Pozdrav! znaci kupila sam iphone 4s,polovan,i posto su na njemu ostale razne stvari bivseg vlasnika (kontakti,racuni, itd.) ja sam resetirala sav sadrzaj i podatke sa iphone-a.. i nakon sto sam ga ponovo ukljucila,trazio mi je odredjenu sim karticu,kako bi se otkljucao..Pa sad mene zanima da li to znači da mobitel uopce nije bio tvornicki otkljucan?I sad ga ja trebam ponovno otkljucavati,ha? Danas sam zvala trgovinu u kojoj je kupljen iphone,i oni me uvjeravaju da je iphone tvornicki otkljucan,i da samo trebam znati aktivirati to sve,al meni je problem jer mi govori da trebam neku drugu karticu a ne ovu koja je u njemu,tj,moju karticu ! sad mi nije jasno,dal ja stvarno ne znam to aktivirati,ili sta :/
Meni ovo piše prilikom pokšaja aktivacije : "The SIM card taht you currently have installed in this iphone is from a carrier that is not supported under the Currently activation policy that is assigned by the server activion. this is not a hardware issue with the iPhone. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iphone be unlocked by your carrier. Please contact Apple for more information. "