iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.871
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Morao bi uci u DFU, svaki iPhone osim onih kojima tipke ne rade (ili ti pak driveri ne sljakaju)

U biti nemoj instaliravat iPad baseband, radije reci je li taj iPhone zakljucan ili nije (tvornicki)

I koji baseband ima sad (settings general about) pa da vidimo

Prvo sto napravite je restore

I ako je moguce provjeri koje shsh blobove ima spremljene (redsn0wom) pa reci

I je li mob old ili new bootrom, i old ili new NOR

Ako ti je lakse, tu napisi 5 prvih znakova serijskog broja

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
Mojpismonosa kaže...

Morao bi uci u DFU, svaki iPhone osim onih kojima tipke ne rade (ili ti pak driveri ne sljakaju)

U biti nemoj instaliravat iPad baseband, radije reci je li taj iPhone zakljucan ili nije (tvornicki)

Jedino cega se sjecam da je mob sigurno sa old bootroom-om.

Mob nije moj, prijateljev je, tako da... sada ne mogu nista učiniti.

Da li nositi na servis, da li će ga udariti po džepu zbog toga ili možemo riješiti bez problema?

Da napomenem: Kad smo radili restore, izbacivao je error: 3194, pa kasnije 11.. jer sam upalio TTS server pa je mogao... trenutno je baseband .15 a iOS je 6.0.1.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
16 godina
neaktivan
Prilika kaže...
Mojpismonosa kaže...

Jedino cega se sjecam da je mob sigurno sa old bootroom-om.

Mob nije moj, prijateljev je, tako da... sada ne mogu nista učiniti.

Da li nositi na servis, da li će ga udariti po džepu zbog toga ili možemo riješiti bez problema?

Da napomenem: Kad smo radili restore, izbacivao je error: 3194, pa kasnije 11.. jer sam upalio TTS server pa je mogao... trenutno je baseband .15 a iOS je 6.0.1.

Znaci definitivno sve bude u redu...Prvo sto vam je za napraviti, je stavit uredaj u DFU, upalit redsnow, zgasit itunes, stisnut jailbreak u redsnowu, maknut kvacicu instal cydia, oznacit "downgrade iPad baseband"...Nakon tog restore na 5.1.1 pomocu redsnowa (bez itunesa), s tim da morate bit sigurni da imate 5.1.1 blobove...

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Piracy community Hackulous has closed, spelling the demise of its Installous jailbreak app, which offered access to free, pirated versions of premium apps developed for Apple's iOS platform.

Procitao sam vec na nekoliko mjesta kako od Nove Godine Installous vise nije dostupan, posto mi trenutno nije na raspolaganju iPhone, dali neko nesto zna o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Vec dosta stara vijest kolega. Nema sto puno, odi na hackulo.us i pogledaj note.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam problem sa JB iPhona 3GS, koristim redsn0w. Kad trebam prebacit iPhone u DFU Mode krene mi konfiguracija iPhona i na zaslonu se pojavi da trebam spojiti se na iTunes, i tako stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Uspjevas li upaliti mob normalno? Trebo bi i s iTunes connect (restore) moda uc u DFU, isti postupak, moras moc, osim ako ti mob nije u banani

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

A kad bi se pojavi to za konfiguraciju, da ga konfiguriram ili da nastavim sa JB-om?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak

iOs6 na iPohneu4 (ažuriranje napravljeno na pc-u preko iTunesa) - neće mi instalirat Cydiu nikako - javlja grešku - a koju moram imat da bi ima Ultrasnow i unloka fon jer je kupljen na ebay i nema druge.

Proba sam i sam firmwareom za GSM i CDMA verziju. Jeli to možda nedavno izbačeno pa ima neki bug? Jer ovaj na yt je to radia na macu nekom. Ako da, kako mogu instalirat iOs 5.

Znači kad se radi jailbrake preko Redsnow-a i onda se napravi ono prvi put - sve ok. I onda kad se treba drugi put napravit da se istalira Cydia javlja grešku. Ali štaje, javlja da koristim bild za CDMA ali ja sam prethodno odabra GSM verziju firmwarea i klinia na jailbrake.

Jedino možda da sam se tu zaj... jer sam prvo krenia sa CDMA verzijom pa onda iša na GSM? Piše online da su ja mislim da su ovi brojevi  A1332 (nije moj iphone nego od punca, nebitno) tako da nemogu sad ni pročitat koju je grešku javio, uglavnom fail i build mi napisa naziv filea za CDMA verziju a ja odabra file za GSM verziju. Prvi put ovo radim, plz dajte neki savjet da ispadnem čunka o očima ženinih roditelja :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 18:56 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

mislim da redsn0w ne može napravit jailbreak na iphnone 4 ios6.

probaj sa sn0wbreeze, al ti je to ionako tethered, znači kad ga ugasiš opet trebaš spojit u komp i mislim da more sa redsn0w boot tethered.

evo ti link sa instrukcijama

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
KIKI3ooo kaže...

iOs6 na iPohneu4 (ažuriranje napravljeno na pc-u preko iTunesa) - neće mi instalirat Cydiu nikako - javlja grešku - a koju moram imat da bi ima Ultrasnow i unloka fon jer je kupljen na ebay i nema druge.

Proba sam i sam firmwareom za GSM i CDMA verziju. Jeli to možda nedavno izbačeno pa ima neki bug? Jer ovaj na yt je to radia na macu nekom. Ako da, kako mogu instalirat iOs 5.

Znači kad se radi jailbrake preko Redsnow-a i onda se napravi ono prvi put - sve ok. I onda kad se treba drugi put napravit da se istalira Cydia javlja grešku. Ali štaje, javlja da koristim bild za CDMA ali ja sam prethodno odabra GSM verziju firmwarea i klinia na jailbrake.

Jedino možda da sam se tu zaj... jer sam prvo krenia sa CDMA verzijom pa onda iša na GSM? Piše online da su ja mislim da su ovi brojevi  A1332 (nije moj iphone nego od punca, nebitno) tako da nemogu sad ni pročitat koju je grešku javio, uglavnom fail i build mi napisa naziv filea za CDMA verziju a ja odabra file za GSM verziju. Prvi put ovo radim, plz dajte neki savjet da ispadnem čunka o očima ženinih roditelja :)

tek sad vidim, zaboravi na unlock. update preko itunesa to podiže verziju basebanda. nožeš jednio imati jailbreakan mob i to je to, ako nemaš karticu operatera kojeg podržava mob, imaš komad cigle.

''how yes no''
15 godina
iPhone Jailbreak

Pa šta mi sad govoriš da sam sj... puncu mob?! {#}

Jeli se on može nekako vratit na iOs4 da mu radi ka prije ??

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

ako ti je prije bio jailbreakan i koristio si cydiu onda ti je cydia sačuvala SHSH blobove. bez njih nema povratka na niži ios, a baseband na četvorki ionako ne možeš spuštati.

SHSH blobbaseband

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Tako ti je kad se petljaš u nešto što ne znaš.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak

Dobro je onda, pfuu..

Jbt nije mi bilo svejedno. Ali i da se dogodilo ono najgore, mislim, nije moj problem. Ja sam odma reka da neznam to radit a on je gura da probam da uštedi 200kn. Nikad nebi to radia sebi bez prethodne konzultacije na forumu i istraživanja o tome. Mislim normalno da sam tia tu ispast dasa/džek, jel, koji unloka iphone uz kavu. Ali ne tek tako jer sam na svoj i ženin android stavia custom rom i kernel (ženi sam rom i kernel a sebi samo rom :/ ) i prije sam mu "sejva" podatke i naravno tia sam se malo poigrat ali sam skoro skočio na glavu u pličak. Ali opet mi nije jasno, sve sam napravia po uputama, shvatio sam problematiku ali opet mi nije jasno zašto to nije radilo kao ekipi na yt. Zašto drugi put nije došla Cydia, zašto nije prošlo. Mislim uz sve stvari koje radim kompu nije mi jasno da nemogu unlokat iphone, nemogu to sebi objasnit. Sa četvorkom nemože imat viber (izbrisa je stari a novi traži noviju verziju os-a) a ima familiju u italiju, staru mater, sestru, ono baš mu treba. Kako ga ne mogu dignit na peticu barem. Ali nemam blage veze sa iUređajima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 22:44 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak

Evo, javia mi je punac da su mu riješili iphone, ios6 i sve radi. Radio sam prema ovim uputama

kako meni to nije išlo... Upila sam vas, znam ali baš me zanima

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 10:26 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

6.1 je out, official je, musclenerd i planetbeing potvrdili jailbreak za iOS6.1 za iPhone 5, iPad Mini, iPad 4 i sve ranije modele, ajmo ljudi updateajte svoje 4S i 5ice (vi koji imate jaibreak trenutno mozete i pricekat dok potpuno ne izade jailbreak)

Kao sto su svi govorili, da ce jailbreak izaci za par dana (u ovoj temi) od izlaska iPhonea 5, zbog svih "dokaza" (comexa itd)

Sve sam ja to rekao nece jos dosta dugo i ljudi mi nisu vjerovali

Sad JA kazem, ocekujte jailbreak kroz par dana

Uzivajte :D

EDIT:

VAZNO: Vlasnici iPhone 5, 4S, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini

NIKAKO stavljat iOS6.1 preko OTA updatea, iskljucivo preko iTunes restorea, ako zelite taj Jailbreak

Ako vec jeste zaribali, restorajte ga ponovno na iOS6.1 pomocu iTunes restorea, jer inace problemi se mogu (i budu) pojavili (by musclenerd, twitter)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 3:01 (Mojpismonosa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
iPhone Jailbreak

Ima li Jailbreak za iPhone 5 ?

Fabijan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Ima li Jailbreak za iPhone 5 ?

u nedjelju, pise ti inace u postu iznad sve relevantno

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

NIKAKO stavljat iOS6.1 preko OTA updatea, iskljucivo preko iTunes restorea, ako zelite taj Jailbreak

Ako vec jeste zaribali, restorajte ga ponovno na iOS6.1 pomocu iTunes restorea, jer inace problemi se mogu (i budu) pojavili (by musclenerd, twitter)

Ja sam probao update preko itunesa i prvo mi bacao error 3194 koji sam nekako riješio, a onda mi iskočio error 11. Sa tinyumbrelom uspio oživit iphone ( ne pitaj me kako jer neznam ) i na kraju ga update-ao preko OTA. Što sad? Može neke upute?

12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ja imam iphone 4 i da upgrade na ios 6.1 preko itunesa ili  preko moba?? Htio bi znaci napraviti jailbreak kad dode, nikad nisam preko moba upgrade radio tako da nezz jel to utjece sto na jailbreak?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Setebos kaže...

ja imam iphone 4 i da upgrade na ios 6.1 preko itunesa ili  preko moba?? Htio bi znaci napraviti jailbreak kad dode, nikad nisam preko moba upgrade radio tako da nezz jel to utjece sto na jailbreak?

piše ti iznad da ne radiš update preko OverTheAir. daklem samo sa itunesom

''how yes no''
17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ja restoro, povuko blobse nove, ovo mi je bio prvi clean install od ios 4.21

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Ljudi trebao bih pomoć!Novi sam u ovome,imam iphone 3gs jaibreakan je,na njemu je ios 4.1. Isao sam kod servisera mobitela i on mi je rekao da je mobitel jailbreakan i da ga ne nadogradivam jer u protivnom "cu ga moci baciti". Pa me zanima sta bi to njegovo trebalo znacit i jeli postoji nacin da nadogradim softwer bez posljedica? Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cikaramlika kaže...

Ljudi trebao bih pomoć!Novi sam u ovome,imam iphone 3gs jaibreakan je,na njemu je ios 4.1. Isao sam kod servisera mobitela i on mi je rekao da je mobitel jailbreakan i da ga ne nadogradivam jer u protivnom "cu ga moci baciti". Pa me zanima sta bi to njegovo trebalo znacit i jeli postoji nacin da nadogradim softwer bez posljedica? Unaprijed hvala!

iPhone 3gs mozes upgradeat na najnoviji iOS 6.1 bez ikakvih posljedica osim gubitka jailbreaka. Ali ako ti je jailbreak neophhodan pricekaj do nedjelje i bit ce najnoviji jailbreak na njemu.

12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

al preko cega bi onda trebao update ios?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cikaramlika kaže...

al preko cega bi onda trebao update ios?

iTunes, dfu restore

16 godina
neaktivan
Imam iPhone 3GS, bio sam na 5.1.1 jb. Mobitel je toliko štekao da sam izgorio i updateo na 6.1. Jel postoji neki jailbreak ili downgrade. Molim vas za bilo kakvu pomoć :)
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
17 godina
neaktivan
dooma kaže...
Imam iPhone 3GS, bio sam na 5.1.1 jb. Mobitel je toliko štekao da sam izgorio i updateo na 6.1. Jel postoji neki jailbreak ili downgrade. Molim vas za bilo kakvu pomoć :)

u nedjelju jailbreak dolazi

14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav, mislim uzet iphone 3 od prijatelja, on ga nije ni koristio tako da je najvjerovatnije na njemu ios od prije 3 godine. E sad me zanima je li problem napraviti update na ios6? I da li mogu korisititi ovaj tutorial na prvoj stranici za jailbreak?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice