iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.708
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak

haha ja sam stavio 4.1  downgrade sam sa 6.0.1 i stavioo baseband  drugi i unlocko ali isto je no service ko i tebi rijetko kad uhvati mrezu al slaba je i izgubi ju. sad pokusavam rijesit to .

12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

jel bi mogo nekako namjestiti da mi radi internet i ostalo bez kartice

da mogu normalno na net ic i tako to?

NEoN

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da naravno pa imas wifi . mogu i ja net koristit i bez kartice

12 godina
neaktivan

ja nemogu!

upalim wifi i kada stisnem npr. na yt i ucitava mi neku pjesmu pola sata i ne ucita

a kada hocu otici na neki link kaze da taj url nije ucitan

pls pomoc?????

NEoN
16 godina
neaktivan
NEoN02 kaže...

ja nemogu!

upalim wifi i kada stisnem npr. na yt i ucitava mi neku pjesmu pola sata i ne ucita

a kada hocu otici na neki link kaze da taj url nije ucitan

pls pomoc?????

Jesi napravio restore pomocu DFUa? To bi trebalo pomoc

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
16 godina
neaktivan
age of empires kaže...

haha ja sam stavio 4.1  downgrade sam sa 6.0.1 i stavioo baseband  drugi i unlocko ali isto je no service ko i tebi rijetko kad uhvati mrezu al slaba je i izgubi ju. sad pokusavam rijesit to .

Downgrade sa 6.0.1 na 4.1? 3GS? Koji baseband, da nije zloglasni (iako danas i sretni) 6.15.0? DFU restore na 6.0.1, jailbreak, sa redsnowom downgrade basebanda, i onda (bez unlocka) vidi jel radi, kasnije po potrbi otkljucavaj

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
16 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

stavio ios 6 i jailbreak napravio i stalno pise no service s kojom god karticom probao ...pokusao i ono network restore i sve ,al nece ...inace ostalo sve super radi   3gs

DFU restore. Probaj onda bez jailbreaka radi li, ako radi jailbreakaj pa opet probaj, na kojem si basebandu?

16 godina
neaktivan
age of empires kaže...

da naravno pa imas wifi . mogu i ja net koristit i bez kartice

S iPadovim basebandom na nekm 3GSovima i wifi ne radi, s novijim modelima (2012 8GB verzije) ako stavjas iPad baseband pozdravit se sa mrezom zauvijek, full brick je i nemoguce ga je vratiti, zato pazite sta radite i upoznajte se s verzijom moba koju imate

3GS postoji u 4 inacice:

Old Bootrom (pogledajte na netu, preko seriala mozete znat) 16 i 32GB

New Bootrom 16,32GB

New Bootrom sa NOR verzijom 2 (2011,2010 8GB)

New Bootrom sa NOR najnovijom verzijom (obicno 2011-2012, 8GB)

Ovi koji imaju zadnji oprez s basebandima! Ako se igrate dolazi do full bricka, ne radi ni preservation na njima,

dakle uvijek mora najnoviji, ne petljajte, radije mene pitajte, i postajte uvijek uz uredaj prve 4 znamenke seriala

da znamo o kojem se modelu 3GSa radi

12 godina
neaktivan

kolega vidim da dosta znas hvala sto bar dajes savjete vamo kad nitko drugi nezeli pomoc nama kojima treba pomoc

12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

kak mislis restore pomocu dfu-a

gdje i kako da to napravim?

NEoN

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NEoN02 kaže...

kak mislis restore pomocu dfu-a

gdje i kako da to napravim?

Pogledaj to, upozoravam te da treba dosta vremena (do 5 minuta) da ti racunalo instalira potrebne drivere za dfu,

tada ce itunesi prepoznat iphone kao u "Recovery" modu, i onda u istima stisni restore, i restoraj na 6.0.1 :)

Mob ti mora od pocetka bit ukljucen u komp, slobodno javi ako ima problema

I da, kako sam rekao, dajte malo vise informacija o vase uredaju, 5 znamenki seriala

Ako se bojite bar recite kolicinu memorije! (8,16,32GB) tog se ne morate bojat

Ofc znamenke seriala mi mozete poslat i na PM, no tu sam koliko mi vrijeme dozvoli,

pa morate sa mnom biti i strpljivi (ako sam bas jedini koji vam pomaze a sumnjam da jesam)

16 godina
iPhone Jailbreak

imam iphone 3g na ipad basebandu koji sma stavo zbog otkljucavanja. sad t-mobile mi ga je tvornicki otkljuco ali da bi se to prihvatilo treba ga spojit na itunes, ali ja nemogu s njim nista na itunesu zbog tog ipad basebanda, zanima me postupak vracanja na stari iphone baseband.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

imam iphone 3g na ipad basebandu koji sma stavo zbog otkljucavanja. sad t-mobile mi ga je tvornicki otkljuco ali da bi se to prihvatilo treba ga spojit na itunes, ali ja nemogu s njim nista na itunesu zbog tog ipad basebanda, zanima me postupak vracanja na stari iphone baseband.

Kreni odavde Link

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
16 godina
Flying Dutchman kaže...
mar123 kaže...

Kreni odavde Link

fala, i jel postoji ondan acin otkljucavanja iphona 3g bez ipad basebanda?

15 godina
mar123 kaže...

fala, i jel postoji ondan acin otkljucavanja iphona 3g bez ipad basebanda?

Da, jel ti spusti BB na 05.13.04, koji je zadnji podržani baseband za otključavanje preko ultrasn0wa, koji instaliraš preko Cydie

16 godina
iPhone Jailbreak

super, i jos samo jedno pitanje, dali se ip 4s da otkljucat na bilo kojem firmware-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

super, i jos samo jedno pitanje, dali se ip 4s da otkljucat na bilo kojem firmware-u?

Jedino preko Gevey SIM Ultra S ovi BB: 2.0.10, 2.0.12 and 3.0.04 verzijama iOS 5.1 > 6.01

12 godina
neaktivan

jel ima vamo neko ko se puno razumije u iphone i softwer imam  iphone 3gs . jailbrejkan stavit od ipada baseband . neocitava karticu . searching ili no service. u itunesu kaze da kartica nije ubacita. a kad idem ponovo jailbrejkat pomocu redsnowa. dogodi se eror 6000ms   sutra ga nosim platit nekom da popravi su servisu. pa vamo pisem zadnju nadu :/

15 godina
age of empires kaže...

jel ima vamo neko ko se puno razumije u iphone i softwer imam  iphone 3gs . jailbrejkan stavit od ipada baseband . neocitava karticu . searching ili no service. u itunesu kaze da kartica nije ubacita. a kad idem ponovo jailbrejkat pomocu redsnowa. dogodi se eror 6000ms   sutra ga nosim platit nekom da popravi su servisu. pa vamo pisem zadnju nadu :/

Gore sam kolegi već dao link za downgrade 3G, isti je postupak i za 3GS

evo ti i ovaj tutorijal Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 22:24 (Flying Dutchman).
12 godina
neaktivan

ali kako nekuzim sve sam radio i samo ti errori vrazji :D de mi skajp ajmo veceras rijesit platim ti odma sutra novce

16 godina
iPhone Jailbreak

evo nabavio sam iphone 4s na iosu 6.0.1 koji nije aktiviran a radi na vip, a ja nemam tu kraticu. jel se moze bilo kako aktivirat bez sim kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

eh i mene to zanima za 3gs :) ej mar jel znas mozda dlali mi je maticna osla nosim ga u servis al privatni . jailbrejka je i sve i nemogu aktiviran no service ili searching.. nosim ga al nebi volio da je maticna osla

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 17:02 (age of empires).
15 godina
iPhone Jailbreak
Za aktiviranje iphonea bez sim kartice, guglaj: how to hackivate iPhone 4 (ako se ne varam) os 6.0.1... Taj sam problem imao sa sestrinim mobom (iPhone 3GS) i tako sam ga riješio, samo tu ima dosta posla i ne bi preporučio da to radite ako bas ne morate EDIT: također sam imao i problem sa searching, također guglaj: iPhone 3GS searching problem os x.x.x (koji imaš dignut)... Ne treba ic u servis da bi se to rjesilo
the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 18:21 (Genoxxx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Mislim da se može aktivirati sa novim redsnow-om.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

evo nabavio sam iphone 4s na iosu 6.0.1 koji nije aktiviran a radi na vip, a ja nemam tu kraticu. jel se moze bilo kako aktivirat bez sim kartice?

Ako mozes posuditi od nekoga tu mini karticu...Ja sam posudio od frenda, ubacio ju u iphone i aktivirao mi se iPhone. Svaki puta kada mi se ugasi, normalno sve sljaka bez kartice..Isto imam iOS 6.0.1, jer cekam jos mjesec dana da ga mogu besplatno otkljucat u vipu...

Ili ako imas kakvu staru normalnu karticu od VIP-a, potrazi na youtubu kako se reze kartica i samo stavis u iPhone i aktivirat ce ti se. I kasnije ga koristis normalno bez kartice..

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 20:40 (Karlovac_047).
12 godina
neaktivan

molim za odgovor danas jer sutra ga nosim u taj privatni servis i znam de ce mi uzet dosta novaca ili je softwerska greska ili ce mi rec da je maticna .a mozda je i na maticnoj ono za signal oslo. al eto znam da ce vragovi me ogulit ko narancu :P radi se o iphone 3gs 32 gb jailbrejkan i unlockan valjda -,- bon bon je unutra . i uhvati signal al bude 1 crtica i tak gubi ga i opet  nekad uhvati.. dali ko zna do cega je .. rastavljo sam mob gledo sam sve mjenjo sam dole kod konektora za punjac cijeli dio. kod sim citaca sam radio onaj limic da nedodiruje se s drugim kad sim udje.

14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Sta se nikako ne moze otkljucati iPhone 4, 6.0.1 - 04.12.02 na sve mreze ? Gledam po netu, ali nista ne razumijem...

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moj ode sutra u servis da vide kazu da treba mjenjat na maticnoj antenu za signal jer mi je signal slab i gubi se

12 godina
neaktivan

iphone 4 16 gb

ako napravim isto ovo sto je i napravio i ovaj na video onda cu moci ici na internet bez sim kartice??

a sta kada stavim karticu?

hocu li onda moci zvati i to?

NEoN
16 godina
iPhone Jailbreak

Izašle su Nokia mape za iOS. LINK

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice