Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.444.939
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

0 0 hvala 0
14 godina
pozdrav moze li mi itko pomoci u stavljanju najnovijeg cyanogen mod ili nes takvo da ima android 4,3 na lg p350? hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Gamer21 kaže...
pozdrav moze li mi itko pomoci u stavljanju najnovijeg cyanogen mod ili nes takvo da ima android 4,3 na lg p350? hvala

Taj LG ima procesor od slabih 600mhz i 256MB rama, drzi se 2.3 androida, kakva 4.x+ verzija :D

Ako bas inzistiras na androidu 4.x verzije baci oko na

http://www.ninjaromeo.com/update-lg-optimus-me-p350-jelly-bean-cm10/

mada ja ti ne bih preporucio, jer ima samo 256mb rama... a i pogresna je tema ovo za to {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Taj LG ima procesor od slabih 600mhz i 256MB rama, drzi se 2.3 androida, kakva 4.x+ verzija :D

Nema ni toliko. Ima 140MB rama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 20:49 (Marko :D).
15 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Zanima me da li LG L7 ima kakav softver da kad je mobitel na USB-u da se može zvati i pisati poruka s računala? Kako je svojedobno imala NOKIA jedno vrijeme.

Nije direktno ono što tražiš, ali ovom aplikacijom možeš upravljati mobitelom samo povlačeći miš na rub ekrana i onda se pojavi na ekranu mobitela. Ovo je najbolja app takve svrhe na koju sam naišao do sad, a možeš se spajati bluetoothom, wifi-em ili usb-om (ja koristim bluetooth, najprakticnije mi je). Svakako preporučam probati.

15 godina
moderator
Osa kaže...

Nije direktno ono što tražiš, ali ovom aplikacijom možeš upravljati mobitelom samo povlačeći miš na rub ekrana i onda se pojavi na ekranu mobitela. Ovo je najbolja app takve svrhe na koju sam naišao do sad, a možeš se spajati bluetoothom, wifi-em ili usb-om (ja koristim bluetooth, najprakticnije mi je). Svakako preporučam probati.

Mogao si i napisati koja je to aplikacija {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Osa kaže...

Mogao si i napisati koja je to aplikacija {#}

Hahaha, stvarno sam vrh, predlozim aplikaciju a ne stavim link. Evo link na ShareKM i moje isprike :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 19:54 (Osa).
16 godina

od prije 2 dana imam problem da ne mogu ni jednu aplikaciju instalirati. ni sa kartice ni preko marketa. preko marketa zavrsi skidanje i krene instaliranje i tu nikako da zavrsi. sa bilo kojom aplikacijom. guglao sam i nije pomoglo nista do sada. probao sam i sa i bez memorijske, sinkroniziranje google racuna, uklanjanje pa ponovno stavljanje racuna i nista jos nije pomoglo. jedino jos nisam probao ocistit cache, jer i to preporucuju, al to mi stalno stoji na izracunavanje, tako da ne mogu kliknut da se ocisti

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
14 godina
jurluk kaže...

od prije 2 dana imam problem da ne mogu ni jednu aplikaciju instalirati. ni sa kartice ni preko marketa. preko marketa zavrsi skidanje i krene instaliranje i tu nikako da zavrsi. sa bilo kojom aplikacijom. guglao sam i nije pomoglo nista do sada. probao sam i sa i bez memorijske, sinkroniziranje google racuna, uklanjanje pa ponovno stavljanje racuna i nista jos nije pomoglo. jedino jos nisam probao ocistit cache, jer i to preporucuju, al to mi stalno stoji na izracunavanje, tako da ne mogu kliknut da se ocisti

A jesi pokušao sa vraćanjem uređaja na "tvorničke postavke"... reset

16 godina

ma rijesio sam na kraju

uklonio google racun, ugasio mob, upalio ga, ocistio cache, dodao racun i nakon toga je bilo ok

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
14 godina
neaktivan

Jel zna netko kako promijeniti zadani google račun na androidu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znam ja, ali samo ako imaš rootan mobitel.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znači ništa. Treba imati rootan mobitel.

2 0 hvala 0
14 godina
Marko :D kaže...

Jel zna netko kako promijeniti zadani google račun na androidu?

Kako misliš "promijeniti" ?
Napraviti novi google račun ?

Postupak je jednostavan
1. "Settings"

2."Accounts"

3."Google"

4."Accounts"-klikneš na ponuđeni korisnički račun.

5."Remove account"

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Kako misliš "promijeniti" ?
Napraviti novi google račun ?

Postupak je jednostavan:

1. "Settings"

2."Accounts"

3."Google"

4."Accounts"-klikneš na ponuđeni korisnički račun.

5."Remove account"

Imam 2 računa i prvi (zadani koji sam unjeo prilikom podešavanja mobitela) bih htjeo zamijeniti sa drugim. Želim da mi ovaj drugi bude zadani ali kada obrišem prvi i ostavim drugi, opet mi nije taj drugi zadani.

13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
Gale92 kaže...

Napravi factory reset iz recoverya, ili vrati na tvorničke postavke u postavkama mobitela ali onda gubiš sve što si do sada imao na mobu odnosno kao da si ga kupio i prvi puta ga ukljućuješ i riktaš postavke. A da si rootan e onda ne bih morao gubiti data podatke nego bi samo ponovo napravio google accounts.

Ako nekoga zanima i rootani ste postupak je slijedeći : Sa  Root browser ili Root explorer pro ili ES File Manager idete u mapu data/sistem/accounts.db i taj accounts.db fajl deletate i restartate mobitel te nakon toga opet idete na postavljanje google accounta.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 21:26 (Fero).
12 godina
neaktivan

imam problem sa Facebook aplikacijom na mobitelu Alcatel m pop. Za Google play koristim googlov račun a za FB hotmailov račun. Pri pokretanju FB aplikacije otvori se početna stranica te nakon par sekundi iskoči novi prozor u kojem javlja grešku...ali ne znam zbog čega i kakvu. Jedino što pomaže u micanju tog prozora je Home tipka, te potom opet moram pokrenuti FB aplikaciju..koja opet radi nekih 5 min nakon čega se opet pojavi ovaj prozor..u čemu bi mogao biti problem..zna li netko?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali znate mozda koji ce mobiteli podrzavat tj za koje ce mobitele doc KitKat android sustav ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://9to5google.com/2013/10/31/running-list-of-release-dates-for-devices-getting-the-android-4-4-kitkat-update/

Za sve ostale mobitele tu je XDA Forum,siguran sam da ekipa već sad žurno radi na portanju androida 4.4.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Save kaže...

Dali znate mozda koji ce mobiteli podrzavat tj za koje ce mobitele doc KitKat android sustav ?

Rekli su iz Google-a da će 4.4 KitKat podržavati rad na starijim uređajima tj na uređajima sa 512 mb RAM-a {#}
Ali na žalost sve ovisi o proizvođačima mobilnih uređaja te operaterima ako će omogućiti "update" 4.4 na starije uređaje.
Sve je to "duh" poslovanja {#}

EDIT: što sve "donosi" 4.4 :LINK

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 10:23 (Gale92).
12 godina
neaktivan

Bok, imam Sony Xperiu E koji me zeza s pozivima. Naime, ovisno o stupnju napunjenosti baterije mob mi automatski prekida razgovor (ako s nekim duže pričam) nakon svakih 2, 5 ili 10 minuta (razmaci su promjenjivi). To zna bit jako iritantno, ljudi često izgube živce svako par minuta iznova nazivat jer se to stalno događa. Kopala sam po postavkama, ali ne mogu nać ništa šta mi djeluje učinkovito. Probala sam i s aplikacijama za štednju baterije (battery doctor) pa je samo bilo gore, i na kraju sam sve deinstalirala. Pomagajte, pliz! Hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nyrra kaže...

Bok, imam Sony Xperiu E koji me zeza s pozivima. Naime, ovisno o stupnju napunjenosti baterije mob mi automatski prekida razgovor (ako s nekim duže pričam) nakon svakih 2, 5 ili 10 minuta (razmaci su promjenjivi). To zna bit jako iritantno, ljudi često izgube živce svako par minuta iznova nazivat jer se to stalno događa. Kopala sam po postavkama, ali ne mogu nać ništa šta mi djeluje učinkovito. Probala sam i s aplikacijama za štednju baterije (battery doctor) pa je samo bilo gore, i na kraju sam sve deinstalirala. Pomagajte, pliz! Hvala {#}

Probaj vratiti mobitel na tvorničke postavke.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan
nyrra kaže...

Factory reset uradis, ako to ne pomogne otisla je baterija sigurno tj nesto sto povezuje bateriju sa sistemom :|

14 godina
Re: Andoid apps, games i problemi
Molim vas, da li postoji kakav fix za ovo "App not installed". to mi se dešava prilikom instaliranja nekih aplikacija.

Be Water My Friend
13 godina
neaktivan
Re: Andoid apps, games i problemi
bruslii kaže...
Molim vas, da li postoji kakav fix za ovo "App not installed". to mi se dešava prilikom instaliranja nekih aplikacija.

aplikacija nije kompatibilna s tvojim uredjajem ili jednostavno error kod downloada app-a

15 godina

Zanima me kod promjene uređaja,a prilikom prijavljivanja s google računom. Kako izbjeći da se instaliraju aplikacije koje su bile instalirane na prethodnom mobitelu (čak i sve aplikacije koje su ikad bile instalirane)?

0 0 hvala 0
14 godina
Amazon637 kaže...

Zanima me kod promjene uređaja,a prilikom prijavljivanja s google računom. Kako izbjeći da se instaliraju aplikacije koje su bile instalirane na prethodnom mobitelu (čak i sve aplikacije koje su ikad bile instalirane)?

Niti jedna aplikacija ti se neće "automatski" instalirati već će ti se popis aplikacija nalaziti u google play pod " My apps" , dok pod opciom "all" možeš označavati ( drži prst na aplikaciji dok ti uređaj ne zavibrira) željene aplikacije koje želiš obrisati sa popisa.  Tamo možeš popis držati uvijek "aktualnim" a aplikacijama koje trenutno imaš na uređaju .
Aplikacije koje trenutno ne mađ na uređaju označene su sa X

15 godina

jeli probao tko instalirati google experience launcher, onaj novi laucnher od android 4.4, jel uspio ko? meni se crasha uvijek

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jeli probao tko instalirati google experience launcher, onaj novi laucnher od android 4.4, jel uspio ko? meni se crasha uvijek

Probao na Galaxy Mini 2 sa CM10.1. Može biti i bolji, ali s obzirom da je on došao direkt iz Googlea bio sam zadovoljan dok sam ga koristio. Sad sam opet na Nova Launcher Prime, te vidim razliku jedino u brzini i mogućnostima customizacije.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
neaktivan

Ako kupim Poweramp Full Version Unlocker i primjerice nakon nekog vremena resetiram na tvorničke ili promjenim mobitel, hoću li ga opet moći skinuti bez plaćanja i nastaviti ga koristiti?

EDIT: Hoću, kada se kupi ostaje na google accountu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 19:58 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice