Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.680.027
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet

Perfect shift je perfect u savršenim uvjetima, odnosno kad kotači drže cestu. Moraš se igrati malo, npr. onaj Novitec Rosso uopće ne ide na perfect shiftove već ga moraš puno ranije, čak i prije plavog prebacit.

~
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A jel znas mozda kako je sa Koenigsegg Agera R, ima sporo ubrzanje 0-100 al poslije kad uhvati maha onda stigne, tj. bolje mi idu 1/2 utrke s njim. Kad sam imao Evo X sve je bilo super..

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemam pojma, nisam ga nikad naucio voziti

~
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Nemam pojma, nisam ga nikad naucio voziti

E sad imam oko 1.200.000$ i mislim skupit jos 800.000$ pa da kupim il Bugattija il nekog drugog. Jel imaš neku preporuku koji auto da kupim da bzvz ne trošim? :-)

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
16 godina
neaktivan

Ne znam, znam da sam uspio srediti Vipera i Zondu tako da Dodge bude gotovo nepobjediv na levelu 7 i da Zonda bude nepobjediva na levelu 8. Nisam došao do jačih

~
17 godina
neaktivan
Da li ima neka solidna igra za šutalje slobodnih udaraca kao sto je nesto slicno spomenuto na prosloj stranici ? Bila je jedna u javi, 3D free kick football ali je nisam uspio pokrenuti kroz java emulatore.

Znaci klasika sa zivim zidom i "pravim" golmanom a ne sa nekim automatskim ili staticnim "igracima".

Ko je igao ovu 3D freekick zna sta trazim.
http://stondenstik.com/index.php
15 godina
Flick kick football. Probaj pa javi.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
Ima li koja igra koja se moze u multiplayeru igrat, ali da svak igra na svom telefonu, pa putem bluetootha ili wifia? Thnx.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Ima ih ogromno, koju vrstu MPa trazis? Fps, rts, rpg, utrke... svega ima :D ali sve preko wifi, bluetooth sux.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina
neaktivan
sta kazeze na angry birds?? uz drag racing zasada najbolje igre. ima li mozda kakva dobra pucacina slucajno.?
It s me against the world
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Flick kick football. Probaj pa javi.

Nisam ga licno igrao ali po ono sto vidim.. nije to to i ne svidja mi se i ako bi bilo zabavno. Mislim.. bas mi ne sjeda neko automatsko letanje golmana tamo-vamo ili prazan gol bez gokmana sa jednim covjekom živog zida ili koliko ih vec bude.

U pomenutoj java igri se takmice dvije ekipe kao u penalima samo sto sutaju iz raznih pozicija slobodne udarce sa punim zivim zidom i normalnim golmanom.

Bas cu snimit o cem use radi, imam je na k750.

http://stondenstik.com/index.php
16 godina
gamer2 kaže...
sta kazeze na angry birds?? uz drag racing zasada najbolje igre. ima li mozda kakva dobra pucacina slucajno.?

Zaboravio si jet car stunts e igrica rastura :D

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
N3N0, meze neke utrke i neke fps igre. Hvala. Ako imas link do .apk-a, super, a ako ne, samo naziv daj.
15 godina
neaktivan
Link do apka ne moze jer je warez. Osim ako kupujes s Marketa s Enablerom.

Racing- Reckless Racing, Asphalt 5, Raging Thunder...

FPS- Modern Combat 1 i 2...eh da se mogu sjetit jos cega

Koji mob imas?
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
16 godina
Desire. No, Asphalt 5 nema MP, a u Raging Thunderu mi za MP trazi net, a ne wifi.
Pokusat cu ovaj modern combat.
15 godina
neaktivan
Aww mislio sam da Asphalt ima MP. U tom slucaju imas GT Racing, on sigurno ima.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Preporuča tko kakav eBook reader? Probao sam Moon+ i Aldiko, i oba su dobra. Ali najbolja bi bila neka kombinacija ta dva. xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Dobio sam viberov mail , ponovo sam skinuo apk i ovaj put sam dobio kod i sad radi :) e sad, ima ko da ga isprobam ? :P
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

za praćenje internet prometa koju aplikaciju mi preporučujete da je najbolja? Prekjučer sam dobio Gaalxy s1 pa sam nov u tome....Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
3G Watchdog
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
I to pro verziju koja prikazuje kolko koja aplikacija trosi interneta, a i ima dobar graf potrosnje

0 0 hvala 0
16 godina
nsoul kaže...
Dobio sam viberov mail , ponovo sam skinuo apk i ovaj put sam dobio kod i sad radi :) e sad, ima ko da ga isprobam ? :P

Lucky You =) Ja jos cekam ... Dovraga.

16 godina
neaktivan
sardax kaže...
nsoul kaže...

Lucky You =) Ja jos cekam ... Dovraga.

probaj ovaj maknut i skinut novi viber, tak sam ja kad sam dobio mail, i kod je dosao za sekundu

16 godina

Ali ja jos nisam mail dobio :( 

Evo reinstalirao sam novi Viber, ali nema pomaka ... I dalje moram cekat, pa kad dodje dodje.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ekipa, trebam preprouku dobre aplikacije za upravljanje računalom preko moba na bilo koji način. Znači da ja iz kreveta mogu njega upalit, pusti pismu i tako...

Imam Galaxya S.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mislim da ne postoji aplikacija sa kojom mozes upalit komp preko moba, za upravljanje programima na vec upaljenom kompu da.
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze preporuka nekih auto utrka za starije Android mobitele {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Zna netko od kud da skinem Bloxorz? Nestao je s marketa, pa time i svih popratnih stranica..:P

Hvala.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel netko zna da li je ova aplikacija uklonjena sa marketa?

http://www.androlib.com/android.application.org-underdev-penetrate-BECw.aspx

Tražio sam ju rucno na marketu - ništa, preko QR code-a isto ništa :/

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

tu ti covjek odgovara na pitanje....

http://underdev.org/

ukratko, google ju je maknuo jer se moze abuseati za logiranje na zakljucane wifi mreze. :shrug:

imas ju za naci na mobilismu...ili se javi na pm pa ti uploadam apk nekud

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice