Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.447.153
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi

Skini Companion:

http://support.sonymobile.com/global-en/tools/xperia-companion/

Kad se instalira, ugasi mobitel,uštekaj USB kabel u mobitel,drži VOL- tipku i onda uštekaj USB kabel u kompjuter.

Svjetllila ti bude plava LEDica iznad ekrana,to znači da si dobro napravio.

Onda otvori Companion i trebao bi ti ponuditi opcije za popravak softvera.

Kruha i igala...
13 godina
fer-de-lance kaže...

Skini Companion:

http://support.sonymobile.com/global-en/tools/xperia-companion/

Kad se instalira, ugasi mobitel,uštekaj USB kabel u mobitel,drži VOL- tipku i onda uštekaj USB kabel u kompjuter.

Svjetllila ti bude plava LEDica iznad ekrana,to znači da si dobro napravio.

Onda otvori Companion i trebao bi ti ponuditi opcije za popravak softvera.

hvala, ali računalo ne prepoznaje uređaj.

A zašto se to dogodilo?

ako mi ga u servisu poprave, dali postoji mogučnost da mi se to opet dogodi? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 21:50 (Thiago99).
13 godina

Možda softverska, a pošto ga PC više ne vidi, vjerojatnije hardverska greška :(

Zašto? To ti nitko ne može točno znati. Zašto crkne TV, zašto krepa matična ploča... Mobiteli se kvare isto ko i ostala elektronika.

Odma šalji u servis.

Da, može se dogoditi ponovo, ali se lijepo nadaš da nije greška u korištenju ili u npr. punjaču, nego je bila recimo tvornička greška na nekom od dijelova... :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

jel ima neka aplikacija u stilu ove samo suprotno znaci s ios na android. probao sam staroj seliti sve i to je muka isusova jer nisam nasao nista takvo slicno za ios->android dok u suprotnom slucaju to ide vrlo jednostavno (radio sam to sestri).

e sad posto si nesto mislim mozda prec na oneplus3 ovo mi je ona mozda i kljucna stvar pa eto ako neko zna pomagajte :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
brada09 kaže...

jel ima neka aplikacija u stilu ove samo suprotno znaci s ios na android. probao sam staroj seliti sve i to je muka isusova jer nisam nasao nista takvo slicno za ios->android dok u suprotnom slucaju to ide vrlo jednostavno (radio sam to sestri).

e sad posto si nesto mislim mozda prec na oneplus3 ovo mi je ona mozda i kljucna stvar pa eto ako neko zna pomagajte :)

A da jednostavno sinkroniziraš sa iTunesom, i onda iz njegova librarya sve copy-paste na OP3, a kontakte sinkroniziraš na mail, pa se istim mailom prijaviš na OP3.

Bar pretpostavljam da je to moguće (meni je sinkronizirao s Outlooka koji je bio na Lumiji na Android kontakte bez beda, kad sam se ulogirao na njega, valjda je moguće i u ovom slučaju).

Ili ovak: https://support.apple.com/kb/ph3606?locale=en_US

Kruha i igala...
14 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
brada09 kaže...

A da jednostavno sinkroniziraš sa iTunesom, i onda iz njegova librarya sve copy-paste na OP3, a kontakte sinkroniziraš na mail, pa se istim mailom prijaviš na OP3.

Bar pretpostavljam da je to moguće (meni je sinkronizirao s Outlooka koji je bio na Lumiji na Android kontakte bez beda, kad sam se ulogirao na njega, valjda je moguće i u ovom slučaju).

Ili ovak: https://support.apple.com/kb/ph3606?locale=en_US

mob mi je sinkroniziran s itunesom ali taj bekap je u nekom cudnom formatu (jedan fajl).

ma jos kontakte bi se i dalo skemijat ali ako i ostale stvari moram tako gerila nacin onda mi se to bas i neda, zato pitam jel ima neki app koji to napravi a za koji ne neznam? ak nema onda mi je to prevelika zezancija za prelazit (kolko god to mozda nekom cudno).

9 godina
neaktivan
brada09 kaže...

mob mi je sinkroniziran s itunesom ali taj bekap je u nekom cudnom formatu (jedan fajl).

ma jos kontakte bi se i dalo skemijat ali ako i ostale stvari moram tako gerila nacin onda mi se to bas i neda, zato pitam jel ima neki app koji to napravi a za koji ne neznam? ak nema onda mi je to prevelika zezancija za prelazit (kolko god to mozda nekom cudno).

Ne znam onda, a taj jedan file je vjerovatno neka vrsta arhive (pogledaj ekstenziju).

Ako je, otvoriš je nekim programom kaj to podržava i extractaš na OP3.

A kontakte kad s iClouda backupaš, samo dobiveni .vcf file prebaci na OP3 i importaj u imenik.

Kruha i igala...
15 godina

Već duže vrijeme me kod Android OS-a nervira to što nije očitavao moj korisnički broj. U stvari jeste, dok prije par godina nisam morao promjeniti prvu SIM karticu u kojoj je "tvornički" bio upisan moj broj. Pomoću Google-a nisam mogao pronaći ništa korisno. Jučer mi je palo na pamet da su starije verzije telefona imale mogućnost upisivanja korisničkog broja na SIM karticu. U kući sam pronašao i probudio iz mrtvih stari Sony Ericsson W800i, sticajem okolnosti imao sam i standardSIM/microSIM/nanoSIM adapter i u njega ubacio svoju microSIM karticu. U postavkama sam prilično lako pronašao opciju upisivanja svog broja na SIM, upisao broj i vratio SIM u HTC 10. Sada Android može da čita moj korisnički broj. Zanimljivo da uz toliko godina poliranja Android OS-a, on pored svega nema mogućnost pisanja podataka u SIM karticu (osim kontakata). Čak ne postoje ni aplikacije koje bi upisivale podatke na SIM, već samo čitaju podatke sa nje. Nadam se da će nekome ova informacija biti od koristi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Broj ti piše u postavkama(o telefonu>status).

A kaj se tiče toga, kaj je drugo uopće imoguće zapisati  na SIM osim brojeva?

Kruha i igala...
15 godina

Pa na status sam i gledao. Pisalo je unknown. Osim kontakata  i brojeva moguće je štošta zanimljivo upisivati u SIM kao SMS poruke koje je moguće uređivati, itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Pa na status sam i gledao. Pisalo je unknown. Osim kontakata  i brojeva moguće je štošta zanimljivo upisivati u SIM kao SMS poruke koje je moguće uređivati, itd...

Čudno, meni je na svim Android mobitelima pokazivalo broj u statusu u settingsima.

A ova situacija sa SIM karticama je ista i na iOS-u i WP.

Slažem se, glupo, ali kaj ćeš.

Povode se za CDMA mrežama, pa će uskoro i kod nas ukinuti i SIM kartice (za nekih 5-10 godina).

Kruha i igala...
17 godina

Postoji li besplatna aplikacija za Android koja može vratiti obrisan folder sa slikama ili neku pojedinu sliku?

15 godina

ovaj novi messenger mi je sranje obicno, koja je dobra verzija prije ove sta mozes objavljivat slike i di su oglasi

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maxy0 kaže...

ovaj novi messenger mi je sranje obicno, koja je dobra verzija prije ove sta mozes objavljivat slike i di su oglasi

Ima odi ovdje i odaberi verziju koju ti podrzava cpu  http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-99-0-0-20-136-release/

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 23:59 (zviznemte).
14 godina

2013 facebook app, messenger ni ne treba, samo skines jedan apk, ima tu na forumu psotavljo sam link vec, koji zavara fejs pa mozes koristiti chat unutar aplikacije..meni na samsung s2 radi sve ko podmazano, nije mi jos palo na pamet skidat novu verziju fejsa + messenger, jede ram, steka, jede podatke i samo glupost ubacuju unutra

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma messenger mi je cak ok app bila prije ovih updateova, jako cu prakticni ovi chat heads, a facebook app ne pomisljam instalirat na mob... Evo skinuo sam bio neku verziju iz listopada i kad sam ju instalirao opet sam imao novu verzihu. Kako to?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hmmm nznm. O da ti je najbolje skinuti Facebook Lite imaš Facebook i poruke u jednim. Apk je težak samo 2MB i to nema nikakvih sranja kao u Messengeru
15 godina

neznam kakve vi probleme imate sa fb app...ne kuzim zasto ju svi izbjegavaju...a sto se tice novog messengera, uredno sam odbio upgrade i moram sad ubuduce paziti da ne idem na update all, nego 1 po 1, manje msgr

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Možda zato jer je fb aplikacija najveći potrošač baterije?

Nego, jel ko instalirao novu verziju google keyboard iliti gboard? Mob (G4) mi se nekad zna smrznut, sad više ne znam jel do njega ili aplikacije, al otkad je ta nova verzija, dolazi mi do smrzavanja
13 godina
kbenzema kaže...
Možda zato jer je fb aplikacija najveći potrošač baterije?

Nego, jel ko instalirao novu verziju google keyboard iliti gboard? Mob (G4) mi se nekad zna smrznut, sad više ne znam jel do njega ili aplikacije, al otkad je ta nova verzija, dolazi mi do smrzavanja

Kod mene bez problema.

Taj dan kad mi je došao update za Google tipkovnicu, došao mi je update za 13 aplikacija i novi firmware za mobitel! :D Tako da i imam problema, nemam pojma od kud bi krenuo :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
@kbenzema.. i meni gboard loše radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

GBoard tj sada bivši Google Keyboard radi odlično, ima svojih mušica nekad na LG G2 mini, no to je očekivano s obzirom na količinu RAM i na to da koristim custom ROM gdje god mogu (trenutno je Ressurection Remix 5.8.0 7.1.1_r6 sa Viper4Android & Dolby audio modom iz A.R.I.S.E. ekipe za trenutne slušalice koje koristim)

Na ostala 2 uređaja gdje koristim Google Keyboard (po novom GBoard), nisam primjetio lag ili neke mušice

Napomena: koristim Gboard od prvog leaka na Android Police i Apkmirror.

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kad napadam slova nemam problema.. Kad svajpam strašno je bugovit gboard.. Nije takav G Keyboard bio
14 godina
neaktivan
nabadam slova :)

0 0 hvala 0
14 godina

mene jedino nervira sto se ne moze maknuti onaj "G" bar gore, zauzme 1cm ekrana bez razloga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Može se mak uz udi u gboard aplikaciju odi na search i disableaj

15 godina
Svejedno ostaje traka sa opcijama. Totalno nepotrebno.
Ugl. Skinite si stariju verziju i riješeno :)

0 0 hvala 0
12 godina
Meni je ovako sasvim u redu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da, ne moze se maknuti...totalno me nervira, da se bar onda moze direktno u browser nakon searcha, ali ne moze se ni to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I mene isto. Svakom verzijom sve gore.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice