Pozdrav ljudi, imao sam problema sa svojim samsungom s4 gt-i9505, napisao sam ih ovdje na forum ali nagađam da nitko nije imao iskustva s time. Pokušao sam zatražiti pomoć na stranom forumu i kad sam krenio instalirati nekakve ROM-ove, twrp i šta ti ja znam, telefon mi se odjednom više neće bootat, dakle uđe samo u download mode ili ako ga pokušam normalno upaliti dogodi se ovo na slici koju ću ovdje staviti. nisam ja neki stručnjak za te stvari tako da bi stvarno trebao pomoć, molim pomoć ako netko zna bilo šta.
Dakle htio bi mob vratiti na tvorničke postavke ili kako se to već kaže, dakle da bude ono kao kad ga kupiš novog, a s obzirom da ne mogu ući u recovery mode na njemu, moram to napraviti preko PC-a, nagađam preko Odina. Molim vas, tko god zna o tome da mi pomognete, jer ja stvarno više ne znam što da radim.
tu je slika, na sredini piše:
Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again. (problem je u tome što za Kies treba imati serijski broj mobitela, koji piše na naljepnici ispod baterije, a ja nemam te naljepnice i vidio sam na interentu da nemaju svi s4 tu naljepnicu, tako da ne znam kako da dođem do toga broja)
a u gornjem lijevom kutu piše:
ODIN MODE
PRODUCT NAME: GT-I9505
CURRENT BINARY: Custom
SYSTEM STATUS: Custom
KNOX KERNEL LOCK: 0x0
KNOX WARRANTY VOID: 0x1
CSB-CONFIG-LSB: 0x30
WRITE PROTECTION: Enable
eMMC BURST MODE enabled