Izgubljeni kontakti

poruka: 7
|
čitano: 15.616
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Izgubljeni kontakti

Stvar je sledeca, pokusao sam nabaciti custom rom na mobitel Samsung Xcover, prethodno sam odradio rucno sync imenika jer mi nikad nije bio okacen na auto, nakon sto sam podigao OS na telefonu, upisao moj Gmail i odradio sync, kontakata nema (znaci nije ni odradio sync dok sam rucno kliknuo iako je pokazao datum i vrijeme) e sad instaliram Viber na telefon i opet nema kontakata ok i to jer povlaci sa mobitela, kako na poslu imam Viber instaliran na racunaru tu imam i vidim kontakte sve regularno ko je online u ovom momentu isto pokaziva da je online, i imam kontakte koji imaju viber i oni koji nemaju znaci sve regularno. E sad mene zanima dali postoji kakva mogucnost da bih prebacio te kontakte sa Vibera na racunaru na telefon ili bar na Viber na mobitelu pa onda nekako da ih prebacim do telefona. Na sajtu sam nasao i ovo "Refresh the Viber contact list by pulling the screen down and releasing" ali nemam ideju kakav screen treba pull down

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Izgubljeni kontakti
skyline1984 kaže...

Stvar je sledeca, pokusao sam nabaciti custom rom na mobitel Samsung Xcover, prethodno sam odradio rucno sync imenika jer mi nikad nije bio okacen na auto, nakon sto sam podigao OS na telefonu, upisao moj Gmail i odradio sync, kontakata nema (znaci nije ni odradio sync dok sam rucno kliknuo iako je pokazao datum i vrijeme) e sad instaliram Viber na telefon i opet nema kontakata ok i to jer povlaci sa mobitela, kako na poslu imam Viber instaliran na racunaru tu imam i vidim kontakte sve regularno ko je online u ovom momentu isto pokaziva da je online, i imam kontakte koji imaju viber i oni koji nemaju znaci sve regularno. E sad mene zanima dali postoji kakva mogucnost da bih prebacio te kontakte sa Vibera na racunaru na telefon ili bar na Viber na mobitelu pa onda nekako da ih prebacim do telefona. Na sajtu sam nasao i ovo "Refresh the Viber contact list by pulling the screen down and releasing" ali nemam ideju kakav screen treba pull down

hvala

U vezi ovog gore podebljanog, pull down znači "povuci prema dolje". Na ekranu mobitela povuci prstom prema dolje pa pusti da osvježiš Viberovu listu kontakta. 

12 godina
neaktivan
Izgubljeni kontakti

Meni je jasno da se screen povlaci dole ali mrka kapa, nema sta da se povuce

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izgubljeni kontakti

Slican problem pa molim pomoc..

sestra mi ima problem s kontaktima.
Jucer joj se pojavila neka poruka na mobitelu da treba upisat lozinku za gmail radi sinkronizacije. Unese jednom lozinku,kaze ne valja. Drugi put, opet nista (unosila je pravu lozinku). Napravi reset lozinke (tj.novu lozinku) i ulogira se na kompu. Vise nije trazio na mobu nista. Danas primjeti da nema kontakata na mobu. Kazem joj da pogleda na gmailu kontakte, on joj tamo daje opciju samo za unos novih.
Da li moze poslat mail na njihovu podrsku (ako imaju uopce objavljen mail, trazio sam pa nisam nasao), vjerujem da imaju neki backup pa da to vrate.
Nije ih spremila ni na SIMu,ni na memorijskoj, a ni telefonu, tako da eto.. Ja sam isto mislio da je ovo dosta sigurno (gmail), ali cini se da nije.

Mobitel je Huawei Y300, bonbon kartica. (ako je to bitno)

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Izgubljeni kontakti
NeoOS kaže...

Slican problem pa molim pomoc..

sestra mi ima problem s kontaktima.
Jucer joj se pojavila neka poruka na mobitelu da treba upisat lozinku za gmail radi sinkronizacije. Unese jednom lozinku,kaze ne valja. Drugi put, opet nista (unosila je pravu lozinku). Napravi reset lozinke (tj.novu lozinku) i ulogira se na kompu. Vise nije trazio na mobu nista. Danas primjeti da nema kontakata na mobu. Kazem joj da pogleda na gmailu kontakte, on joj tamo daje opciju samo za unos novih.
Da li moze poslat mail na njihovu podrsku (ako imaju uopce objavljen mail, trazio sam pa nisam nasao), vjerujem da imaju neki backup pa da to vrate.
Nije ih spremila ni na SIMu,ni na memorijskoj, a ni telefonu, tako da eto.. Ja sam isto mislio da je ovo dosta sigurno (gmail), ali cini se da nije.

Mobitel je Huawei Y300, bonbon kartica. (ako je to bitno)

Da li znaš koja točno poruka? Ovo neka poruka i nije od velike pomoći :( Da li je sestra imala sve kontakte uredno na Gmailu prije svega toga? Obično se prilikom prvog pokretanja (ili nakon resetiranja)  mobitela upisuje Gmail lozinka zbog kontakata, Play storea i ostalih G stvari, tako da mi baš nije jasno kako je odjednom nestala (osim naravno nepažljivim tipkanjem). Ima još tu mali milion stvari koje su se mogle desiti.

Što se tiče vraćanja kontakata natrag klik na link: https://support.google.com/mail/answer/1069522?hl=en

12 godina
neaktivan
Izgubljeni kontakti
Znam da je bitno, ali nije mi znala reci koja poruka. Zato tako napisah. Nije mi to sve nepoznanica, samo trazim iskustva, misljenja. Ovo s linka je bilo prvo sto sam pokusao no nije pomoglo. Ne zamaram se vise time, sestra se pomirila s tim da je ostala bez kontakata, biljezi si ponovo i radi backup na microSD :D
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izgubljeni kontakti

Viber ti povuce kontakte sa telefona, vjerovatno zato ih imas na kompu.Sta se tice imenika, pogledaj pod kontakti za prikaz ili kako je vec kod tebe, tu moras odabrat da ti prikaze kontakte sa googlea, mislim da viber nema backup.

Ako ti nista ne upali ulogiraj se na google i tamo idi pod racun upravljanje racunima.. nezz sad kako tozno al ugl imas i andorid i tamo sve kontakte koji si uploda na google ako jesi!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice