LG optimus 2x ne pali :(

poruka: 2
|
čitano: 1.364
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
LG optimus 2x ne pali :(

dakle, danas sam kupio rabljeni mob, i naravno tolki sam pehist da se več uspio pokvarit...
znači ukratko, nemam pojma o androidu(jer sam do sad koristio wp) al mogu reči jedino kaj se dogodilo..
znači tipkao po mobitelu, skidao aplikacije, podešavao pozadinu itd, i odjednom mi dođe onaj logo od chuck norrisa(isto onako kada se pali), i tako stoji i ništa nemogu... probam ugasit i neče., uzeo sam bateriju van, i ponovo upalio, prvo ide logo od lg-a pa dođe od chuck norrisa i tako opet zastane, i tako sam par put probao i neče... 

nakon toga sam pritisnuo tipku za paljenje i za smanjiti zvuk, i došao u ''ClockworkMod v6.0.3.1'' i tamo sve sprčkao, sve pobrisao i pogoršao..
sad kada palim mob, dođe mi do LG loga i tako zastane... u clockworkMod mogu jedino...

molim vas, ako neko može dati bilo koji savjet, bilo kakvu ideju, di da tražim da probam sam popravit il bilo šta, bio bi zahvalan,

hvala

mail: matekmc@gmail.com 

0 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: LG optimus 2x ne pali :(
pronadji na xda temu za svoj mobitel, skini rom koji zelis te ga fleshas preko clockworkmoda. ili vratis mob na tvornicko stanke sa orginalnim softwerom. uglavnom malo proguglas i pretrazis na xda stranici..tamo ti sve pise
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice