Ima Adreno 200.
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.441.953
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi ti glup ili se samo praviš?
Ne pravi se
još da vas nešto pitam zašto mi baterija: voltage radi na 3800+ mV (sam. galaxy 3), a od mog bratiča radi na 3 mV ali on ima LG optimus me p350
još da vas nešto pitam zašto mi baterija: voltage radi na 3800+ mV (sam. galaxy 3), a od mog bratiča radi na 3 mV ali on ima LG optimus me p350
Pa očito da samsung i lg ne koriste iste baterije
Pa očito da samsung i lg ne koriste iste baterije
da al mi se povečava sad mi je na 4200 mV
da al nekužim to da kod bratiča na lg-u di isto ima android piše 3 ili 4 mV to je jako velika rarlika i imam 16 °C baterija a njemu je 2-4°C

Daj jel ima neko ovde da zna neki dobar način za crackirat PowerAMP?
Da me spasi od toga sam sebi svu kosu počupan....
Pa proba san sve i ništa meni ne uspjeva!
Mobitel mi je rootan i imam onaj BusyBox šta treba za to.
Proba san sa PowerAmp Reset v1.0.1. i ne uspjeva! >.< To bi trebalo produžit trail, ali neće....
Onaj unlocker ali ni to ne pomaže.
Može i na pp
I ja sam imao tih problema...
Pa sam ga onda kupio.
Probaj i ti tako, spasit ćeš si kosu
Kako da kupim nesto kad mi neda. Na VIP-u sam poslovni korisnici. Ja sam htio kupit PowerAmp
I ja sam imao tih problema...
Pa sam ga onda kupio.
Probaj i ti tako, spasit ćeš si kosu
Hahhaha, a evo sad nemogu ništa jer san sheba mobitel pokušavajući crackirat. xD :/
A kupit san mislia dok nisan vidia cjenu i zaključia da mi je pre skupo.
Kako preskupo? Ko kutija cigara, ali manje štetno i duže traje.
Ja stvarno ne razumijem.Bunite se da je software za PC skup.Igre za PC i konzole su skupe.Sve je faking skupo.
Ok razumijem za PC ili konzole.Ali ako nemožete odvojiti par $$ za neki program,ili igru koju nemožete nabaviti crackanu to stvarno ne vjerujem.Neke igre se stvarno ne isplati kupovati.Priznajem.Ali igra koja mi se jako sviđa i može se igrati mp.Dolazi dosta nadogradnji na nju naravno da ću kupiti.I cijena od smiješnih 1$,pa do par $$ je stvarno prihvatljiva.
Određeni ljudi stvarno neznaju cijeniti tuđi rad i zalaganje.Svi bi sve džabe zato nam i je država tu di je,ali nećemo dalje o tome :)
Pa nekih 50kn dođe koliko se sićan, nije li?
Da je ko kutija cigara kupia bi.
Pa nekih 50kn dođe koliko se sićan, nije li?
Da je ko kutija cigara kupia bi.
Pa košta 5,18$ .Malo više od kutije ;)
Kad sam ja kupovao dolar je bio niži pa sam platio 25 kuna, sad je oko 30 kuna. Eto kao kutija cigara i kava u kafiću. Nije to skupo za tako dobru aplikaciju.
Zasto ih jednostavno ne skinete s Applaneta?
Imate sve krekirane aplikacije i rade kao i sve kupljene,zasto davat novce bezveze...
Bas ako vam se neka aplikacija svidi,podrzite autora i kupite ju,obicno ih je pola napola dovrseno pa ne bacajte novce bezveze.
a o kojoj se aplikaciji radi.....
Zasto ih jednostavno ne skinete s Applaneta?
Imate sve krekirane aplikacije i rade kao i sve kupljene,zasto davat novce bezveze...
Bas ako vam se neka aplikacija svidi,podrzite autora i kupite ju,obicno ih je pola napola dovrseno pa ne bacajte novce bezveze.
Ne može to tako kod power ampa...
a o kojoj se aplikaciji radi.....
PowerAMP.
a da vas pitam zašto vam treba program za muziku ako ima na mobu player za muziku i video...
i hoče li meni netko napokon pomož vezi app2sd....
Ja koristim player pro i pregenijalan je.
Evo ja imam instalirano ovo troje za PowerAMP i radi mi:
jel mi možete objasnit kako napraviti update android os-a.... imam 2.1 verziju htjeo bi stavit 2.2 ili 2.3 sve jedno samo da je novije... imam samsung galaxy 3....hvala.....
evo jedan video nezzz kaj lik radi....gleda video i onda ugasi mobupali i skida mu se program instalira i to je to....nekužim....
Eh ovako imam alcatel ot-990 s operativnim sustavom android 2.2 froyo i sad bih htio stavi na 2.3 gingerbread ...na gsm areni kazu da se nemoze nadogradit do 2.3 pa me zanima da li se ikako moze?
Koristio sam ga na herou ali mi nijr bio nista posebno...

Koristio sam ga na herou ali mi nijr bio nista posebno...
1. EQ
2. izgled
3. svrstavanje glazbe po folderima/artistima/albumima/etc
Da li netko mozda ima link sa popisom kljuceva za otkljucavanje Sygica? Jucer sam si instalirala besplatnu verziju koju mogu koristiti tjedan dana. I bas mi se svidja programcic.