Hehehehe oboje prema aplikaciji u plusu sam za sad XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta banka kaze ;)
Aplikacija je pristrasna ;)
I banka kaze da sam u plusu danas sam provjeravao XD za sad se suzdrzavam ali nije lako ima dosta iskusenja XD

http://db.tt/Pp8lsQ2
P.S. UEFA.com aplikacija s Marketa je super

I preporucam aplikaciju za slikanje panoramskog nacina. Znaci, uslikate sliku u prirodi i kasnije kad ju gledate, prosiri vam cijeli krajolik, obuhvati i ono sto mislite da niste slikali. Aplikacija se zove Photaf. Sve imate na nasem Marketu.

kako si ju igrao? meni je bilo retardirano pokusavati baciti govnjara u drift sa accelerometrom. maha i trza i tilta ka ludjak - nikako.

ne, igra leti, ali accelerometrom upravljati i pokusavati izvesti drift je lose napravljeno. a nakon par staza mi nije bio napet jer sam ga par miseci prije od a do z presa na kompu...:)
nema novijeg, ipod pad phone imaju hot pursuit, nama ga jos nisu dali.
Shift je nazalost trenutno najbolja igra tog zanra za Android :(. Kazem nazalost jer moze puno bolje, sta je je... Gameloftovi Asphaltu se baziraju na NFS sa PCa, znaci totalno nerealno, arkada, razbijacina. A ovaj NFS nije NFS, puno je realniji od NFSa za PC :).

Evo da stavim i ja svoj mali borbeni komplet:
3G Watchdog - sve je već rečeno o njemu.
Adobe Reader - za razliku od onog na računalu, ovaj na Androidu je vrlo brz i sjajno odrađuje posao.
ATP/WTA Live - za tenisoljupce.
Dr.Web Light - antivirus alat.
Dropbox - sve znate.
Evernote - odlična aplikacija za izradu bilješki.
F1.com 2011 - aplikacija za real-time praćenje utrka Formule 1.
Glow Hockey - zarazna igra za koju sam saznao na Šefovom blogu :)
Live Holdem Pro - Texas Hold'em Poker igra.
Opera Mini - riječi su suvišne.
Soccer Livescores - aplikacija za praćenje nogometnih rezultata; ima mogućnost i virtualnog klađenja.
Evo moje osvježene liste:
Aix Weather temperatura i vrijeme na grafikonu za slijedećih 24h
AndroZip za kompresirane datoteke
AppAware statistika najkorištenijih appova
Battery Calibrator samo ime kaže, treba ROOT
Foundation Profile-MIDP za pokretanje java midleta
FX-602P Simulator casio simulator
IP calculator+ w/whois samo ime kaže
LiveSports24 F1™ Racing neslužbena F1 app
Overlook Fing look@lan
SD Speed Boost samo ime kaže, treba ROOT
SD Tools sd card bench
SoundHound kao shazam
System Info Widget info o mobu na homescreenu
SystemApp Remover brisanje stock appova, treba ROOT
Transdroid Torrent Manager samo ime kaže
X-Formula igra, vožnja
Absolute System file manager, mjenjanje fontova i bootanimacija, treba ROOT
AsciiCamera slika u ascii
AtomaRSS RSS widget
Aura navigacija
Barcode Scanner samo ime kaže
barcode2file višestruko skeniranje barcodova, spremanje ili slanje mailom
Bat Stat widget za status baterije: %, napon, temp
Beautiful Widgets svi već znaju za ovo...
Beautiful Widgets Animations Addon dodatak za prethodni
Calendar Pad Pro kalendar
Call Meter NG statistika potrošnje sms,data,pozivi
Camera360 Ultimate fotografiranje
ColorNote za kratke bilješke
ConnectBot ssh klijent
Cool Reader meni služi za rtf, čita i epub, fb2, txt, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, pml
Dialer One smart t9 dialer, zamjena za phone app
droid VNC server upravljanje mobitelom preko računala, treba ROOT
ezPDF Reader za pdf
F1 Timing 2011 F1 app odobrena od FOM, glomazna i skupa, ali ima GPS pozicije svakog bolida u real time-u
F1.com 2011 službena F1 app
LazyDroid Server kontrola moba sa računala (sms, kontakti, senzori, kamera, clipboard)
Moxier Mail za pristup exchange serveru
MP3Tag Editor samo ime kaže
MultiTasking Pro grafički task manager
QuickPic zamjena za stock galeriju
Shark za snifanje prometa, treba ROOT
SharkReader za iščitavanje datoteka gore navedenog programa
ShootMe za screenshotove, treba ROOT
Sipdroid voip klijent
System x ibm system x quick reference
SystemPanel system monitor, app/task manager
Tapatalk za tapatalk enabled forume
Terminal Emulator samo ime kaže
Jel zna netko neku aplikaciju za ometanje zvucnika, znaci nesto sto bi simuliralo poziv ili koristilo neku drugu foru?
Imaš baš aplikaciju, zove se Fake Call ili tako nešto. Potraži.
Jel ima jos prijedloga?
Čekaj, ne razumijem, što točno trebaš?
"get of my lawn" na marketu je.
kad ostarite,više frekvencije ne čujete ali mlađi i glasni tinejđeri sigurno da.priceless za tjerati mulariju(naziv sve govori).
A yasto ti treba? :D
"get of my lawn" na marketu je.
kad ostarite,više frekvencije ne čujete ali mlađi i glasni tinejđeri sigurno da.priceless za tjerati mulariju(naziv sve govori).
Imam nesto slicno vec dosta dugo, ali toboze tjera komarce. UltraSound...
Dobro za zajebanciju na satu

znaci sve prek moba da radim, samo sam spojem prek WiFi, ne da spajam mob sa kompom il nesto slicno ..

Tog nema na marketu kolko vidim ?
na Applanetu il ?
btw. trenutno applanet ne radi, a vise mi dojadio majke mi! kako me iznervira pa to je strasno, stalno neke pm nadograduju a nikako da proradi ! pa cu skinut Blackmart .. jel na njem ima ?
Ali nema besttube tamo. Zato ima na BlackMarket Alpha

na Applanetu il ?
btw. trenutno applanet ne radi, a vise mi dojadio majke mi! kako me iznervira pa to je strasno, stalno neke pm nadograduju a nikako da proradi ! pa cu skinut Blackmart .. jel na njem ima ?
Ima na blackmart...usput, primjetio sam da na blackmart ponekad ima novijih verzija nego na Applanet...npr, skinuo sam neku app sa applaneta, zatim otidem na blackmart i vidim da ima update na noviju verziju
na Applanetu il ?
Ima na blackmart...usput, primjetio sam da na blackmart ponekad ima novijih verzija nego na Applanet...npr, skinuo sam neku app sa applaneta, zatim otidem na blackmart i vidim da ima update na noviju verziju
cudni su mi svi ti "marketi". imaju verzije koje ne postoje ni na pravom marketu..nije mi to jasno, mogucnost instaliranja nekog malwera prilicno velika po meni...
Ipmart-forums ima sve :)

Ipmart-forums ima sve :)
ma bolji mi je mobilism....ali zgodan je ovaj blackmarkt jer se samo pritisne update i on automatski sve napravi bez potrebe za nekim dodatnim pritiskanjem, i brz je k tome :)
ali da, ne vjerujem im bas ni ja, ima puno nelogicnosti...