Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.445.263
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android aplikacije, igre i problemi

Nemogu nikako uć u Google playstore, baš nikako - neznam što da radim. Android je  4.3.1. (cyanogenmod) a uređaj SGS4

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 8:56 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
KIKI3ooo kaže...

Nemogu nikako uć u Google playstore, baš nikako - neznam što da radim. Android je  4.3.1. (cyanogenmod) a uređaj SGS4

wipe cach, wipe dalvin cache.... flash zipp GAPPS za taj rom i za taj mob

15 godina

Evo konačno sam sve sredio!

Bilo je svega, brickan telefon, skidanje giga ipo stock roma za sgs4 i9505 tele2/cro i pit file-a da bi ga unbricka sa odinom - uglavnom bilo je borbeno.

Mogu i izdvojit jedan odličan alat/skriptu koja pretvara img u tar.md5 file samo treba bat datoteku editrat i promjenit jednu liniju koda ako se pokreće u win 7/8 x64 - jednostavno je, u komentarima su uputstva, na zadnjoj stranici. Na taj način se može skinit najnoviji cwm touch recovery i flešat mob odinom.

Sad mi je rootan, najnoviji cwm touch recovery, cm rom 10.2. stabilni. Ona cm installer aplikacija za stavit cm rom je teški promašaj. Morao sam sve napravit iz početka i kako treba.

Čeka se sada cm kitkat stabilna.

Naravno, ako kome triba nešto pomoć, slobodno se javit na pm. Bog

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 10:29 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Napravio sam sve to i google play neradi opet

No connection ili ga nemoš upalit?

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina

Zanima me da li bi se što dogodilo s mobitelom da mu originalni punjač zamjenim nekim drugim. Na originalu je 500mA, a ja bi stavio 1A

Da li mu se može što dogodit? Jer stavio bi od iPhone-a

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel mi možete reć neku dobru igru za skinut s Google Playa? prije pol godine i više bilo je boljih igara

1 0 hvala 0
15 godina
moderator
David87 kaže...

Zanima me da li bi se što dogodilo s mobitelom da mu originalni punjač zamjenim nekim drugim. Na originalu je 500mA, a ja bi stavio 1A

Da li mu se može što dogodit? Jer stavio bi od iPhone-a

Ništa. Punjenje ionako kontrolira elektronika u mobitelu.

Ono bitno je da ne staviš slabiji punjač od originalnog, u tom slučaju može pregorjeti punjač i ako je nekvalitetan uništiti mobitel.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan

Kako da napravim da mi slike budu kao galerija, a ne da su raspoređene po albumima? Znači da odma čim uđem u gallery da mi sve slike budu izlistane. Je li to moguće na androidu?

0 0 hvala 0
14 godina

Ako netko igra Clash of Clans pozvao bih vas u clan napravljen za nas bugovce ime clana je "Bug Forum" logo je bijela pozadina i ljubičasta munja , tek sam ga sad napravio nadam se da će nas biti puno sa foruma.Ako netko nije probao igrati COC neka proba :) 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Mozda sam corav,ali nevidim taj clan sto si ga napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam problem sa Opera , skinuo sam je i instalirao na uređaj ( normalno preko Google play )
kada u Postavkama > Settings, odem na Cookies te odaberem Enabled
te odem na facebook.com i upisem e-mail i pass, u opce  me ne pita da li zelim da mi sifra ostane upamcena.

A npr, odem na gmail i tamo me pita da li zelim da mi se sifra upamti.

Dok npr stavim u Cookie  > Disabled

te odem opet na facebook.com , te mi ovaj put niti ne otvori stranicu od fb-a.

Svi ostali browseri normalno otvaraju i pitaju da li zelim spremiti sifru,
sad me zanima da li ste vi također uočili sličan problem te kako bi se greška mogla ispraviti.

Hvala!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tražim muzički svirač (može i uređivač datoteka) koji automatski popunjava ID3 tagove, ubacuje riječi pjesama u same datoteke, kao i slike albuma. Najradije bih da takvo nešto postoji na kompjutoru, ali brate, svi su odreda očajni. Nadam se da mi možete pomoći kod Androida.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

poweramp mozda... imam miuiv5 i njegov stock player radi sve sam i kad jednom skine imas konstantno i rijeci i covere. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 0:53 (4L4N).
15 godina
neaktivan

Nakon svakog paljenja mobitela dobijem notification "Prijavite se za sinkronizaciju Facebooka s vašim aplikacijama"... Može li se nekako ta notifikacija isključiti ??

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
neaktivan

Mogu li ikako promjeniti zvuk tipki, bez da rootam mobitel? Ovaj zvuk je kataužas, ja bi onakav kao na iPhoneu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probat ću, javim. Hvala

14 godina
neaktivan
Rainalcar kaže...

Probat ću, javim. Hvala

Probao :). Poweramp mi je tražio musixmatch plugin pa sam stavio i taj player. Međutim, iako mi kad sam online sada može pokazat riječi pjesama, kad sam offline ne može, a ja želim da mi riječi upiše u sam file. Ne samo riječi, već i tagove i cover art. Ma, ako ima ideju i za neki program na kompu koji ovo može, i to je više nego ok. Ali ja lupam glavom od zid pokušavajući tag i rename, foobar, mediamonkey... Jednostavno ne uspijevam.

15 godina

problem.

napravio sam backup poruka preko sms backup+ aplikacije, zatim sam na galaxy s i9000 flashao cm11 (4.4.1) i sada mi restore poruka ne radi

da li je još netko imao sličan problem prelaskom na kit kat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Ako netko igra Clash of Clans pozvao bih vas u clan napravljen za nas bugovce ime clana je "Bug Forum" logo je bijela pozadina i ljubičasta munja , tek sam ga sad napravio nadam se da će nas biti puno sa foruma.Ako netko nije probao igrati COC neka proba :) 

Ja bi se rado pridruzio, samo koliko clan ima clanova i koji si level da mi je lakse naci..Ako moze i ime u igrici :D

14 godina
fear619 kaže...

problem.

napravio sam backup poruka preko sms backup+ aplikacije, zatim sam na galaxy s i9000 flashao cm11 (4.4.1) i sada mi restore poruka ne radi

da li je još netko imao sličan problem prelaskom na kit kat?

Probaj obrisati data od sms aplikacije, i onda opet probaj restoreati.

14 godina
neaktivan
Jel moguće da za svaki moj problem nema nikakvo riješenje, a ovo nije ni prvi? Hahaha, smiješno.
13 godina
protjeran

Teoretski, napravi backup, otvori ga na kompu, zamjeni fajlove i restore. Nisam probal sa zvukovima, ali jesam s temama i šljaka.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poštovanja svima!

Evo kupio S4 mini preko vipa prošli tjedan ali nikako da se prešaltam na njega.Naime koristim svoj stari Desire HD i na njemu mi je kompletno cijeli život :)

Dakle kako prebaciti programe,sinkronizirati kompletno cijeli HTC sa mini-em? Imam instalirane sms i call backup programe na HD-u  i otvoren samsung account ali tu su i neki programi sa bilješkama,igrice.

Nadam se kvalitetnom odg hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koje fajlove tražim?
13 godina
protjeran

system/media/audio/ui

Ak je stock rom onda trebaš prvo otvoriti .iso i u njemu su .ogg fajlovi. Imas na netu konvertere mp3 u ogg i obrnuto, pa se poigraj.

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina

prešao sam nedavno na android... jel moguce da facebook aplikacija nema opciju za postavljanje slike u komentar ili je do mene nesto? 

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 23:40 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bas gledam i mozes samo komentirati.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina

Ima li kakva aplikacija ili widget da mi prikazuje notifikacije na lock screenu ili na desktopu ?

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cromaki kaže...

Ima li kakva aplikacija ili widget da mi prikazuje notifikacije na lock screenu ili na desktopu ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nurik.roman.dashclock&hl=hr

Zdravi i veseli bili :)
13 godina

Šteta što je samo za 4.4, ja imam 4.1.1 :/

Zna li netko kako da riješim problem sa baterijom, imam Prestigio 4044 Dual SIM smartphone i danas sam kupio Bonbon sim karticu i stavio je u prvi slot, primijetio sam da jednostavno srče bateriju, evo i slike u prilogu... 

Majke mi
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice