- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Legija, postavio si već ovo pitanje na pdf-u za I9000, nemoj crosspostat.
U playeru i galeriji su mi se pojavile slike i muzika iz instaliranih igrica.
Kako to maknit? Jeli mogu izbrisat iz galerije i playera a da ostane na kartici ili?
Dolphin HD verzija 7.4 izasla i donosi Voice Search :D
jel znate kakav dobar video player s podrskom za divx i po mogucnosti mkv?
https://market.android.com/details?id=com.clov4r.android.nil&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbG92NHIuYW5kcm9pZC5uaWwiXQ..
Možeš probati i BSplayer, MX video player, rockplayer...
Možeš probati i BSplayer, MX video player, rockplayer...
moj favorit je RockPlayer tu. Ne znam kakva je sada situacija, ali prošlog ljeta me stvarno dojmia.
https://market.android.com/details?id=com.clov4r.android.nil&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbG92NHIuYW5kcm9pZC5uaWwiXQ..
Hm, nije ovaj MOBO Player los, ali recimo 720p .mkv na HW Decoding pusta uredno, ali nema titlova i zvuka, a na SW Decoding ima i zvuka i titlova, ali sve trza i kasni slika za zvukom :( Neko rjesenje??
Ko hoće može probati vlc (po meni najbolji višeplatformski media player) za android, trenutno u beti: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1517415
RockPlayer vrti sve i svašta i meni radi ok.
Ja koristim MX, vrijedi li on šta?
Uzas, bio mi upaljen media volume na 14/15, ja stavim search cm7 screen on off animations on cm9 i ovaj se pocne derat ko neki coban
Uzas, bio mi upaljen media volume na 14/15, ja stavim search cm7 screen on off animations on cm9 i ovaj se pocne derat ko neki coban
Dafuq?
ja sam prestao koristit dolphin browser jer je previse lag-al... vise mi je jednostavno bilo nemoguce otići na jednu ili drugu stranu stalno su se otvarali bookmarksi ili oni settingsi... Inace to mi je bil No.1 browser, ali ga je odlicno zamjenila Opera(btw. same pohvale, odlican browser, preporucam)...
da još nadodam ima Desire HD, tak da Dolphin nema razloga za štekanje...
Chrome za android (zasad doduse samo za ICS)... meni daleko najbolji browser od svih koje sam probao (a probao sam sve) ;)
Dafuq?
on je meni poceo govorit sve sta sam upiso u trazilicu i onda na kraju pita da li to zelim pretrazit.
preglupo, to je sve do konflikta sa Google TTS.
ja u tramvaju a ovaj se dere tam
ja sam prestao koristit dolphin browser jer je previse lag-al... vise mi je jednostavno bilo nemoguce otići na jednu ili drugu stranu stalno su se otvarali bookmarksi ili oni settingsi... Inace to mi je bil No.1 browser, ali ga je odlicno zamjenila Opera(btw. same pohvale, odlican browser, preporucam)...
da još nadodam ima Desire HD, tak da Dolphin nema razloga za štekanje...
? Pa ovo se lako isključi.
Da li neko zna dal' je moguće uradit update na Ice Sandwich na HTC Desire HD ?
Hvala !
Ok ! Hvala kolega, informacija mi je najbrže došla ovde pošto mi se neda da googlam - ustvari nemam vremena da istražujem !
re: Vapor
da lako se isključi, ali nije to više to bilo, bilo je previše laga...

A Opera Mini?
Instalirao ga maloprije i prouzrokovao mi je konstantno paljenje ekrana svakih 5 sekundi u prosjeku tako da sam bio primoran deinstalirati ga.