Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.441.903
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Osa kaže...

imaš više njih koji imaju tu mogučnost: Cerberus, Lookout, Avast, Prey ....

Po ovome što sam vidio izgleda da je Lookout najbolji?

13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

u posljednje vrijeme imam problem sa sd karticom.iako bi trebao imati minimalno 100mb slobodno,xperia veli da da imam 0mb slobodno i da ništa ne mogu pohraniti na nju.jel mogući razlog krekirana aplikacija ili?? inaće sve radi kako treba.nikad brži nije bio.btw riječ je xperiji mini

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me da li neko zna kako da stavim navigaciju za galaxy s1 ,......bih karte,....koja je najbolja navigacija za to i da mi posalje link u pp

14 godina
neaktivan

Ima li tko da mu u go launcheru nekad nezeli otvoriti shortcut ili menu... nego mora pritisnuti home da izađe i onda opet da mu radi?

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Problem je sledeci:

Pokusavao sam kopirat neke fajlove (video) sa mobitela (Mem Card) na Komp i u pola mi se uvjek prekine, tako 3 puta. I onda nije bilo nikako ni na Mem Card tih videova. kako rjesit problem

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

momci, zanima me koliko bi MB otišlo na sve vezano uz internet mjesečno.

pod to bi naveo update informacija na android widgetima i appovima(očitavanje vremenske prognoze i sl.), ne pretjerano surfanje po mobilnim stranicama(tipa m.bug.hr), malo pogledati rezultate na LiveScore aplikaciji i razno.

na ovoj pretplati koju bi uzeo bih imao 15 MB bez nadoplate, ali mi se čini premalo.

sad imam dvije opcije.

nadoplata 30kn za 500mb ili da uzimam od vipa one neke Mobile Surf koji je 15 kn/100 mb.

također uzmite u obzir da bih koristio aplikaciju Onavo Extend koja smanjuje potrošnju.

usput, ima li itko iskustva koliko onavo pomaže?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

500 mb za to bi možda bilo dovoljno, ali ako se spajaš povremeno na wi-fi kod kuće na modem, raćunaj surfanje , čitanje, gledanje videa pokoji download ili update koje aplikacije na mobu ili instaliranje neke nove, sinkronizacije gmaila, m.bug, trgovine play. 1gb bi bilo optimalno za normalno korištenje bez nekakvih večih downloada.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fero kaže...

500 mb za to bi možda bilo dovoljno, ali ako se spajaš povremeno na wi-fi kod kuće na modem, raćunaj surfanje , čitanje, gledanje videa pokoji download ili update koje aplikacije na mobu ili instaliranje neke nove, sinkronizacije gmaila, m.bug, trgovine play. 1gb bi bilo optimalno za normalno korištenje bez nekakvih večih downloada.

500 mb mi se nekak ne čini moguće postići.

dakle, ako zahtjevnije stvari obavljam preko wi-fi, ne znam gdje bi potrošio 500mb.

neće valjda mobile stranice, update prognoze i aplikacija za kladionicu oduzet toliko.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan

a gledaj 500 bi tebalo biti dosta ali u 30 dana možeš to potrošiti bez problema ako se zaigraš, a dobro mobilne stranice manje troše tako da ti je to sasvim dovoljno za čitanje ali bez gledanja videa ili downloada nekih stvari.

Edit: Prati mjesećni promet pa ćeš vidjeti za dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 18:36 (Fero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fero kaže...

a gledaj 500 bi tebalo biti dosta ali u 30 dana možeš to potrošiti bez problema ako se zaigraš, a dobro mobilne stranice manje troše tako da ti je to sasvim dovoljno za čitanje ali bez gledanja videa ili downloada nekih stvari.

nije li većina igara offline? videe i download ću samo preko wifi. mobitel bi koristio za razno, ali ne baš gledanje videa. jedva ih gledam na kompu :D

muzika, informacije, kladionica, igre, komunikacija...ništa pretjerano :D

16 godina

Imam Samsung Galaxy Mini 2, i problem sa ALARMOM, ili nezz dal je alarm, ali mislim da jest. uglavnom stavim recimo alarm na 7:00 ujutro, on zvoni već od 5:40 (ne zvoni nego samo neki zvuk ispusti koji traje 3 sekunde) i tako radi TOČNO svakih 10 min sve do 7:00... Sve sam probao, sve moguce i nemoguce opcije trazio sve je iskljuceno i kako treba biti, ali evo ovo me ubija u pojam, svako jutro se " borim " s njim, ima li još netko takav problem ? Može pomoć? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi može pomoć kupio sam mobitel preko oglasa sony ericsson x8 i sad me zanima, imam market ali ne mogu uci jer je ostao mail od covjeka koji je koristio prije telefon. a ja neznam lozinku.

dali je moguce to riješit da stavim svoj mail. i svoju lozinku, jer ovdje kad otvorim market otvori mi sa njegovim mail i traži da upišem njegovu lozinku. i to jo to nemam nigdje opcije da upišem svoj mail.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probaj vratiti u postavkama Tvornički reset mobitela.

EDIT : Odi u recovery i tamo napravi wipe data/factory reset, pa wipe cache, pa wipe dalvic cache.

Napravi backup svojih slika, muzike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 9:56 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma jesam, i root sam radio, i stalno ostaje to njegovo. neznam šta da radim više.

Rappy
14 godina
Ako imas instaliran Gmail na mobitelu, odjavi se pa izbrisi cache od Marketa pa se prijavi na Gmail, pa otvori Market i probaj radi li tada.
15 godina
neaktivan

evo probao sam sad i opet isto. dali je moguce možda obrisat market i ponovo instalirat.

Rappy
13 godina
neaktivan

je, moguće je ali market ti je vezan za google račun. Pa dodaj novi račun u postavkama, a ovaj koji  stoji na sinhronizaciji klikni na njegan i onda imaš ukloni račun.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 10:12 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gdje da skinem market, i kako da izbrišem, ovaj racun iz postavki, jer neželim da vracam postavke na pocetno stanje. jer puno toga ce mi obrisat.

Rappy
16 godina
rappy kaže...

gdje da skinem market, i kako da izbrišem, ovaj racun iz postavki, jer neželim da vracam postavke na pocetno stanje. jer puno toga ce mi obrisat.

Srry, ali zar je tako teško pitati Google/Bing/DuckDuckGo/Yahoo kako to napraviti?

http://androidadvices.com/reset-google-account-android-deleting-data/#.UGK6DK4Z6YI

13 godina
neaktivan

pa stoji ti račun od gmail.com prijašnjeg korisnika i to brišeš a onda napraviš samo svoj račun sa gmailom kojeg imaš i to je to onda bi ti i market trebao raditi i ništa tvoje ne briše samo napravi backup kontakta i apk ako si skidao na mob.

Edit: Samo napravi ovako kako ti stoji u linku od WackyZG.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 10:27 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tražio sam to ali nisam bio našo.

Rappy
14 godina
neaktivan
rappy kaže...

tražio sam to ali nisam bio našo.

ako si rootao telefon, probaj ovo http://www.sleetherz.com/2011/05/how-to-change-gmail-account-on-android-market-without-factory-reset/

15 godina
neaktivan

ljudi dali tko ima ovakav problem, na google play, kad želim skinit neku aplikaciju stisnem download i ona se skida i skida i neželi se skinit, samo stoji ono download ali nikako da se skine, tako i na mobitelu tako i na pc-u.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Instaliraj noviju verziju FW ali napravi prije toga wipe data/factory reset
wipe cache i dalvic cache. Imaj svoju sim i
sd karticu u mobitelu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Postoji mogućnost da je kupovao preko moba s Marketa zato ima pin za market tebi neda skinuti ništa jer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne da mi neda vec pocne se skida, ali samo na tom stoji neželi se skinit.

Rappy
15 godina
rappy kaže...

Ja mislim da nemaš više slobodne memorije na mobu..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
13 godina
protjeran
rappy kaže...

Ovako; obrisi cache, dalvic cache, obrisi google racun, pa ga opet postavi i  skini drugi Google Play s neta. Proradit ce ti. To se zna desiti, samo kreni redom.

daniel
15 godina
neaktivan

gdje da skinem sad novi google play jer svaki koji skinem ne mogu instalirat, 

Rappy
16 godina
rappy kaže...

Ja to kod sebe vako popravim: Odem u postavke - aplikacije - trgovina google play i obrišem podatke i ispraznim predmemoriju i onda radi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice