Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.671.041
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Jebasu123 kaže...
antimadridista kaže...

treba mi program preko kojeg bi se mogao bežično spojiti sa mobitelom na komp (preko wi-fi) i prebacivati muziku i ostalo...postoji li takav program za android?

WiFi file explorer pro

hvala ti puno, evo preporucam svima ovaj program,brz je i jednostavan i odlicna stvar ako se ne zelite mučiti sa kabelima...

15 godina
torrente kaže...

mozda ti daju neki savjet,a ja sam prezadovoljan sa opcijom dropbox,koja je inace super stvar i bez mobitela.

regas se na dropbox i imas 2gb "skladisnog prostora".

ubacis sa pc-a fajle koje zelis ili postavis folder za seranje.

na mob instalas sa marketa dropbox

sada mozes preko wifi skinut na mob sto god seras na pc-u. naravno i preko mobilnog neta bilo gdje da se nalazis, svratis u svoj dropbox i uzmes sto ti treba.  i obrnuto, slikas negdje mobom neku sliku i sibnes je u svoj dropbox,pa je doma na kompu pogledas.

i ne treba ti instalana aplikacija na pc-u...dovoljan je login na dropbox pretinac :)

alat ko narucen za ovaj sport. ni BT ni usb konekcija,sve sa pc-a sheram dropboxom.

koristim i ja dropbox i odlican mi je,ali ovo mi je trebalo samo kao zamjena za kabel,ako nesto na brzinu zelim prebaciti na mobitel,a ne moram uploadati na dropbox...

17 godina
Android borbeni komplet

i kad sam spominjao dropbox, moze vam super posluzit i 4shared servis.

makar tamo brzinski mozes skinut neku mp3-cu ili dilat svoj sadrzaj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
3 odlicne igre!
Flick kick: Football
FK Rugby
FK Field Goal

Ovaj Football mi je predobar, ali druge 2 nisu za bacit :)

Registrirajte se na OpenFeint pa da malo usporedimo highscoreove :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koliki vam je score na Ninja jump? Ja sam dogurao do 11 000.
16 godina
Android borbeni komplet

ei, jeli ima koji program da bi recimo preko mobitela stream-ao tv emisije, a gledao bi to na laptopu? ofc bio bi spojen kablom na laptop...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comfort kaže...

Koristim "fancy widget" ali jednostavno mi ne želi povući vrijeme .. jel postoji još kakav koji zasigurno radi može i onaj koji se plaća a da je dobar !?

hvala

Ispričavam se na kasnom odgovoru budući da me nije bilo na kompjuteru neko vrijeme. Problem je u tome što ti ne može uhvatiti lokaciju, odi u postavke i ručno postavi lokaciju i učitat će vrijeme bez problema.

14 godina
Android borbeni komplet
Za vas koji se želite igrati i probavati pronašao sam pomoću Engadget stranice nešto; dakle skinite ove aplikacije;
1 Immersion MOTIV Studio Bridge by Immersion Corporation;
2 Immersioon UHL effect preview by Immersion Corporation,

iskreno ja sam skinuo ali nisam deweloper, pa ako netko to i takvo nešto zatreba evo tu je. Ako bude pozitivnih komentara, meni drago!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

treba mi program preko kojeg bi se mogao bežično spojiti sa mobitelom na komp (preko wi-fi) i prebacivati muziku i ostalo...postoji li takav program za android?

File Expert - besplatan.

Podrzava HTTP, FTP i SMB

14 godina
Android borbeni komplet

Najnovije sa internetske stranice CNET News.com OPERA svima znani internetski preglednik pokreće svoju marketplace Appia za sve OS-ove, uključujući i Android!

Otvaranje stranice je najavljeno za danas, otvorio sam stranicu i uspio skinuti jednu probnu aplikaciju.

Za one koji ne žele se mučiti sa traženjem, evo cijele adrese; http://mobilestore.opera.com/hr.en.usa/android/index.html

P.S. nadam se da će pomoć ljudi!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ili skinete Operu pa direktno iz Opere tj. nudi se u Speed Dialu link...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koja je aplikacija najbolja za vremensku prognozu? weatherpro mi izgleda odlično, ali je neprecizna.

Aplikacija za pomorsku navigaciju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Evo vam link na Google Earth apk

http://db.tt/VWSO5B6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuke za Abduction! igru. Vi ste krava i skacete i pazite da ne padnete.
16 godina
jurica_m kaže...

A ima i abduction 2 koji je također dobar{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Imate i Hyper Jump :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To mi je sve na shemu doodle jumpa, koji mi je puno bolji {#}

i Doodle jump je ugodnije igrat na Desireu nego ajfonu, nekako bolje kapira pokrete ^^

15 godina
Stoja kaže...

Koja je razlika, ova dvojka je nastavak ili? Igra je skroz fora. I da, zna li netko neke utke aviona, nešto na foru TurboFly 3D, ili npr. pucačina neka s avionima, a da je lijepa grafika i da je koliko toliko dobar multitouch?

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Stoja kaže...

Koja je razlika, ova dvojka je nastavak ili? Igra je skroz fora. I da, zna li netko neke utke aviona, nešto na foru TurboFly 3D, ili npr. pucačina neka s avionima, a da je lijepa grafika i da je koliko toliko dobar multitouch?

winds of steel je ok pucachina sa avionima..

17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

I ne samo krava. U nastavku ove zanimljive igre, možete postati i klokan, medvjed, koza, slon valjda i još par 'domaćih' životinja {#}  Zabavna igra.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
HAWX
StarPagga
Mini Squadron
X-Plane

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

Moze mi neko poslat link za skinuti TITANIUM Backup PRO *root*.apk? Hvala. 

Applanet je DOWN :(

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Stoja kaže...

Dobra ti je Skies of Glory. Neznam za ostale, ali ovu mozes i preko neta igrat ako oces

16 godina
sardax kaže...

Moze mi neko poslat link za skinuti TITANIUM Backup PRO *root*.apk? Hvala. 

Applanet je DOWN :(

Imaš tu i besplatnu i pro verziju. Ako nemaš para uzmi besplatnu verziju, nije neka velika razlika.

17 godina
Nije down. Skini 2.7.9.4
Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
15 godina
neaktivan
Meni force closea kad pokusam uci u neku aplikaciju :@@@.
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
15 godina
Postoji li neka aplikacija, osim Tapatalka, ali na tu foru, da mogu s njom pregledavati Bug forum? Ja koristim Tapatalk za jedan drugi forum, a sam Tapatalk ne podrzava Bugov forum pa me zanima postoji li koja aplikacija koja bi pokretala sve te forume?
15 godina
neaktivan
m.bug.hr je najbolje moguce :S, nema edita i otvaranja tema, al sto je tu je :@...
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
15 godina
To i ja koristim, ali pitam za alternativu neku...
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Mislim da ti za ovaj forum ne postiji nesto takvo jer je jedinstven :)

Svi ovi forumi s kojima radi Tapatalk su na istu foru, ali Bug Forum je drugaciji...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice