- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

EKIPA!!!
Donosim Vam odlične vijesti.
Aplikacija mVijesti, poznatija kao najbolja iOS aplikacija za čitanje hrvatskih vijesti, je danas napokon došla i na Android!
KLIKNI OVDJE
Umjesto da prilagode aplikaciju prema Androidu (Holo theme), sučelje izgleda kao ono na iPhone-u...
Hvala ti na kritici :).
Medutim sucelje naše aplikacije nije iPhone tema, nego naša mVijesti tema.
Svakako da mjesta napretku ima, bilo na iPhone-u ili Androidu i da će mo na tome raditi kroz slijedeće verzije ;)
EKIPA!!!
Aplikacija mVijesti, poznatija kao najbolja iOS aplikacija za čitanje hrvatskih vijesti, je danas napokon došla i na Android!
KLIKNI OVDJE
Umjesto da prilagode aplikaciju prema Androidu (Holo theme), sučelje izgleda kao ono na iPhone-u...
Svakako da mjesta napretku ima, bilo na iPhone-u ili Androidu i da će mo na tome raditi kroz slijedeće verzije ;)
Instalirao.
Prilično sam zadovoljan.
Samo da probate prilagoditi Android looku, kako je kolega rekao.
To bi bila win-win kombinacija.
Ali svejedno, ***** (5 zvjezdica, da ne misliš da ti psujem nešto!)
EKIPA!!!
KLIKNI OVDJE
Tipke za postavke i natrag vam ni ne trebaju na androidu, a i nezgodno ih je dokučiti kad su na vrhu ekrana. Najbolje bi ih bilo mankuti pa da vijesti budu preko cijelog ekrana.
hvala svima na kritikama (i pohvalama)!
za koji tjedan očekujte update (potrebno je tu i dodati još funkcionalnosti koje iOS verzija već ima) u kojem će mo svakako proraditi na sučelju ;)
Treba mi aplikacija koja snima pozive na način da me pita da li ga želim snimati prije nego odgovorim na poziv, a opet da ne moram non stop klikat "ne" ako ga ne želim snimati, i po mogučnosti da zabilježi broj pozivatelja.
Ako postoji tako nešto, unaprijed hvala.
useless
jedna zvijezdica, i to je previse

useless
jedna zvijezdica, i to je previse
Pomalo padobranac, pomalo.. Najavili su update, strpi se..
postoje neke najosnovnije stvari koje se jednostavno mora ispunit prije izdavanja na g.play
da su uz app napisali da je ovo alpha (sto ocito i je, nedovrsen ios port) nebi nista rekao, ovako zasluzuju biti popljuvani
ne dira me sto je domaca ekipa, polu proizvod je polu proizvod.

i fali vam oznaka alpha uz ime aplikacije
i fali vam oznaka alpha uz ime aplikacije
are you blind?
EKIPA!!!
KLIKNI OVDJE
Odlična aplikacija :D A kaj se tiče dizajna, kaj mu fali, nek izgleda ko iOS.
tražim neki program koji bi mi omogućio da imam net i na tabletu i na ipodu i na mobitelu, ako samo na mobitelu imam 3g. ako znate na šta mislim.... npr, imam neograničeno surfanje na mobitelu, a ja bi surfo na tabletu jer je zgodnije....
Koji mobitel imaš? Jesi probao wifi hotspot?
nisam još ništa probavo. imam nexus 7 i st15i i ipod touch... nexus ima stvarno veliki ekran i fluidan je pa mi je surfanje bolje, to mi treba dok mi ne dođe micro sim za n7
Ako imas za mobitel hotspot onda će raditi ok. Samo ga upališ i prikačiš se na mrezu sa nexus 7.
Treba mi aplikacija koja snima pozive na način da me pita da li ga želim snimati prije nego odgovorim na poziv, a opet da ne moram non stop klikat "ne" ako ga ne želim snimati, i po mogučnosti da zabilježi broj pozivatelja.
Ako postoji tako nešto, unaprijed hvala.
record.my.call možeš zadati koji broj da ti uvijek snimi ili recimo broj koji je nepoznat,dolazne ili odlazne pozive ,ne možešbirati prije poziva ili odgovora. Meni je odlična jer mi služi svrsi. Evo što ja znam !
neznam jeli netko već predložio 1Weather. Meni odlična aplikacija, dobrog izgleda sa lijepim widgetima...
neznam jeli netko već predložio 1Weather. Meni odlična aplikacija, dobrog izgleda sa lijepim widgetima...
Da, imam kupljenu!
Davnih dana sam pisao o njoj
Također preporuku.
Alternativa Palmary Weather
Probao prije nekih 3 mjeseca kada je Facebook bio u klincu (ne znam u kakvoj je sada fazi Friendcaster) i nije me baš nešto pretjerano oduševila!
Kao alternativu FB aplikaciji, koristio sam ni manje ni više, nego Browser
SwiftKey 4 "Flow" izašla iz bete.
Izvor: svijetandroida.com
Koja je razlika izmedju odex i deodex romova i koji su bolji?
SwiftKey 4 "Flow" izašla iz bete.
Izvor: svijetandroida.com
Jesu li č,ć,š,ž,đ zasebna slova ili ih se može namjestiti kao pop up?
Hitno je..
Jel zna neko?
Hitno je..
Jel zna neko?
Odex romovi imaju uz systemske apk-ove i još jedan .odex file. Time se dobiva na brzini (mjeri se u stotinkama), al deodex ROM-ovi se lakše customiziraju jer je sve ugrađeno u apk (tj .odex je uključen unutar classes.dex filea koji se nalazi u .apk-u) .
Zapravo je svejedno jer se zip alignom postiže ista brzina (to ROM automatski obavi na prvom bootu, ne brini ništa) pa bih ti preporučio deodex. Većina (97%) ROM-ova su deodexani zbog lakše customizacije.
dali zna netko neki emulator za NDS ali da ne steka, htio bi igrati pokemone a svaki koji sam do sad instalirao mi ne radi lijepo, steka kao da igram na nokiji 2700 classic a ne na SGS2