Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.441.821
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

skinuo sam si najnoviji kies program i spojim mob s kompom i neče da se poveče cijelo vrijeme piše učitavanje i ništa jedno 10 min tako stajalo i ništa......kaj trebam da napravim....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
EZY-E kaže...
mene zanima sta je tako dobro kod poweramp-a?
Koristio sam ga na herou ali mi nijr bio nista posebno...

Kao alternativu Poweramp music playeru preporučam MortPlayer Music. Nekima će se svidjet, nekima ne ali u svakom slučaju vrijedi isprobati i free je.

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
16 godina
neaktivan
jollyb kaže...
EZY-E kaže...
mene zanima sta je tako dobro kod poweramp-a?
Koristio sam ga na herou ali mi nijr bio nista posebno...

Kao alternativu Poweramp music playeru preporučam MortPlayer Music. Nekima će se svidjet, nekima ne ali u svakom slučaju vrijedi isprobati i free je.

Svida mi se zvuk, ne svida mi se navigacija preko foldera...

MusicPlayer Pro + DSP mi je ludilo. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

ima ok igre uglavnom za Xperia X8 tj HVGA 320x480 i druge na:

http://androxpx.blogspot.com/

0 0 hvala 0
16 godina
Izašao Street Fighter IV HD.

Napokon normalna šora.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Ima li koja dobra aplikacija da onemogući one male reklame u nekim igricama i aplikacijama?

I koju navigaciju preporučujete a da se ne spaja na internet?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RePlaY kaže...

Ima li koja dobra aplikacija da onemogući one male reklame u nekim igricama i aplikacijama?

AdFree.

iGo

16 godina
Igor666 kaže...
RePlaY kaže...

AdFree.

iGo

Također, ali navigacija Sygic ili Don't Panic.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Napokon normalna šora.

Ne radi kak spada na Tegri. Mislim da je crna grafika ili tak nešt, ne sjećam se više. I to s chainfireom. Šteta.

RePlaY kaže...

Za Adfree moraš biti rootan.

16 godina
trap kaže...
Mitch kaže...

Napokon normalna šora.

Ne radi kak spada na Tegri. Mislim da je crna grafika ili tak nešt, ne sjećam se više. I to s chainfireom. Šteta.

Meni radi normalno. S CF3D i Qualcomm pluginom.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
trap kaže...
Mitch kaže...

Napokon normalna šora.

Koji mobitel?

14 godina
neaktivan

nema street fightera na applanetu, na marketu ga ne mogu naci. je li uopce podrzan nexus s?

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor666 kaže...

AdFree.

iGo

Zna san za adfree al mislija san da ima koja bolja.

iGo sam isto zna ali nemogu ga nać na marketu.

Only the brave
16 godina
trap kaže...
Mitch kaže...
trap kaže...
Mitch kaže...

Napokon normalna šora.

Koji mobitel?

Motorola Defy

Staljin kaže...

nema street fightera na applanetu, na marketu ga ne mogu naci. je li uopce podrzan nexus s?

OMG ko još koristi applanet?

blackmart alpha i 4shared ftw.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Motorola Defy

Pa ona nema tegru... ili ima?

Skidam sad ovu neku noviju verziju za koju ne treba root, pa ću vidjeti, možda sada radi...

16 godina
trap kaže...
Mitch kaže...
Motorola Defy

Skidam sad ovu neku noviju verziju za koju ne treba root, pa ću vidjeti, možda sada radi...

800 mhz Cortex A8.

13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje. Bio sam neki dan u bolnici i uzeo mob. kako bi igrao nešto. Kad ja vidim nema igrica! Dođem kući i odlučim se da preko marketa instaliram ptičurine. Ali piše kako te ptičurine mogu se spojiti neznam gdje. Primjer: Ako bih ja njih instalirao, mogu li onda igrati offline? A ako sam negdje gdje nemogu pristupiti svom internetu hoće li one same naći neke mreže? Bojim sa da bi one koristile neki tuđi internet a onda bi mogle nastati neka s....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
trap kaže...
Mitch kaže...
Motorola Defy

800 mhz Cortex A8.

Evo, uspio sam. Samo sa qualcomm pluginom je pozadina crna. Kada sam uključio unroll textures, radi odlično. No igra mi je pomalo i razočaranje. Očekivao bi nešto više od nje pošto ima veliki SD content folder. Npr. Bruce Lee ima puno manji, pa je 3D i čisto fina grafika. Ova ko da je prenesena sa automata (što nije nužno i loše), ali kao što rekoh, očekivah malo više ipak.

I vidi se da je rezolucija downgradeana. (mislim da je igra izvorno za tablete i možda ove nove HD ekrane...)

14 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...

Imam jedno pitanje. Bio sam neki dan u bolnici i uzeo mob. kako bi igrao nešto. Kad ja vidim nema igrica! Dođem kući i odlučim se da preko marketa instaliram ptičurine. Ali piše kako te ptičurine mogu se spojiti neznam gdje. Primjer: Ako bih ja njih instalirao, mogu li onda igrati offline? A ako sam negdje gdje nemogu pristupiti svom internetu hoće li one same naći neke mreže? Bojim sa da bi one koristile neki tuđi internet a onda bi mogle nastati neka s....

Možeš igrati offline. Neće se sam mobitel spajati na mreže (isključiš wifi i mobile data i neće se nigdje spajati).

13 godina
neaktivan

možete li mi pomoć ko instaliravanja android 2.1 ili 2.2, sad imam 2.1.......jel ima neki jednostavna instalacija......jer neželim da nešto sjeb... na mobu.....inače imam galaxy 3 I5800

ili jel može to negdje na privatnom servisu za mobitele to riješit

dam mu 50 kn i to je to...jel to moguće.......hvala.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trap kaže...
akiv9999 kaže...

Možeš igrati offline. Neće se sam mobitel spajati na mreže (isključiš wifi i mobile data i neće se nigdje spajati).

Kako mogu isključiti mobile data i čemu to služi?

14 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...
trap kaže...
akiv9999 kaže...

Kako mogu isključiti mobile data i čemu to služi?

Koji mobitel? Mobile data ti je 3G ili edge ili koji je već dostupan podatkovni promet preko mobilne mreže. Neki mobiteli imaju widgete za ugasiti ga, neki imaju u notification baru za ugasiti ga, a svakako mora negdje u settingsima biti gdje ga možeš isključiti.

16 godina
neaktivan

Ne mora bit, nekima se uopce ne moze ugasit...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Imam samsung ace s5830. Opet što je to mobile data i zašto to moram ugasiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
akiv9999 kaže...

Imam samsung ace s5830. Opet što je to mobile data i zašto to moram ugasiti?

Mobile data ti je mobilni internet. Ukoliko ga nemaš aktiviranog preko neke tarife, troši ti kune sa računa. Sad, ne moraš ga ti isključiti ako imaš nešto aktivirano.

13 godina
neaktivan

Nemam ja internet od neke mreže imam ovaj lokalni. Mogu li se meni te aplikacije same aktivirati preko mrežnog interneta? Trebam li isključiti to i kako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 19:46 (akiv9999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
akiv9999 kaže...

Nemam ja internet od neke mreže imam ovaj lokalni. Mogu li se meni te aplikacije same aktivirati preko mrežnog interneta? Trebam li isključiti to i kako?

pa sto ne slusas kad ti se govori covjece? to te se i pita. ides u opcije interneta i iskljucis mobile data internet ako nemas nikakav INTERNET DATAPLAN ilitiga PODATKOVNI PAKET OD OPERATERA (256 mb mjesečno, 512 mb mjesečno, 1 gb mjesečno, flat rate)

13 godina
neaktivan

Pa dobro je li trebam ja sada ugasiti to ili ne? Što mogu kad neznam!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
akiv9999 kaže...

Pa dobro je li trebam ja sada ugasiti to ili ne? Što mogu kad neznam!!!

Ovak, putem poruke si možeš aktivirati neku od tarifa za internet. Sve ovisi na kojoj si mreži. Za aktivaciju interneta otiđi na web stranicu svojeg operatera. Drugo, kad si aktiviraš neku od tih opcija, onda uključiš taj mobile data i surfaš na internet preko mobitela. Dakle, ukoliko nemaš aktiviranu tarifu za internet, onda isključi taj mobile data. A ako si aktivirao neki surf paket, onda uključi i deri.

13 godina
neaktivan

Nemam nijednu tarifu za internet i isključio sam mobile data. Hoću li ja sada svejedno moći ići na svoju lokalnu mrežu svoj wireles?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 21:58 (akiv9999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice