Preporucan Widgetsoid

ej pozdrav..trebao bih dobru app za kalkulator i za video player ( da podrzava mnoge formate i brzo pusta )
koristim android 2.2 :)
molim prijedlog !
Piratluk!
slažem se sa tobom, al vrijedi samo za posanje po forumu, al za sms, jok, čim stisneš koji put č,š,ć,đ,ž, odma prebaci na par poruka više. ja istipkam bez dijakritičkih znakova 2 poruke, a sa njima minimalno 5 mi zabilježi i naplati.
Neki možda ne znaju...
Blackmart alpha (ime sve govori)
http://www.mediafire.com/?s1mnau270at324y
Da li ovdje govorimo o Tomislavu Gudelju, Jure?
ako je to taj dečko, reči mu da mu je posal OK, ali ako može da napravi u više boja, po mogućnosti (treže cure roza ili pinky nijanse, molim lijepo), a i činjenica sa hrvatskim znakovima je u najmanju ruku strašna, ako se može nešto napraviti, ma platio bih samo da ne zveknem 4 SMS-a ako uporabim čćž u jednoj rečenici, molim te, proslijedi ovi post Tomisalavu, ako se o njemu tute radi, bok!!!!
Sve je to lijepo Šefe, skinuo je ja, ma je ne mogu otvoriti u porukama, kada stisnem malo, za način unosa, imam Gingerbread tipkovnicu, HR tipkovnicu, čak i WiFi nekakvu tipkovnicu, ali ove ne! gdje da ju potražim ili nešto drugo učinit predlažeš!?
Ako si je instalirao, onda moraš u Settings - Language and Keyboard "omogućiti" rad toj tipkovnici.
Ako si je instalirao, onda moraš u Settings - Language and Keyboard "omogućiti" rad toj tipkovnici.
Da šefe, ali ju ja tamo ne vidim. U postavkama teksta imam sam o 1, GingerKeyboard, Gingerkeyboard postavke, 2, GingerKeyboard √, 3 HR Keyboard √, 4 Touch Input, Touch Input Postavke, 4, WiFi Keyboard √. Znamda bi se i ona trebala tu nalaziti ali je nejma. Uredno ju vidim kao preuzetu na Android Marketu, a i u Upravljanju aplikacijama, ali nikako do nje i.
Znalo se i meni dešavati s drugim tipkovnicama, no reinstall je riješio. Jesi probao?
Logično zboriš, maknuti treba neke tipkovnice, vjerojatno je prozor za tipkovnice premali pa ne može sve ih pokazati.
Znalo se i meni dešavati s drugim tipkovnicama, no reinstall je riješio. Jesi probao?
Na žalost moju, deinstalacija pa instalacija nanovo je probana, vjerojatno je gužva u kaznenom prostoru, trebam raščistiti situaciju.
Javim kako sam prošao.
sefe skino sam smart key...kako da omogucim hrv znakove na njoj?(skino sam croatian za smart key)
sefe skino sam smart key...kako da omogucim hrv znakove na njoj?(skino sam croatian za smart key)
idi u smart key settings i pod language odaberi croatian,oad pritisnes s dobijes opciju za sh,pisem smoba pa zeza.
Pogledaj u postavke...
Imaš slova čć tako da dugo držiš stisnuto c. Ista stvar i za žšđ...
ZDbox
Aplikacija koja objedinjuje više stvari. Pokazuje postotak baterije u "notifikejšn" baru,prati internet potrošnju,omogućava zaključavanje aplikacija,task killer,app manager
Besplatna na marketu
Can Knockdown 2 simpaticna igra :D
Can Knockdown 2 simpaticna igra :D
Jeste..U početku vrlo zabavna igra, s odličnom grafikom, kao i fizikom, ali s vremenom postane pre pre teška..
To je samo za gledanje ili?
Neki možda ne znaju...
Blackmart alpha (ime sve govori)
http://www.mediafire.com/?s1mnau270at324y
Ovaj market mi izgleda prelijepo, svakako vrijedi instalirati. Neznam kolko je up to date sa verzijama, ali dao mi je odličan dojam vec na prvi pogled. Kad ideš pod My Device, tamo je popis instaliranih aplikacija i koja verzija je instalirana, te koja je nova dostupna za skinuti. Prikazano je da li je aplikacija free te da li je crackana i svaka aplikacija ima podugačak opis. Thumbs up za market