...
Šalio sam se malo samo neka mala 5800 radi i ja sretan .
O stavit ćeš ti već neki CFW, samo da te prođe ovo "traumatično iskustvo"...
O stavit ćeš ti već neki CFW, samo da te prođe ovo "traumatično iskustvo"...
Da,5800 je kao stvoren za CFW.Samo treba paziti da se ne stavlja FW koji je baziran na "nižoj" verziji softa.Još jednom,preporučam Blaze Ultimate.
jel ovi cfw pasu na nokiu 5230
Na koje misliš?
ne pasu...to je potpuno drugaciji mobitel
Jel bi mi mogo ko pomoc stavit ovaj ultimate blaze za v60. hvala

a koje sve fajlove trebam skinut ima i nesto navi bar belle sta je to

mozes mi kak dat svoj mejl

a nemrem vise dns slat nedaju aj kad ces ti moc onda ti meni u pp
jel mi mozes stavit direktan link za download