Inet mail na iphone 4

poruka: 14
|
čitano: 16.249
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Inet mail na iphone 4

Ovako, imam iphone 4 na t-mobile mreži. Želio bih na njemu napraviti inet.hr email account da mi javlja dolaznu poštu i da mogu slati. E sad kada sam probao unjeti podatke pise da je neuspjelo spajanje na server. u cemu grijesim ?

unio sam sljedece postavke:

POP PODACI RAČUNA

ime: svoje ime

email: svojuemail adresu

opis: inet račun

DOLAZNI MAIL SERVER

ime hosta: pop.inet.hr

ime: svoje korisnicko ime

pass: svoju lozinku

ODLAZNI MAIL SERVER

smtp: smtp.inet.hr

U naprednim postavkama ukljucen je SSL, autorizacija je namjestena na lozinku, a port je 995. S/MIME (sta god to bilo) je iskljuceno...

Eto ako netko moze pomoci, bio bih zahvalan.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Inet mail na iphone 4

Isto je i na T-comu mailu, ne prolazi verifikacija kad se unesu postavke na iphonu

Najednostavnije ti je konfigurirat mail preko outlooka ili outlook expressa, i zatim u iTunesima mu stavit kvačicu da ti sinka mail sa kompjutera na iphone

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Inet mail na iphone 4

Isključi SSl i port dolaznog bi trebao biti 110 a odlaznog 25.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Inet mail na iphone 4

I odlazni mail server bi ti trebao biti od t-com-a (koji god on bio), obzirom da se preko njihovog AP-a spajaš na net.

Gledam te!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kaj sad, ne kuzim, jer se moze to napraviti ako promjenim ove postavke ili da ni ne pokušavam ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

A kaj sad, ne kuzim, jer se moze to napraviti ako promjenim ove postavke ili da ni ne pokušavam ??

Ja sam kod sebe tako podesio Metronet na T-Comovoj mreži.

13 godina
neaktivan

Imam sličan problem sa mailom.

Koristim ip5 (vip mreža) i mail mi je od t-coma.

Normalno primam i šaljem mailove dok sam spojen na wifi, dok kada sam na 3G spojen primam mailove uredno, ali mi neće da šalje.

Javlja mi prouku "Copy has been placed in your outbox. the recipient was rejected by the server because it does not allow relaying".

Ima li tko kakvo riješenje?

15 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Normalno primam i šaljem mailove dok sam spojen na wifi, dok kada sam na 3G spojen primam mailove uredno, ali mi neće da šalje.

Javlja mi prouku "Copy has been placed in your outbox. the recipient was rejected by the server because it does not allow relaying".

probaj upisat u postavkama maila

outgoing mail server: mail.vip.hr

14 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Zato što ti je SNTMP server koji imaš upisan vjerojatno dostupan samo kad si na mreži t-coma, kontaktiraj t-com i pitaj koji SNTMP server im je vidljiv i s tuđe mreža (vip).

13 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
dRoID kaže...

probaj upisat u postavkama maila

outgoing mail server: mail.vip.hr

Ovo sam napravija i uspio je poslati mail. Sad još trebam pokušati hoće li uspjeti poslati preko wifi mreže od t-coma.

15 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Ovo sam napravija i uspio je poslati mail. Sad još trebam pokušati hoće li uspjeti poslati preko wifi mreže od t-coma.

Čitajući malo, naletio sam da je lik spomenuo da je napravio dva računa za mail, ista situacija kao kod tebe, na jednom su mu postavke za T-com, a na drugom je namjestio za outgoing mail server: mail.vip.hr

13 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
dRoID kaže...

Čitajući malo, naletio sam da je lik spomenuo da je napravio dva računa za mail, ista situacija kao kod tebe, na jednom su mu postavke za T-com, a na drugom je namjestio za outgoing mail server: mail.vip.hr

Radije ne bi radio dva računa, bit ću pametniji kad dođem kući i pokušam slati preko wifi.

13 godina
neaktivan

Kao što sam i mislija, sada kada sam prominija u mail.vip.hr neće da mi šalje kada sam spojen na wifi.

14 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Kao što sam i mislija, sada kada sam prominija u mail.vip.hr neće da mi šalje kada sam spojen na wifi.

Pa složi si postavke za alternativni (drugi) SNTMP ili pitaj providera koji server se vidi s druge mreže (ja sam taj podatak dobio od metroneta).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice