Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.388
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel zna netko hoce li biti Dink Smallwood za Android? Nesto sam citao prije da bi mogao biti, jel ima netko informacija vezano za to?

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
ivele kaže...

Evo jedna posebno za logica ...ambient time home launcher koji nudi 5 homescreens, novi lock screena te jedan live wallpaper.Nije nesto posebno ali dosta mocno izgleda :)

Sto za mene? Ja koristim ADW i ima 7 HS ;)

A kad dobijem 2.1 probacu louncher pro.

:)
15 godina
neaktivan

Mislim da ce ti se svidjeti,ne ocekuj nista specijalno,al s obzirom da je 1.6 ne izgleda lose :)

16 godina
Android borbeni komplet

Evo jedna dobra igra. Zna bit malo frustrirajuća al nije jako teška. Do 19. levela. Ako ga tko pređe nek mi javi šta treba napravit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ja sam je prosao, ali se ne sjecam koji je 19 level. podsjeti me pa ti kazem

jeremija
15 godina
dejo6 kaže...

Evo jedna dobra igra. Zna bit malo frustrirajuća al nije jako teška. Do 19. levela. Ako ga tko pređe nek mi javi šta treba napravit.

ja sam skoro razbio mob zbog te igrice, tolko me na ljutila da sam htio sve porazbacat Smijeh

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
15 godina
neaktivan
Visak kaže...

A postoji li nešto slično MusicID-u? To je Win aplikacija koja na temelju kratke snimke prepoznaje o kojoj pjesmi se radi.

Shazam,radi odlično.

16 godina
neaktivan

Da, ali novija verzija dopusta tek ograniceni broj tagganja, ne znam koliko, mislim oko 30 na mjesec, ali pokazuje neke fore kao npr. biografija itd. Stara verzija je imala samo tagganje, neograniceno, pokaze ti ime pjesme, izvodjaca, album, neki tekst, link, album art i tako. Sve to ukratko ali bude informacija i vise nego dosta. Ako nekome treba stara verzija (NIJE piratstvo, taj apk je starija verzija aplikacije, backup apk-a kojeg sam povukao tako da ga mogu imati 1.1, staru verziju, i na novom ROM-u), nek me cimne na PM.

16 godina
merio kaže...

ovaj:

15 godina
Android borbeni komplet

mislim da su hintovi "women" i nesto kao muskarci to vole, zele. ne sjecam se. odgovor je boobs iliti 80085.

jeremija

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Zbog problema nisam bio u mogucnosti iskusavati nove aplikacije i vama ih predlagati nekoliko dana, pa zato danas donosim ultracool aplikacije! :)

Cheezburger, LOL Sites i Random Lolcat
Aplikacije koje skidaju slike s Cheezburger Networka. Tu spadaju LOLcats, LOLdogs, Very Demotivational, There i fixed it, Failblog itd. Izvor smijeha u svako doba dana!

Nerdgasm
Jos jedna aplikacija za "generiranje" smijesnih slika

Fishin 2 go
postanite virtualni ribic!

Shark or die
Kao u Hungry Shark, u ulozi ste morskog psa, ali pogled je drugaciji.

Secrets
cuva sve vase lozinke

Stay tuned for moar! :)

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// See the invisible, do the impossible, Row Row Fight the Power!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...
Meridian Player

Ne pušta mkv

Bit će!
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nije aplikacija, ali je svakako korisna fora za sve one koje zivciraju oglasi. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ga ovdje preporucio ima sigurno mjesec dana a mozda i vise ;) Tacnije 25.08.2010 godine ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=8&jumpto=1211746&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 20:38 (logic).
16 godina
neaktivan

Oprosti, nisam znao buduci da nisam citao cijelu temu. Samo sam vidio to na XDA dok sam listao, pomislio da je zgodno i stavio tu na forum. Ne znadoh :S

17 godina
neaktivan

Nema ljutnje. Zato am stavio smajli. Samo ti postaj jer bolje dvaputa nego nijednom ;)

17 godina
Android borbeni komplet

Na pomolu sporazum google-a i paypala.

Očekujem da će nam to omogućiti i paid apps sa marketa.

Izvor: http://www.thestreet.com/story/10880639/1/google-paypal-set-on-android-deal.html

If at first you don't succeed; call it version 1.0

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

evo ti za teme: http://www.4shared.com/file/Q-abihGT/GDE_0405.htm - full verzija, teme skidas s marketa

http://www.androlib.com/android.application.com-nd-android-pandahome-jtjm.aspx - aHome teme

http://www.androlib.com/android.application.ymst-android-homeswitcher-qEw.aspx - manager za teme, i aplikacije koje koristis

http://jbthemes.com/anderweb/ - ADW teme

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li netko kako postavljati dozvole aplikacijama za pristup webu, zivciraju me oni adds sranja i zbog prometa na racunu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upiši u Market Search "firewall" pa bi trebao naći nešto.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da održim aktivnu temu, jedan trik za sve one koji žele kupiti neku aplikaciju na Marketu a ne žele pribjegavati piratstvu:

Kako kupovati Andorid aplikacije iz Android Marketa u Hrvatskoj - SAMO ZA ROOTANE UREĐAJE

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 11:29 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Proz0r kaže...

Da održim aktivnu temu, jedan trik za sve one koji žele kupiti neku aplikaciju na Marketu a ne žele pribjegavati piratstvu:

Kako kupovati Andorid aplikacije iz Android Marketa u Hrvatskoj

Naglasak treba staviti "for rooted phones only" a oni koji nisu rootani neka googlaju za appoveBelji se

Stoja
16 godina
dejo6 kaže...
merio kaže...

ovaj:

80085=BOOBS :))

Steam:luka2301
16 godina
neaktivan

@Stoja

Haha nisam ni skužio, već taj root pristup uzimam zdravo za gotovo ;)

Evo, editirao sam.

16 godina
Android borbeni komplet

My Phone Explorer koji je dobro poznat svima koji imaju ili su imali neki sony ericsson od sada podržava i android.

Samo treba instalirati jednu aplikaciju na mob, drugu na komp i to je to. Podržava povezivanje preko USBa ili WIFIa.

Program za komp skinete ovdje a za mob preko QR koda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Postoji li neki torrent klijent? Nalazim samo "remote klijente"...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, zanima me da li postoji neki program koji je slican securew2 posto za wireless na faxu treba WPA+EAP-TTLS+PAP da bi se spojio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 13:34 (theveryend).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Jel postoji ikakav background changer? Tipa da mjenja svakih nekoliko dana?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Jel postoji ikakav background changer? Tipa da mjenja svakih nekoliko dana?

Backgrounds, no ima samo opcije hourly, 12h, daily.

Ali zato nudi download gomile wallpapera, pa je i bez ovog što ti tražiš dobar za imati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice