ima mozda ko sa peticom da je voljan tweak dobar isprobat, zanima me kolko dobro to radi, info na pm
iPhone Jailbreak
- poruka: 3.121
- |
- čitano: 952.529
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima mozda ko sa peticom da je voljan tweak dobar isprobat, zanima me kolko dobro to radi, info na pm
Raci Reci koji tweak, imam doma 5, posaljem ti ss tweaka, ili cak video....

Ovak, tweak se zove Livepapers,
, ako ga nemate na repou imate linkove u inboxu, znaci instalirat njega i nakon toga za njega temu Nexus za , (premotajte na 1:30) osobno mi je tweak preyeben ali mi mrvicu zalaga na mobu kad ulazim iz lock screena pa me zanima jel i na petici to. Jos ako netko postavke iz slike 1 dolje stavi to bi bilo super :) Kod mene ovako izgleda al je slika staticna, uzivo je mnogo bolje. Tweak mi se isto tako svidja jel trosi jako malo baterije i to sto mozes tipkat po pozadini i imas fora efekt. A prije nego krenu hateri, totalni je ripoff sa androida al bmk, odlicno je izveden.
Direkt cydia link klikni sa iPhonea
Sunspider benchmark na cetvorci u chromu,
3028
Usporedio sam sa chromom na 4s i brzi je na mojem, kupio sam nitrous tweak, pa for science ako se kome da kliknite benchmark sa chromeom.
Stavite mob u airplane mode sa wifijem, bice rezultat tocniji

znaci ne trza kod open folder/ unlock?
http://ipad-os.net/3d-board-cydia-tweakiphoneipodipad-freerepo/
Da ako kupis Airblue sharing tweak.
Da sa tweakom Bridge ih mozes bas bas importat u library makar kad imas jailbreakan file mozes jednostavno prebacit datoteke na mobitel copy-paste i otvorit u goodplayeru
Da mozes koristit app store, a sto se tice us accounta njega mozes napraviti bez jailbreakanja.
http://www.labnol.org/software/apple-id-without-credit-card/19299/
Jailbreak ti tehnicki pomaze samo kod bluetooth file transfera, ostalo sve ide bez jaiilbreaka.

Ovak, tweak se zove Livepapers,
, ako ga nemate na repou imate linkove u inboxu, znaci instalirat njega i nakon toga za njega temu Nexus za , (premotajte na 1:30) osobno mi je tweak preyeben ali mi mrvicu zalaga na mobu kad ulazim iz lock screena pa me zanima jel i na petici to. Jos ako netko postavke iz slike 1 dolje stavi to bi bilo super :) Kod mene ovako izgleda al je slika staticna, uzivo je mnogo bolje. Tweak mi se isto tako svidja jel trosi jako malo baterije i to sto mozes tipkat po pozadini i imas fora efekt. A prije nego krenu hateri, totalni je ripoff sa androida al bmk, odlicno je izveden.
Direkt cydia link klikni sa iPhonea
Imam 4S 6.1.2 Jailbreak i uopce ne steka, radi perfektno...

Nebi treba stekati na 4, 4s i 5
ne, moras imat americku karticu. jedino sto mozes je kupovat itunes gift cardove na ebayu il negdje drugdje i onda sa tim kupovat na itunes storeu.
kuzis to,chrome na ip4 sa nitrousom daje bolji rezultat od chromea na ip5
moze mala pomoc
drugu sam jailbrekao iphone 4 ios 6.1.2 ,i onda sam u cydi-i instalirao ultrasnow...nije mi pokazalo nikakvu gresku.
sad neko tu rece da 6.1.2 nije moguce otkljucati, a i on me danas zove i kaze kad ubaci drugu karticu da mu ne pokazuje apsolutno nista(kao da nema kartice unutra )...
da li to znaci da nije otkljucan ili da je kartica lose izrezana ?
moze mala pomoc
drugu sam jailbrekao iphone 4 ios 6.1.2 ,i onda sam u cydi-i instalirao ultrasnow...nije mi pokazalo nikakvu gresku.
sad neko tu rece da 6.1.2 nije moguce otkljucati, a i on me danas zove i kaze kad ubaci drugu karticu da mu ne pokazuje apsolutno nista(kao da nema kartice unutra )...
Nema unlocka za ip4

moze mala pomoc
Unlock ne ovisi o verziji iOS nego o Basebandu...
Settings>general>about i napisi koji ima Modem firmware
pa citao sam juce negdje da npr. ako uradis update sa iTunesa na 6.1.2 kao sto sam ja uradio , da on automatski digne i modem firmware koji usput nije moguce otkljucati...
znaci li to da nece ni biti ili samo treba cekati ?
edit : sad sam ga pitao i kaze da mu je modem firmware 4.12.05 -- moze li objasnjenje sta to znaci ? xD
Imam problem. Išao sam na update i dobio sam error 21
Sa softvera 5.1.1
E sada , stavio sam ga u DFU mod i isao na restore i odabrao softver i sve i piše "provjera uređaja s tvrtkom apple"
nakon toga dobijem error 1602.
Kako se toga riješti?
Kad probam upalit mob dobijem sliku itunesa da ga spojim na pc
radi se o 4s 6.1.2 update
edit - spojio na laptop i sve prošlo uredno! :)
ovak pitanje!
imam 4s 6.1.2 updejtan preko itunesa. znaci nije preko ota!
dali ja sad moram restorati clean instal ios-a ili mogu jailbrejkati direktno?
mislim ovo me stvarno zbunjuje posto ima tutorijala sa clean instalom i bez njega.
ovak pitanje!
imam 4s 6.1.2 updejtan preko itunesa. znaci nije preko ota!
dali ja sad moram restorati clean instal ios-a ili mogu jailbrejkati direktno?
mislim ovo me stvarno zbunjuje posto ima tutorijala sa clean instalom i bez njega.
drito okini, ako zapne pisi tu :)
dobro jel to ko radio tako?
mislim prvi put to radim pa da ne zaje*em nesto. beckup imam napravljen. tj itunes ga radi automatski kad pristekam iphone u komp.
jel moram jos o cemu voditi racuna? dali itunes smije raditi tokom udejta?
kad se jailbrejka i kad se uređaj reboota kad treba kliknut na onu ikonicu, dali ce se upaliti i tunes automatski, ako da dali ga treba ugasiti ili kako vec?
tnx na pomoci malo me strah posto mi to prvi ios uređaj
EDIT: nije mi vrag dao mira, sve proslo ok. hvala na pomoci