Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.443.797
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Pa kad kupi novi touch logicno da ce radit jel :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi de mi preporucite nekakve aplikacije za zabavu!

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može kakva preporuka Aplikacije (!) s kojom mogu resizeat widgete. Znam da se to može riješiti instaliranjem raznih launchera, ali mene zanima baš aplikacija (znaći ne mjenjam stock launcher).

HVALA!

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 15:16 (Riba).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Riba kaže...

Može kakva preporuka Aplikacije (!) s kojom mogu resizeat widgete. Znam da se to može riješiti instaliranjem raznih launchera, ali mene zanima baš aplikacija (znaći ne mjenjam stock launcher).

HVALA!

Takvo što ne postoji. Ako launcher to ne podržava nikakva aplikacija tu neće pomoći.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
14 godina
neaktivan

zna li tko kako zamijeniti microSD karticu a da mu aplikacije koje su na njoj i dalje rade na drugoj karitici? kupio sam karticu od 8gb i sad bi ju stavio u mob umjesto ove od 2gb koju sam dobio s mob-om, kopirao sve file-ove na novu karticu ali app ne rade sa novom karticom...čak mi ni internet ne radi iz nekog čudnog razloga makar to nebi trebalo bit povezano koliko ja znam...

0 0 hvala 0
16 godina

Ne mogu ti aplikacije raditi, moras ih ponovno instalirati na novi mob  

14 godina
Rodach kaže...

zna li tko kako zamijeniti microSD karticu a da mu aplikacije koje su na njoj i dalje rade na drugoj karitici? kupio sam karticu od 8gb i sad bi ju stavio u mob umjesto ove od 2gb koju sam dobio s mob-om, kopirao sve file-ove na novu karticu ali app ne rade sa novom karticom...čak mi ni internet ne radi iz nekog čudnog razloga makar to nebi trebalo bit povezano koliko ja znam...

jednostavno. prvo napravis nandroid backup, zatim sve sa kartice kopiras na disk, stavis drugu karticu, particioniras karticu kao i onu prije, vratis fileove i vratis nandroid backup..

naravno, ovo radi ako imas root :) ako ne, probaj sa mybackup pro, nisam siguran, ali mislim da cak i bez roota mozes sa njim napraviti backup svih aplikacija...

13 godina
neaktivan

Jel znate kako na galaxy-ju mini kako spremati aplikacije na memorisku?

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
Settings-applications-jednu po jednu vidi koja dozvoljava a koja ne dozvoljava move to sdcard.

Ili skini app2sd pa će ti sam reći koje mogu na sdcard.
13 godina
neaktivan

Eh ovako u pitanju je sony ericsson xperia arc s.

Skino sam igricu real racing 2, i sad je li do mene problem ili je neki bug  u igrici, neke mape se ne mogu preci bar na mom telefonu, cim pocne utrka telefon me sam izbaci.

Ne znam u cemu je problem, mozete li mi pomoci igrica je predobra taman se nafuram i ono me izbaci :@

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozda sam pogrjesio temu ali zanima me mogu li puniti samsung galaxy mini 2 sa usb kabelom ne sa punjacem koji ide u zid?

ivek
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 12:12 (IVOX).

0 0 hvala 0
16 godina
IVOX kaže...

Mozda sam pogrjesio temu ali zanima me mogu li puniti samsung galaxy mini 2 sa usb kabelom ne sa punjacem koji ide u zid?

Apsolutno da.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
moze li takvo punjenje ostetiti bateriju?
ivek
14 godina
neaktivan
ivek
16 godina
IVOX kaže...

Apsolutno ne. Kad god ga spojiš na usb, on se puni htio ti ili ne, dakle ne može mu ništa biti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 12:18 (mind_challenge).
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

jedno pitanje vezano za android sustav ... imam galaxy s+ sa 2.3.5 verzijom e sad na ono settings->phone info->battery usage-> tamo mi se pokazuju neke applikacije koje trose 2% baterija  a aplikacija je ugasena kad odem na task manager(os task manager)... jel to normalno il je grdo netočan taj battery usage od os-a.

Hvala na brzom odgovori jer me ovo stvarno probija i nije mi jasno... jos sam i mislio da ak stavis na home screen app da zato trosi... nekuzim...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

postoji li program za uzimanje skrinsa sa mobitela,trebao bi mi.Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
16 godina

PlayerPRO ili PowerAMP

Daria
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze pomoc ljudi,....skino sam Modern Combat 3 igricu(za Android) sa neta,...skino sam i apk. i sd filove(1,3GB),...i sve to sam prebacio na mob galaxy s 1,medjutim kada instaliram apk. ne mogu naci gdje je instaliro pa samim tim ne mogu ove sd filove pomjerit u direktorij,....trazio sam u gameloft folderu ali nema je,...da ne treba prebacit ove sd filove slucajno u folder android-data?

15 godina
onaj folder sa SD data koji si skinuo moraš kopirati u folder sdcard/Android/data
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pokuso sam ali nece.otvorim igru i pita me da skinem dodatne filove,....jel trebam prvo instalirat apk. pa onda prebacit sd filove u android-data ili obrnuto?

15 godina
prvo instaliraj apk, ali nemoj ga pokrenuti prije nego prebaciš sd fileove, tek kad prebaciš otvori igru.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Mozda ti nije kompatibilno sa rezolucijom, il je greska u uploudu. Ja sam skinul hrpu kreknutih gluposti kaj nisu radile. Najbolje ti je pokrenut app, pa nek on sam skida. Tak sam radil sa S2 i Arc-om i sve je sljakalo. Na S3 mi isto tai "data" koj ide uz app nije sljakal.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Da li postoji android aplikacija za čitanje .mobi i .prc e-knjiga ili znate li za Windowse neki program za konverziju iz mobi/prc u PDF?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Mozda ti nije kompatibilno sa rezolucijom, il je greska u uploudu. Ja sam skinul hrpu kreknutih gluposti kaj nisu radile. Najbolje ti je pokrenut app, pa nek on sam skida. Tak sam radil sa S2 i Arc-om i sve je sljakalo. Na S3 mi isto tai "data" koj ide uz app nije sljakal.

Ma znam i ja to ,najlakse je da skida sam sebi preko WiFi ali problem sto nemam kuci WiFi router.....pa zato ovako prebacujem igre,SD files

13 godina
protjeran

Neke Gameloft igre ti zahtjevaju da data stavis u "obb" folder. Probaj tak.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislis da stavim sd files u obb folder,...probacu pa javim

15 godina
neaktivan

EDIT: ispričavam se, kriva tema

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 1:10 (Osa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da ne bih duplao pitanja može li neko odgovoriti na ovo pitanje, vidim ovdje ima dosta stručnjaka

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/potreban-program-gps-tracking/162871.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš više njih koji imaju tu mogučnost: Cerberus, Lookout, Avast, Prey ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice