Perfect shift je perfect u savršenim uvjetima, odnosno kad kotači drže cestu. Moraš se igrati malo, npr. onaj Novitec Rosso uopće ne ide na perfect shiftove već ga moraš puno ranije, čak i prije plavog prebacit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jel znas mozda kako je sa Koenigsegg Agera R, ima sporo ubrzanje 0-100 al poslije kad uhvati maha onda stigne, tj. bolje mi idu 1/2 utrke s njim. Kad sam imao Evo X sve je bilo super..
Nemam pojma, nisam ga nikad naucio voziti
Nemam pojma, nisam ga nikad naucio voziti
E sad imam oko 1.200.000$ i mislim skupit jos 800.000$ pa da kupim il Bugattija il nekog drugog. Jel imaš neku preporuku koji auto da kupim da bzvz ne trošim? :-)
Ne znam, znam da sam uspio srediti Vipera i Zondu tako da Dodge bude gotovo nepobjediv na levelu 7 i da Zonda bude nepobjediva na levelu 8. Nisam došao do jačih
Znaci klasika sa zivim zidom i "pravim" golmanom a ne sa nekim automatskim ili staticnim "igracima".
Ko je igao ovu 3D freekick zna sta trazim.

Nisam ga licno igrao ali po ono sto vidim.. nije to to i ne svidja mi se i ako bi bilo zabavno. Mislim.. bas mi ne sjeda neko automatsko letanje golmana tamo-vamo ili prazan gol bez gokmana sa jednim covjekom živog zida ili koliko ih vec bude.
U pomenutoj java igri se takmice dvije ekipe kao u penalima samo sto sutaju iz raznih pozicija slobodne udarce sa punim zivim zidom i normalnim golmanom.
Bas cu snimit o cem use radi, imam je na k750.
Zaboravio si jet car stunts e igrica rastura :D

Racing- Reckless Racing, Asphalt 5, Raging Thunder...
FPS- Modern Combat 1 i 2...eh da se mogu sjetit jos cega
Koji mob imas?

Pokusat cu ovaj modern combat.

Preporuča tko kakav eBook reader? Probao sam Moon+ i Aldiko, i oba su dobra. Ali najbolja bi bila neka kombinacija ta dva. xD

za praćenje internet prometa koju aplikaciju mi preporučujete da je najbolja? Prekjučer sam dobio Gaalxy s1 pa sam nov u tome....Hvala

Lucky You =) Ja jos cekam ... Dovraga.
Lucky You =) Ja jos cekam ... Dovraga.
probaj ovaj maknut i skinut novi viber, tak sam ja kad sam dobio mail, i kod je dosao za sekundu

Ali ja jos nisam mail dobio :(
Evo reinstalirao sam novi Viber, ali nema pomaka ... I dalje moram cekat, pa kad dodje dodje.
Ekipa, trebam preprouku dobre aplikacije za upravljanje računalom preko moba na bilo koji način. Znači da ja iz kreveta mogu njega upalit, pusti pismu i tako...
Imam Galaxya S.
Moze preporuka nekih auto utrka za starije Android mobitele
Zna netko od kud da skinem Bloxorz? Nestao je s marketa, pa time i svih popratnih stranica..:P
Hvala.
Jel netko zna da li je ova aplikacija uklonjena sa marketa?
http://www.androlib.com/android.application.org-underdev-penetrate-BECw.aspx
Tražio sam ju rucno na marketu - ništa, preko QR code-a isto ništa :/
tu ti covjek odgovara na pitanje....
ukratko, google ju je maknuo jer se moze abuseati za logiranje na zakljucane wifi mreze. :shrug:
imas ju za naci na mobilismu...ili se javi na pm pa ti uploadam apk nekud