Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.695.067
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Ja imam Visu El., PBZ, devizni racun, radni (odnosno mogu kupovati aplikacije).
15 godina
Android borbeni komplet

Moj Android borbeni komplet

Mobitel : HTC Desire (Ginger Villain ROM)

Aplikacije

Igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:43 (jurica_m).

8 0 hvala 13
15 godina
Android borbeni komplet

Evo danas sam instaliro aplikaciju/igricu Draw Somethnig.... ispocetka nisam nista kuzio al kasnije sam shvatio da igras s drugim ljudima preko facebooka ili ovako općenito.. znaci ti nesto nacrtas i onda on pogađa sta je to i dok on pogodi on tebi nesto nacrta i ti moras pogoditi... zanimljiva i zabavna igra  

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Trebala bi mi navigacija za samsung galaxy fit pa bih molio preporuke gdje da skinem karte i koju navigaciju.unaprijed hvala

ŠR

0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

Evo danas sam instaliro aplikaciju/igricu Draw Somethnig.... ispocetka nisam nista kuzio al kasnije sam shvatio da igras s drugim ljudima preko facebooka ili ovako općenito.. znaci ti nesto nacrtas i onda on pogađa sta je to i dok on pogodi on tebi nesto nacrta i ti moras pogoditi... zanimljiva i zabavna igra  

igram već nešto više od desetak dana (svakodnevno).
Igrao sam i prije, ali nije bilo zanimljivo (nisam imao prijatelja, valjda?)

Dodajte me, nick kao i ovdje 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li netko najnoviju verziju Chromea za Android?

Jer kad je krenem skidati mi kaze da nije dostupna u Hrvatskoj (probao sam i sa Market Enablerom)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Chrome za Android ti je samo za ICS (4.0.x) koliko sam ja upučen.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

I knowz, imam ICS na Desireu :)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
Unix kaže...
sudy_freak kaže...

Ja sam na desireu instalirao najnoviju sa market enablerom. Ako inzistiraš mogu ti poslati apk

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
moze preporuka aplikacije kojom mogu poslat status na fb, twitter i g+ jednim klikom
TD za glupost

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima koja aplikacija koja bi otključavala mob sa dodirom po ekranu a ne da svaki put kada otključavam mob moram prvo stisnut tipku za gašenje/paljenje pa onda tek povući slider.

0 0 hvala 0
17 godina
darioklc kaže...

Jel ima koja aplikacija koja bi otključavala mob sa dodirom po ekranu a ne da svaki put kada otključavam mob moram prvo stisnut tipku za gašenje/paljenje pa onda tek povući slider.

Možeš potpuno ugasiti slider sa NoLock aplikacijom, pa samo pališ/gasiš na hard tipku.

Do NOT feed the troll!!
16 godina
CrnaBitanga kaže...
darioklc kaže...

Možeš potpuno ugasiti slider sa NoLock aplikacijom, pa samo pališ/gasiš na hard tipku.

Samo da upozorim s ovom aplikacijom se mob otključa kad pritisneš bilo koju tipku npr onu za zvuk, zato sam je ja makeo jer mi zna otključati mob i kada ne želim.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
Laxarus kaže...
moze preporuka aplikacije kojom mogu poslat status na fb, twitter i g+ jednim klikom

mislim da IM pro moze

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
redrum781 kaže...
Unix kaže...
sudy_freak kaže...

Ja sam na desireu instalirao najnoviju sa market enablerom. Ako inzistiraš mogu ti poslati apk

koji market enabler?

meni nijedan ne radi sa 3.5.16

17 godina
Mitch kaže...

koji market enabler?

meni nijedan ne radi sa 3.5.16

Ovaj: https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.racic.android.marketenabler

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
koju si zemlju stavio?
meni nijedan kod za US ne radi...stalno moram ubacit americku sim karticu
14 godina
Android borbeni komplet
Obzirom imam i račun otvoren i u HPB, a danas sam slučajno primjetio kako i oni imaju VISA kartice, upitao sam za mogućnost kupnju VISA kartcom preko interneta?!
Odgovor koji sam dobio je pozitivan, što znači kako na njihovu VISA karticu se može kupovati online, BEZ obzira "koja" sredstva plaćanja imate na računu, odnosno, na računu imaš kune, a prilikom plaćanja se radi konverzija u konkretnu valutu, sad kolika je razlika u konverziji i tečaju, neznam!
Obzirom sam naručio karticu, kroz nekih 15 dana kada ju dobijem i kupim nešto, moći ću prenijeti svoje dojmove i iskustva kako stvar hoda!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
koju si zemlju stavio?

US Tmobile i Verizon mi rade ziher

16 godina
ATJLučko kaže...
Obzirom imam i račun otvoren i u HPB, a danas sam slučajno primjetio kako i oni imaju VISA kartice, upitao sam za mogućnost kupnju VISA kartcom preko interneta?!
Odgovor koji sam dobio je pozitivan, što znači kako na njihovu VISA karticu se može kupovati online, BEZ obzira "koja" sredstva plaćanja imate na računu, odnosno, na računu imaš kune, a prilikom plaćanja se radi konverzija u konkretnu valutu, sad kolika je razlika u konverziji i tečaju, neznam!
Obzirom sam naručio karticu, kroz nekih 15 dana kada ju dobijem i kupim nešto, moći ću prenijeti svoje dojmove i iskustva kako stvar hoda!

VISA ili VISA electron?

Jer samo electron radi.....

preporuka žiro račun, da nemoraš radit kunski pa devizni

14 godina
Android borbeni komplet

@Mitch, koliko sam vidio, VISA Electron.

Konkretnije kada stigne kartica, kupim koju paid aplikaciju sa Google Play tržnice, pa javim.

BTW, upitao sam konkretno djelatnicu na šalteru; znači želim kupiti preko internta neko prijenosno računalo od recimo 10.000.00 USD, treba mi samo na računu kuna u protuvrijednosti (?), ista je odgovorila potvrdno.

Sada, valjda me nije probala navuć na "nešto" kada u slučaju nekompatibilnosti zna do mogu zatvoriti račun i vratiti karticu!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

VISA ili VISA electron?

Jer samo electron radi.....

preporuka žiro račun, da nemoraš radit kunski pa devizni

Na Checkoutu radi Visa bolje nego Visa Electron (Electronka ovisi o banci, moja ne radi)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Unix kaže...

Ima li netko najnoviju verziju Chromea za Android?

Jer kad je krenem skidati mi kaze da nije dostupna u Hrvatskoj (probao sam i sa Market Enablerom)

Chrome Beta je sad dostupan i nama :)  

(nije da ga nismo instalirali prije, ali ne preko marketa)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome

14 godina
Android borbeni komplet

Jel ima neka aplikacija s kojom mogu ograniciti pristup internet drugim aplikacijama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Ekipa, molio bih preporuku za aplikaciju za mjerenje 3G / WLAN prometa (na bazi dana, tjedna, mjeseca)

dakle ništa posebno, što jednostavnije a ako ima i widget na main screenu još bolje.

hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet
@Ziga, probaj Watchdog ili Onavo, pa što ti se više dopadne!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
yaga01 kaže...

Jel ima neka aplikacija s kojom mogu ograniciti pristup internet drugim aplikacijama?

Ima,npr. ova

Zahtjeva root-an mobitel

14 godina
neaktivan
dudo986 kaže...
yaga01 kaže...

Ima,npr. ova

Zahtjeva root-an mobitel

Vidio sam i u Avastu tu opciju, pa ako ga već imaš možda instaliranoga...

16 godina
Ima neka fighting igra tipa tekken?

Ni ovaj bruce lee ni street fighter mi nisu dobri...
a psx nemam tako da od emulatora nista..
16 godina
Igor666 kaže...
Mitch kaže...
redrum781 kaže...
Mitch kaže...
koju si zemlju stavio?

US Tmobile i Verizon mi rade ziher

eo ja sad probao i kad idem skidat falling fred koji nije za nasu zemlju mi javi usred downa da nemogu skinut jer nije dostupno za ovu regiju....

-.-

probaj market unlocker, mislim da on jedini pouzdano radi sa novim marketom.

http://www.1mobile.com/market-unlocker-323546.html

Problem sam rijesio ovako.

Kako me novi play store zivcira uzasno, ja sam jednostavno stavio 2.3.6 market (najbrži, sve naj).

I onda freezo market updater da ne updatea i stavio marketenabler.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice