Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.447.195
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android aplikacije, igre i problemi

To flasham na bilokoji uredaj? Konkretno imam S3 Mini koji nije na stock romu, ali taj tvoj mod downloadam stock i flasham pomocu CWM?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
13 godina

Da i moj nije stock rom ali je baziran na stock romu, dakle nije CM ni MIUI itd...

Ako je tvoj custom rom baziran na stock romu onda flashas stock ako je baziran na CM onda CM falshas {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ako neko zna kako stavit vpn razinu enkripcije na bez enkripcije (android 4.2.2 - xperia z)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nekoliko pitanja

1. da li se može staviti miui v5 na sony ericsson arc s sa zaključanim bootloaderom?

2. jel ima ikoja nova metoda da se otključa bootloader za noviju proizvodnju arc s-ova?

3. koje igre preporučate da su jednostavne i da se mogu igrati satima da ne dosade?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam plačenu Camera ZOOM FX aplikaciju, i sve je ok osim šta kad prebacim na ručni ISO, ekspoziciju, i slično, i kada uslikam nešto, svejedno mi uslika automatskim postavkama, npr. ja odaberem ručno ISO 1600, a on uslika sa ISO-m 777.

Ima li još tko takvih problema?

Mob mi je Huawei G300

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam problem koji ne mogu rješiti, a pretražio sam cijeli internet i nigdje rješenja.

Radi se o Tabletu Asus tf101, kojeg mogu upaliti samo preko kabla kad je prikljucen na struj, i onda radi sve normalno. To se dogodilo kad je mijenjan softver, bio je na njemu 2.0, sad je 4.1. Htio bih vratit stari softver da se tablet opet moze paliti normalno, ali vise ne mogu ući u njegov mod iako tablet radi normalno na ovom sustavu, ali se nešto poremetilo i ne mogu ući u recovery mod. Javi mi se ova slika:

Znam mjenjati softver na tabletu, ali vise ne mogu uci u taj meni di se to radi, to je problem {#} ima li tko iskustva sa ovakvim problemom ?  kako opet doći do njegovog moda i promjenit softver ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 16:27 (Tablet Asus).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koristim alcatel ot 891,na google play ne mogu videti aplikacije (avira free android security,kaspersky i dr.) kako bih instalirao.Koristim Opera mini browser.Logiram se na gmail(google play) i opet isto nemogu videti aplikaciju za avira ili sta drugo.Android je verzija 2.1 pack1 pa i me to zanima kako da upgrade na noviju verziju...molim za pomoc..

0 0 hvala 0
13 godina
Ekipa imam veliki problem mislim za mene je velik
Svako 2-3 minute mi Se otvara ova stranica droidresearchapp.info/antivirus/index1.php
Skenirao sam sve sa avg cak Sam skinuo taj antivirus sa stranice I snjim sve pregledao I ne nalazi nista brisao Sam neke appove sta nisu sa GP al nije pomoglo cak dam sa titaniumom uninstall Internet al se Onda prebacilo I na Chrome
Neznam sto da radim mislim ja gledam film na HBO GO al ne mogu ga pogledat jer me prekida stalno
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skini avast! Mobile Security i skeniraj sa njim. Meni je to jučer 5 puta iskočilo (reklama na stranici).

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav ljudi,

Imam jedan problem i bio bih zahvalan bilo kome da mi proba pomoći. Naime imam tablet Alcatel One Touch T10 i ne radi mi OTG. Prvi put kada sam uštekao miš radio mi je neke dvije minute i onda je nestao. Probao sam i USB stick uštekati, ali nije čak ni svijetlio. Mislim da nije do napajanja jer su forumaši u temi vezanoj za dotični tablet tvrdili da im OTG radi besprijekorno. Probat ću testirati kabel na drugim tabletima, a ako nešto znate vezano za moj problem, slobodno recite.

EDIT: Sve je stock

Say hello to my little friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:30 (Krunoo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Avast takoder ne nalazi nista
I da vise nemogu na GP svaki put Kaze no connection
Idem ja sad Vratit sve na tvornicke I hard reset napravit, zanima me Samo hoces se root maknit
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam. Meni je isto iskočila ta reklama samo nisam skinuo taj program jer mi je smrdilo na nekakvu prevaru.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
13 godina

Ma znam nisam ni ja skinuo sve dok nije 2 dana bez prestanka svakih 2 minute ako je ukljucen internet

Al app ima i na GP taj koji se skine zove se NQ i dalje neznam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Kelam kaže...

Ma znam nisam ni ja skinuo sve dok nije 2 dana bez prestanka svakih 2 minute ako je ukljucen internet

Al app ima i na GP taj koji se skine zove se NQ i dalje neznam 

http://anubis.iseclab.org/?action=result&task_id=1e7f9162935a9f93491d54148c8b9486d&format=html

Evo analiza. Djeluje mi jako sumnjivo. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan

Neki ljudi kažu kako aplikacija stalno baca reklame i govori da mobitel ima jako puno virusa. Mičite to sa moba što prije. Meni to sve više i više liči na neku prevaru...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Kako da na android telefonu (ZTE Grand X Pro) namjestim da mi aplikacije i igre sa google play-a instalira na SD karticu a ne na phone memoriju?

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav
Imam HTC One X i uskoro mi stižu slušalice Sannheiser CX300 ll pa me zanima hocu li osjetiti razliku u zvuku kod razlicitig programa?
Pitam zato jer sam procitao da je trenutno najbolji Neutron player (a želim izvući maksimum iz mobitela), ali on košta 50ak kuna.
Hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje u vezi baterije. Da li još uvijek vrijedi ono da ako mobitel isključim dok se puni i uključim opet da se tako skraćuje vijek baterije za Android uređaje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam problem, prije 2-3 dana mi se pocela javljati ova poruka. Telefon zasteka na 4-5 sek. pojavi se ova poruka i onda sve bude OK.

EDIT: Rijeseno brisanjem cache Google applikacija.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 9:43 (Notorious).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Imam jedno pitanje u vezi baterije. Da li još uvijek vrijedi ono da ako mobitel isključim dok se puni i uključim opet da se tako skraćuje vijek baterije za Android uređaje?

Ne vrijedi.

Aku.baterijama Li-Ion najviše skračuje vijek, povišena temperatura, punjenje "do vrha" i pražnjenje "do dna", pogotovo ako se potpuno napuni ili potpuno isprazni i ostane više dana u tom stanju. Bilo bi idealno puniti bat. do 85-90% i prazniti do 15-20% za duži vijek bat. tj. dobiti veći broj ciklusa punjenja-pražnjenja. Naravno ako se tako ponašaš to komplicira stvar i praktički imaš manji kapacitet za korištenje. Proizvodjači su izabrali nepovoljniji (po bat.) opseg punjenja i pražnjenja da bi dobili veći kapacitet, manju težinu i gabarite bat. ali i manju trajnost - potrošačko društvo :)

Recimo, nije poželjno puniti mob. i raditi nešto zahtjevnije na njemu (igrati igrice) jer se diže drastično temperatura unutar mobitela pa sa time i temperatura baterije (koja se grije i samim procesom punjenja) i dolazi do degradacije kemijskog svojstva elektrolita u bateriji.

Ako imaš rezervnu bateriju, nipošto je ne ostavljati potpuno punu ili praznu na čekanju više dana ili mjeseci.

15 godina

Ekipa, molim pomagajte.

Kako namjestit da mi vijesti sa facebook aplikacije, otvara stock browser, a ne chrome ?

I jedan i drugi su tvornički instalirani, ali ne nalazim ovu opciju u settingsima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovako,imam HTC Desire i na njemu sam imao dgb rom,i promijenio sam h-boot. Trenutni h-boot je 6.93.1002 a ja ga želim vratiti na stock. I nikako da uspijem. Molim pomoć!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Otiđi u Postavke > Aplikacije > Chrome i onda Clear Defaults

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...

Otiđi u Postavke > Aplikacije > Chrome i onda Clear Defaults

Hvala ti ko bratu, imaš pivu {#}.

Ovo me morilo već neko vrijeme, dok nisam odlučio pitat na forumu.

13 godina
neaktivan

Poštovanje, ekipa.

Znači, imam LG L3 e400 i piknuo sam ovaj rom na njega.

Mob je inače došao s instaliranom aplikacijom za radio, koje sad više nemam.

Da li ikako mogu se dočepati te aplikacije?

---

Inače, mati ima isti takav sa stock romom, jel bi mogao iščeprkat s njenog telefona apk?

---

Inače, FM radio aplikacije nisu baš česte jer ima hrpa različitih tunera u mobitelima, pa treba za sve prilagoditi.

Znam za Spirit FM, ali mi se ne da plaćat, ako mogu se ove stock dočepati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Napravi backup te aplikacije za radio i dobit ćeš apk.

Npr. koristim "system tuner pro" i on omogućava pojedinačni backup sistemskih aplikacija (Backup - System Apps), koje sprema u apk formatu na SD kartici, lokaciji:

sdcard0/pmw/backups

14 godina

Ima netko riješenje za Navigon 4.9.2 verziju. Instaliram ju, ali ju ne želi registrirati, stalno mi govori da nema veze, a spojen sam na net. Probao i preko wifi-a i preko 3G

Može pomoć i na PM! {#}

Naravno skinjeno sa foruma mobilism.org{#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Prijatelj ima Samsung Galaxy Young pa ga zanima kako igru staviti na memorisku karticu, a ne na memoriju telefona? Da li je to moguce?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi di mogu skinut GTA 3 ili GTA Vice City za ZTE blade III?trazio sam po marketu ne mogu nac -.-

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
David87 kaže...

Ima netko riješenje za Navigon 4.9.2 verziju. Instaliram ju, ali ju ne želi registrirati, stalno mi govori da nema veze, a spojen sam na net. Probao i preko wifi-a i preko 3G

Može pomoć i na PM! {#}

Naravno skinjeno sa foruma mobilism.org{#}

Isti problem imam :)

A na prijasnjim verzija mi je radilo...

pinc123 kaže...

Prijatelj ima Samsung Galaxy Young pa ga zanima kako igru staviti na memorisku karticu, a ne na memoriju telefona? Da li je to moguce?

Neka ide na sve aplikacije u postavkama i odabere aplikaciju koju hocu i prebavi na SD.

cod4gamer kaže...

ljudi di mogu skinut GTA 3 ili GTA Vice City za ZTE blade III?trazio sam po marketu ne mogu nac -.-

Najvjerovatnije ti mobitel ne podrzava te igre.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice