iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.630
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
Karlovac_047 kaže...

Sta se nikako ne moze otkljucati iPhone 4, 6.0.1 - 04.12.02 na sve mreze ? Gledam po netu, ali nista ne razumijem...

Jedina solucija osim tvornickig otkljucavanja u tvom slucaju je jednostavna: Gevey Ultra S 6.0.1, firmware ne smijes dizat kad aktiviras gevey inace moze u smece, mislim da mozes eventualno baseband preservation napravit na buducim iOS inacicama da ti ovo radi...
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Ljudi, dobio sam 3g 8gb

Verzija: 4.2.1

Firmware: 05.15.04

1. Zanima me kako ga mogu jailbrakeat posto mi ne radi tipka za zakljucavanje, a to je potrebno u jednom djelu koliko sam vidio na videu za jailbrake. Ima li koja druga solucija...

2.Mobitel mi nekako malo trza, steka dok otvaram nesto (postavke, neke aplikacije) jel' bi poboljsalo ako mu dignem verziju na 5+ ?

Ne kuzim se u te stvari, pa bi mi svaka pomoc dobro dosla, a najvise ova oko jailbrake-anja...  

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak
Mislim da 3G ne možeš dignut na 5+ a ako i možeš to bi stekalo ko ludo
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

A jel' se moze kako jailbreakt bez tipke za zakljucavanje, jer pise da ju moram drzat 10 sec. Dali ima jos koja opcija ?

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
15 godina
Karlovac_047 kaže...
Genoxxx kaže...

A jel' se moze kako jailbreakt bez tipke za zakljucavanje, jer pise da ju moram drzat 10 sec. Dali ima jos koja opcija ?

pa tipka za zaljucavanje je vazna jer pomoću nje ulazis u dfu mode koji je potreban za jb... google is you friend.

16 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Ljudi, dobio sam 3g 8gb

Verzija: 4.2.1

Firmware: 05.15.04

1. Zanima me kako ga mogu jailbrakeat posto mi ne radi tipka za zakljucavanje, a to je potrebno u jednom djelu koliko sam vidio na videu za jailbrake. Ima li koja druga solucija...

2.Mobitel mi nekako malo trza, steka dok otvaram nesto (postavke, neke aplikacije) jel' bi poboljsalo ako mu dignem verziju na 5+ ?

Ne kuzim se u te stvari, pa bi mi svaka pomoc dobro dosla, a najvise ova oko jailbrake-anja...

Ne postoji za 3G firmware veci od 4.2.1, ne official

Pogledaj projekte whitedoor i redoor, inace moj savijet ti je da se vratis na firmware 3.1.3, najbrzi ce ti mob radit, 3G steka na 4.2.1 i nema tu solucije, ne trajne

Jailbreakat mozes samo da skines redsnow i stisnes tipku jailbreak, i pratis upute, nema komplikacija

I da, popravak tipke mozes za 50kn, nije to neki problem pa i tu mjeru uzmi u obzir

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Stiže mi ovih dana 3GS Bijeli od 32GB i lik je stavljao io6 pa jailbreak i od tad mu u iTunesu baca error3194 pa mi ga prodao za neku siću .. sad me zanima preporuka IPSWa po mogućnosti da je odma unlockan da radi na sve kartice ili kako da sredim ako znate

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Stiže mi ovih dana 3GS Bijeli od 32GB i lik je stavljao io6 pa jailbreak i od tad mu u iTunesu baca error3194 pa mi ga prodao za neku siću .. sad me zanima preporuka IPSWa po mogućnosti da je odma unlockan da radi na sve kartice ili kako da sredim ako znate

Pa stavi iOS6, je li stari ili novi bootrom? Pretpostavljam da znas rijesiti 3194...Ili ne?

14 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Neznam, ali za sve postoji prvi put.. imaš neke upute ili link ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bulldozer kaže...

Neznam, ali za sve postoji prvi put.. imaš neke upute ili link ?

Evo ti upute ovdje

Scorp21
14 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Ove upute nisu radile pa sam sa Tiny Umbrella ali tu piše preparing iphone for restore i pokaže ga na usb listi kao uncregnozied i ništa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Ima ko bit voljan dat u PP svoj broj da ga konaktiram u vezi pomoći riješavanje iphonea .. preko restora neće stalno stane a preko redsnowa stavi ali po cijelom ekranu piše please wait

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam volje, ali usitinu nemam vremena

Koji error dobivas? Ne kuzim na iPHoneu ti pise please wait? Na youtubeu ti je najbolje pogledat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Odnio ga na servis .. sve errore koji su došli probao sredit ali izgleda da je otišao u k urac

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Ekipa pod nazivom dreamjb tvrde da imaju jailbreak za vecinu uredaja, untethered, ukljucujuci iPad 3, iPhone 5, iPhone 4S, po meni jako upitno, ali tko zna, tvrde da izbacuju 22.12.2012, vise na http://dreamjb.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
DreamJB kazu da je njihov jailbreak userland, novosti ovog teama mozete pratiti na twitteru, evo zadnjeg tweeta: https://twitter.com/dreamjailbreak/status/277172902284115968 haleri kao iH8sn0w i Musclemerd tvrde kako su jako skepticni u vezi tog, iako neprovjereno, tvrde da je fejk... No sve ce izacii na vidjelo za tocno 2 tjedna
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 7:35 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Jel zna netko dali je izasao unthetered jb za iphone 4, ios 6.0.1, naci ovaj najnoviji.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Gore ti je napisano

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Jel zna netko dali je izasao unthetered jb za iphone 4, ios 6.0.1, naci ovaj najnoviji.

Ovo nije tema u kojoj svaki drugi post moze biti "ima li jailbreak za moj ajfon na ovoj verziji"...Procitaj malo kvragu! Ako si u tom ne das truda (scrollanjem) ne bi ni trebao jailbreakati iPhone

13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
Volvox kaže...

Ovo nije tema u kojoj svaki drugi post moze biti "ima li jailbreak za moj ajfon na ovoj verziji"...Procitaj malo kvragu! Ako si u tom ne das truda (scrollanjem) ne bi ni trebao jailbreakati iPhone

Pa lakse mi jb-at iphone nego u temi od 71 stranice trazit dal je netko napisao ista o jb-u iphona 4.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Ja ti pricam o ovoj ili eventualno prosloj stranici...

@ autor teme, mogao bi ti napravit update prvog posta sa svim alatima i metodama Jailbreaka, ukljucujuci najnovije firmware i i modele

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Da, ono je skroz zastarjelo, vise ne vrijedi niti za jedan iphone ja mislim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam iphone4 4.2.1 verziju.

Sad bi ga jailbreak-o na 5.1 ili neku noviju(6 još nije izašla unthetread ja mislim..)

Nov sam u ovome,tako da ako može neko dati video sa yt gdje je najbolje opisan postupak.

I mobitel mi je kodiran na Vip,a imam gewey sim karticu i tele2 broj unutra..i sad me zanima oću li moći opet tu gewey iskoristit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Sad bi ga jailbreak-o na 5.1 ili neku noviju(6 još nije izašla unthetread ja mislim..)

Nov sam u ovome,tako da ako može neko dati video sa yt gdje je najbolje opisan postupak.

I mobitel mi je kodiran na Vip,a imam gewey sim karticu i tele2 broj unutra..i sad me zanima oću li moći opet tu gewey iskoristit?

Gevey mozes koristit ako sacuvas baseband (baseband preservation)

A na 5.x mozes tek i ISKLJUCIVO ako za to imas shsh blobove, provjeri u Cydii u start screenu (kad ti je spojen na net) koji firmwarei ti pisu ili stavi screenshot tu, ako ne znas i sam vec

14 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
DuMe kaže...

Gevey mozes koristit ako sacuvas baseband (baseband preservation)

A na 5.x mozes tek i ISKLJUCIVO ako za to imas shsh blobove, provjeri u Cydii u start screenu (kad ti je spojen na net) koji firmwarei ti pisu ili stavi screenshot tu, ako ne znas i sam vec

uff..nov sam u ovome,ko da si mi pročito knjigu na japanskom xD

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Po tome trebao bih ti romane pisat

Youtube:

Baseband preservation 5.x

Skini redsnow, odi u extras (mislim da even more) SHSH Blobs, query, i postaj tu sto dobijes..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Iphone 3gs je bio updateovan na 6.0.1 i nije se dao aktivirati.

Uradjen Jailbreak i sve radi sem mreze.. sta uraditi?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak
No service problem sam ovako rjesio: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/procjena-iphone-3gs-8gb/174193.aspx (Pogledaj video u mom postu) dakle ti samo skini programe sa cydie... Ali ja sam stavio i iPad bb tako da imaj i to na umu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

To je u slucaju da ima iPad baseband ili da je prije imao software ultrasnow unlock, ne drugacije

Jos jedan problem bi mogao biti ako si jailbreakao iPhone prije nego li si napravio potpuni setup

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

To je u slucaju da ima iPad baseband ili da je prije imao software ultrasnow unlock, ne drugacije

Jos jedan problem bi mogao biti ako si jailbreakao iPhone prije nego li si napravio potpuni setup

Iphone 3GS mi je od frenda.

On ga je updateovao..

ja sam uradio jailbreak, ali vise ne moze uci u DFU da bih uradio install ipad baseband-a..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice