Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.446.548
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Pisao sam već o ovome i sad ponavljam, imam ogroman problem s ARC S na kojem je ICS.

Wigeti ne rade kako treba, ni tvornički, ni razni skinuti s neta...

Nije moja slika ali točno ovako izgleda i to je postao ovaj tip

Ukratko, niti jedan sat mi ne radi isto kao ni kontrolni wigeti.

Selektiram recimo WiFi wiget i uspješno upalim WiFi ali wiget ne mijenja boju.

Dakle, potpuno je beskristan.

Niti jedan jedini clock wiget mi ne radi, vrijeme stane svako malo.

U početku sam ovaj problem rješavao na način da zgasim i upalim mob

ali sad ni to ne pomaže.

Je li ovo za nositi na garanciju ili je android jednostavno fubar sam po sebi?

Ono, imam doslovno polu-ispravan uređaj.

Memorije ima, svega par aplikacija, nikakvi task manageri nisu instalirani...

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
forzzuk kaže...

Pisao sam već o ovome i sad ponavljam, imam ogroman problem s ARC S na kojem je ICS.

Wigeti ne rade kako treba, ni tvornički, ni razni skinuti s neta...

Nije moja slika ali točno ovako izgleda i to je postao ovaj tip

Ukratko, niti jedan sat mi ne radi isto kao ni kontrolni wigeti.

Selektiram recimo WiFi wiget i uspješno upalim WiFi ali wiget ne mijenja boju.

Dakle, potpuno je beskristan.

Niti jedan jedini clock wiget mi ne radi, vrijeme stane svako malo.

U početku sam ovaj problem rješavao na način da zgasim i upalim mob

ali sad ni to ne pomaže.

Je li ovo za nositi na garanciju ili je android jednostavno fubar sam po sebi?

Ono, imam doslovno polu-ispravan uređaj.

Memorije ima, svega par aplikacija, nikakvi task manageri nisu instalirani...

Jesi probao factory reset?

15 godina
neaktivan

Nope, moram napraviti backup par stvari.

Probam pa javim.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mozete pomoci,,,imam android 2.3.4 a ne mogu sa marketa skinuti aplikacije koje zahtjevaju android 2.2 i više??

13 godina
protjeran

evo ovako,je li ikako moguce prebaciti igricu (football manager 2012 handheld) u QVGA,football manager za pokretanje zahtijeva android 2.2(imam),armv6 procesor(imam),i preveliku rezoluciju,i sada jel mogu ja ikako promijeniti rezoluciju igre,imam htc wildfire

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima! 

Kao i svi ovdje imam problema sa svojim mobitelom.

Imam HTC Sensation XE, upravo zbog preporuka na ovom forumu sam ga i kupio.

unazad 3 tjedna da dnevoj bazi mi se mobitel ugasi kad je u stanju mirovanja a imam upaljen 3g ili wi-fi.

probao sam factory reset, cak sam isprobao i sa formatiranjem memorijske, to je zacudo i pomoglo mob se nije ugasio punih 3 dana uz stalno upaljen 3g.

od aplikacija imam : chrome, facebook, messenger, skype i 2 igre. sve ostalo je uz mob.

mobitel nije rootan.

softver:

sustav je 4.0.3

a htc sense 3.6

ps. svaki savjet je dobro dosao, ocajan sam :)

unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
meni sd gasio i restartiro na 4.0.3. takodjer. Mislim da je neki bug sa wi fijem. Flashaj original firmware. Dropa li ti se baterija nakon ponovnog paljenja?
12 godina
neaktivan

Jeli netko postavio Login Approval na Facebook? Naplate li to išta tele2, vip, tmobile? Facebook salje poruke sa kodom tako mislim da ne naplate, ali ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kpavl kaže...
meni sd gasio i restartiro na 4.0.3. takodjer. Mislim da je neki bug sa wi fijem. Flashaj original firmware. Dropa li ti se baterija nakon ponovnog paljenja?

Nisam radio do sad nijednom flash mobitela, neznam da li gubim jamstvo ak to napravim..

a ionako sam mislio odnijet mob na servis posto je pod jamstvom, nebi ga nosio ak je neka glupost koja mi rusi mob.

jucer mi se cak i ugasio kad sam zapoceo poziv bez da je wi fi ili 3g upaljen -.-

12 godina
neaktivan

Ja sam poslao na servis, samo su provjerili bateriju i stavili stock 4.0.3. Problem se naravno nije riješio. Gubi se garancija no u slučaju da nešto bude samo se vrati sve kako je i bilo i flash couter na 0 i ok. Znao se i meni gasiti u pozivu.

16 godina
neaktivan

Ma citao sam malo po stranim forumima, navodno da je do HTC Sense-a. Toliko bugovit launcher jos nisam dozivio.

Inace dok mobitel radi, prezadovoljan sam. al uz ovakve dječje bolesti, baca me u očaj.

13 godina

Zna li neko par stvarno dobrih aplikacija ili igra?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Cut the rope, Cut the rope Experiments, Where's my water?, Pudding monsters. Kada pređeš sve sa 3 zvijezdice onda se vrati po drugu turu. Ako trebaš išta---mobilism.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 13:47 (kpavl).
12 godina
neaktivan

Znaci kupio sam Sony Xperia J koji  dolazi s Android 4.0.4 verzijom. Danas mi je dosla obavjest da mogu nadograditi na 4.1 verziju Androida . Sad se ja bas u to nerazumijem i zanima me da li je ta nova verzija bolja od starije i ako i dalje vrije garancija nakon nadogradnje ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 20:49 (dino_pes13).

0 1 hvala 0
15 godina

Updejtaj. Nečeć izgubit garanciju

13 godina
neaktivan

Ovako imam Lg L5 E-610 i odlučio sam se na root iako je samo 2mj star,kupljen u njemačkoj,boli me briga za garanciju.I tako napravim ja root mada se slabo nešto postiglo rootanjem, i čačkam po postavkama toolbox pro i tamo sam napravio grešku jer crv u glavi mi neda mira, naime išao sam na recovery boot i vratio mi je sve postavke kao kad je kupljen i izbrisalo mi je sve instalirane aplikacije nekih 70 ,a prije toga sam napravio backup sa super backup apk   -call logs,poruke i imenik.Poslije toga ništa nisam mogao vratiti,pa vas pitam da li je moguće vratiti aplikacije i postavke ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Postoji  li  neki  način  da  stavim  pod lozinku  određene  slike  iz  galerije  na  htc  wildfire  s-u --Android  je  gingerbread.  ili  možda  neka  aplikacija.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
voci kaže...

Postoji  li  neki  način  da  stavim  pod lozinku  određene  slike  iz  galerije  na  htc  wildfire  s-u --Android  je  gingerbread.  ili  možda  neka  aplikacija.

Smart App Lock - zaključavanje aplikacija (ja koristim i svida mi se)

Smart Lock - zaključavanje aplikacija i medija

Hide it Pro - skrivanje medija

16 godina
neaktivan

Pokušavam kupiti jednu aplikaciju na google play-u ali mi ne dopušta jer kaže da mi je kartica nevaljala (your instrument is not valid). Pokušao sam registrirati karticu i na google wallet-u ali mi izbacuje istu grešku.

Kako riještit taj problem? Googlao sam ali nisam našao rješenje pa zato pitam cijenjene forumaše.

Imam debitnu visa electron karticu od splitske banke.

0 0 hvala 0
15 godina

Mene isto ovo zanima samo što ja imam Visu od Zabe i nisam ju mogao registrirati na Google wallet.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kontaktirao sam google wallet-support priko emaila, i pazi ovo...kažu mi da imam kanadsku visa debitnu karticu i da trenutno ne podržavaju visa debitne kartice u kanadi {#}.

0 0 hvala 0
16 godina

A jel to kartica od deviznog računa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

A jel to kartica od deviznog računa?

Ne. Kunska je kartica.

16 godina

Mislim da moraš imati deviznu

16 godina
neaktivan

Uspio sam! Ne moraš imati deviznu. Iz googla su mi poslali šta tribam napraviti pa ću vam to prenjeti ovde za one koji isto imaju problema

Idite izravno na google wallet da registrirate karticu

When signing up you will see on the right hand side the area to add your card. There is also an option in that field to "Add payment method later" Please select this so that the systems can at least add the Wallet account to your account. Once you have been able to do this please follow the instructions below.

Step 1.) Please log in to: wallet.google.com/manage through a computer.
Step 2.) Click on the black gear on the right hand side
Step 3.) Fill in your "Buyer Legal Address" on the first tab
Step 4.) Click on the tab labeled "Address Book" and fill in the correct information.
       ***Please keep in mind that PO Boxes and APO Addresses are not accepted in these fields***
Step 5.) Please click on "Payment Methods" on the left hand side of the screen.
Step 6.) Click "Edit" on your payment type
Step 7.) ***IMPORTANT*** Use the drop down arrow and select "Add New Address" even is the address that is reflected appears correct. Also remember to re-add the C.V.C number and then click "Save".
This should prevent any future issues with purchases in the future.

Samo me još zanima zašto je cijena aplikacije drugačija (skuplja) od one koja piše na marketu (npr sslauncher košta 3,30$, a meni je naplačen 3,78$...tj biti će naplačen kad stavim lovu na karticu)? {#}
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 17:23 (TiMi79).

0 0 hvala 0
17 godina
TiMi79 kaže...
Samo me još zanima zašto je cijena aplikacije drugačija (skuplja) od one koja piše na marketu (npr sslauncher košta 3,30$, a meni je naplačen 3,78$...tj biti će naplačen kad stavim lovu na karticu)? {#}

Ja sam sebi registrirao na PBZ Visa karticu - žiro račun. Kupio sam HD widgets i SwiftKey3 keyboard i kod obje transakcije mi je "uzeo" dodatni trošak - vjv banka uzima dio tog "kolača".

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 19:04 (Najbrži).
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ja sam sebi registrirao na PBZ Visa karticu - žiro račun. Kupio sam HD widgets i SwiftKey3 keyboard i kod obje transakcije mi je "uzeo" dodatni trošak - vjv banka uzima dio tog "kolača".

Meni do sada samo na rom toolbox nije uzeo "proviziju" dok na ostale kupnje je uzimao.

12 godina
neaktivan

Postoji možda koji free PSX emulator?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomo104 kaže...

Postoji možda koji free PSX emulator?

mislim da ne, ali takve stvari se stvarno isplati uzeti za 4$, to su sati i sati zabave, pogotovo kad spojiš gamepad na mobitel {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
jeli ja mogu da stavim npr. and. 2.4 i veću verziju i kako imam mob. sam.galaxy 3 I5800 gt

hitno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice